IVF v Žiline - júl 2020
Ahojte,
idem na 3 IVF v Gyn Fiv Žiline.
Idem niekto somnou?
2 som mala neuspešné, telo som nechala skoro rok odpočinúť, tak dúfam, že sa podarí.
Bojuje niekto somnou? 🙂
Ahojte, tak dnes som po odbere oocytov v reprofite. Veľmi milo som bola prekvapená ako sa o mňa starali. Keď to porovnám z BA jednoznačne vyhráva Brno. Nemusela som zháňať doktora, prišiel sám aj dva krát, všetko vysvetlil, pekne sme sa porozprávali. To v BA pri prvom ivf som doktorku ani nevidela a pri druhom lrn pred odberom a potom po odbere odišla ani za mnou neprišla. Takže prístup doktor v Brne super. Sestričky milé a moja ma bola pozrieť 5x, vždy milá usmiata a šok bol keď mi priniesla raňajky, tak to som nečakala vôbec. A najlepšie bolo že priateľ bol celý čas somnou aj na izbe, super to v BA nehrozí, takže spokojnosť. Vývoj embrii môžme sledovať elektronicky, vždy o 11:00 sa im aktualizuje systém. Takže každý deň si môžem pozrieť ako na tom sme 🤗😁🤞
To podstatné som nenapísala 😁, máme 4vajka a všetky sa oplodnili, dali sme predĺženú kultivacia, pisci a masca, plus genetika, bude to približne 66000ces.korun Snáď sa to do tretice podarí 🤗🤞💓
@nkf ani nevieš aku mám radosť, že si takto super dopadla 😍 bože daj až ti to do tretice výde 🙏 dúfam, že aj nám v ZA... už čoskoro začíname, dnes som si spravila predoperačné vyšetrenia.... takže Brno, isto vyhráva nad slovenskými centrami... májú viac skúseností isto a aj vybavenie... elektronicky si môžeš pozerať stav, tak to tu nehrozí 😒 ti len zavolaju, že buď alebo... a keď sme už pri tom operačnom... tebe ho robili tam v Brne, alebo si si musela taktiež na SR zrobiť predoperačne????
2 deň po oplodnení stále 4 vajka, jedno nám trošku spomaľuje, ale stále je v hre 😁🤞
@nkf ahojky, zaujala ma vasa konverzacia, chcela by som sa ta opýtať, nieco ti aj preplati zdravitna poistovna tu na SK? Ja som v BA po druhom neuspeanom KET a nerozumiem preco, ked je vsetko v poriadku😔brno velmi chvalia a ak mi to tu nevyjde, pojdem urcite tam.
@brandelina ahoj, mne už nikto nič nepreplati, už mám 43🤗 a ak to bude znova neúspech pôjdem určite opäť do Brna, skrátka prístup je úplne iný
@linda279 ahoj, tak dnes máme už len 2 bojovníkov. Z jedného je už mrazacik, odobrali vzorku na genetiku a dali ho zmraziť. To druhé embrijko je ešte expandovana blastocysta, dúfam že do zajtra to zvládne a budeme ju môcť použiť, keď nie, tak budeme mať len jedno. Počkáme 14 dní na výsledok z genetiky a uvidíme či sa bude vkladať. 🤔🤞Biopsia je keď sa zoberie vzorka ktorá sa preskúma. Drz palčeky 🤞🤞🤞
Mrcha stále nič?
@nkf tak ti silno držím palceky, aby ti to vyslo, pretoze je to neskutocne aj psychicky ťažké. Genetika blastocysty, resp embrya sa da spravit aj ked je uz zmrazene?
@brandelina vzorka sa odoberá na 5 alebo 6 deň PK podľa vývoja a potom sa embryjko zamrzí
@linda279 ahoj, tak je to potvrdené, máme 2 mrazacikov, akonáhle budú výsledky gen.a bude to ôk, idem na vklad 😁👍, Mrchu mám dostať okolo 29.7, tak dúfam že príde na čas. Už som sa dohodla s doktorom že ma hormonálne nastimulije, aby mohol byť vklad už v auguste. Nebol nadšený, lebo nemáme ešte výsledky a musím začať stimulovať skôr než ich budeme mať. Bude to veľké sklamanie ak nakoniec nebude čo vložiť, ale dúfam 🤞🤞🤞😁
@nkf tak aj 2 nanučiky sú úspech, pevne verím, lebo mne pri 2. IVF ani nepouzili nič a ani nezamrazili... nevyšlo, nedelilo sa ani jedno.... tak dúfam, že tí dvaja sú bojovníci 🤗🤗👊👊 je zaujimavé, že v gyn Fiv mi také niečo ani neponúkli, že genetika embria, hneď vkladali do 2 dňoch od výberu 😒 držím palčeky 😊
@nkf to je pravda a ja ich nemám veru nejaké silné vždy ... mne na sonách našli aj 12-15 folikuloch ale vytiahli 4-5 max ... ostatné, boli prazdne cysty... takže nemám tú genetiku a kvalitu dobrú... musím pozorne presť všetko s embriologičkou, lebo fakt sú to nemalé peniažky a psychika v háji 😏😏😏 mrcha nič chápeš? To mi robí asi naschvál 😭
Ak by mal niekto zaujem mam zvysne 3 balenia Gonal 900 expiracia jul 2020 za polovicnu cenu
@nkf fakt ti mešká? No ten stres je niekedy taký podvedomí, že narobí šarapatu 😏 ja už som po prvom vpichnutí, večer sme pichali, tak dúfam, že sono vo štvrtok ukáže niečo a hlavne niečo pozitívne.... čítala som recenzie na to Brno... dobré majú aj tie štatistiky... genetika z embrijka ešte neprišla?

@nkf tak to super, že nemusíte takto cestovať, aj výlet si spravíte 🙃 napíš potom ako si dopadla, koľko vybrali a ako sú na tom, veľmi ti držím palce a dúfam, že o 2 mesiace budeme mať obe tehotenské knižky 🤰