icon

IVF v Žiline - júl 2020

linda279
22. jún 2020

Ahojte,

idem na 3 IVF v Gyn Fiv Žiline.
Idem niekto somnou?
2 som mala neuspešné, telo som nechala skoro rok odpočinúť, tak dúfam, že sa podarí.
Bojuje niekto somnou? 🙂

linda279
autor
14. júl 2020

@nkf tak to super, že nemusíte takto cestovať, aj výlet si spravíte 🙃 napíš potom ako si dopadla, koľko vybrali a ako sú na tom, veľmi ti držím palce a dúfam, že o 2 mesiace budeme mať obe tehotenské knižky 🤰

nkf
15. júl 2020

@agy71 ďakujem 🤗

nkf
15. júl 2020

@linda279 ďakujem, napíšem

nkf
15. júl 2020

Ahojte, tak dnes som po odbere oocytov v reprofite. Veľmi milo som bola prekvapená ako sa o mňa starali. Keď to porovnám z BA jednoznačne vyhráva Brno. Nemusela som zháňať doktora, prišiel sám aj dva krát, všetko vysvetlil, pekne sme sa porozprávali. To v BA pri prvom ivf som doktorku ani nevidela a pri druhom lrn pred odberom a potom po odbere odišla ani za mnou neprišla. Takže prístup doktor v Brne super. Sestričky milé a moja ma bola pozrieť 5x, vždy milá usmiata a šok bol keď mi priniesla raňajky, tak to som nečakala vôbec. A najlepšie bolo že priateľ bol celý čas somnou aj na izbe, super to v BA nehrozí, takže spokojnosť. Vývoj embrii môžme sledovať elektronicky, vždy o 11:00 sa im aktualizuje systém. Takže každý deň si môžem pozrieť ako na tom sme 🤗😁🤞

nkf
15. júl 2020

To podstatné som nenapísala 😁, máme 4vajka a všetky sa oplodnili, dali sme predĺženú kultivacia, pisci a masca, plus genetika, bude to približne 66000ces.korun Snáď sa to do tretice podarí 🤗🤞💓

linda279
autor
15. júl 2020

@nkf ani nevieš aku mám radosť, že si takto super dopadla 😍 bože daj až ti to do tretice výde 🙏 dúfam, že aj nám v ZA... už čoskoro začíname, dnes som si spravila predoperačné vyšetrenia.... takže Brno, isto vyhráva nad slovenskými centrami... májú viac skúseností isto a aj vybavenie... elektronicky si môžeš pozerať stav, tak to tu nehrozí 😒 ti len zavolaju, že buď alebo... a keď sme už pri tom operačnom... tebe ho robili tam v Brne, alebo si si musela taktiež na SR zrobiť predoperačne????

nkf
16. júl 2020

@linda279 dalo sa spraviť aj v Brne za 2000 CK ale ja som si ho urobila v procare v Nitre za 10 e v jeden deň bez problémov

nkf
17. júl 2020

2 deň po oplodnení stále 4 vajka, jedno nám trošku spomaľuje, ale stále je v hre 😁🤞

linda279
autor
18. júl 2020

@nkf preto sa pýtam, lebo mňa z gyn fiv poslali si to spraviť k svojej gynde a od nej do nemocnice na interné... tak, že či by mi to aj tam spravili... radšej zaplatím, lebo tu lietať po doktoroch, kde chodia všetci a teraz ešte tá korona 🙁

linda279
autor
18. júl 2020

@nkf supeeeer... len tak ďalej, dúfame, že všetky a už len šup na vklad 🙏 dnes mi mala prisť mrcha, ale akosi nedošla 🙄 sa mi to asi oddiali...

nkf
19. júl 2020

@linda279 už máme len 3 vajka nádej umiera posledná, som zvedavá koľko ich bude v pondelok, aby mohli spraviť biopsiu na genetiku 🤞

nkf
19. júl 2020

@linda279
@linda279 už sa nevieš dočkať injekcií co? 😁

linda279
autor
19. júl 2020

@nkf nevadí, aj 3 je úspech a dúfam, že vydržia, bojovníci sú to 🙃😉 teším sa s tebou... čo je biopsia na genetiku???? Jasné, že sa neviem dočkať, mrcha mala prísť včera a nič, jak naschál.... 🤔

brandelina
20. júl 2020

@nkf ahojky, zaujala ma vasa konverzacia, chcela by som sa ta opýtať, nieco ti aj preplati zdravitna poistovna tu na SK? Ja som v BA po druhom neuspeanom KET a nerozumiem preco, ked je vsetko v poriadku😔brno velmi chvalia a ak mi to tu nevyjde, pojdem urcite tam.

nkf
20. júl 2020

@brandelina ahoj, mne už nikto nič nepreplati, už mám 43🤗 a ak to bude znova neúspech pôjdem určite opäť do Brna, skrátka prístup je úplne iný

nkf
20. júl 2020

@linda279 ahoj, tak dnes máme už len 2 bojovníkov. Z jedného je už mrazacik, odobrali vzorku na genetiku a dali ho zmraziť. To druhé embrijko je ešte expandovana blastocysta, dúfam že do zajtra to zvládne a budeme ju môcť použiť, keď nie, tak budeme mať len jedno. Počkáme 14 dní na výsledok z genetiky a uvidíme či sa bude vkladať. 🤔🤞Biopsia je keď sa zoberie vzorka ktorá sa preskúma. Drz palčeky 🤞🤞🤞
Mrcha stále nič?

brandelina
21. júl 2020

@nkf tak ti silno držím palceky, aby ti to vyslo, pretoze je to neskutocne aj psychicky ťažké. Genetika blastocysty, resp embrya sa da spravit aj ked je uz zmrazene?

linda279
autor
21. júl 2020

@nkf tak len dvaja??? Ale bojujú statočne, tak dúfam, že vklad budeš mať čo chvíľa a už len či sa uhniezdi 🙏🙏🙏 musim sa aj ja embriologičky popýtať na tieto veci.... mrcha neprišla no chápeš? Jak naschvál dnes už 3 deň mešká... držím paľčeky 😇

nkf
21. júl 2020

@brandelina vzorka sa odoberá na 5 alebo 6 deň PK podľa vývoja a potom sa embryjko zamrzí

nkf
21. júl 2020

@linda279 ahoj, tak je to potvrdené, máme 2 mrazacikov, akonáhle budú výsledky gen.a bude to ôk, idem na vklad 😁👍, Mrchu mám dostať okolo 29.7, tak dúfam že príde na čas. Už som sa dohodla s doktorom že ma hormonálne nastimulije, aby mohol byť vklad už v auguste. Nebol nadšený, lebo nemáme ešte výsledky a musím začať stimulovať skôr než ich budeme mať. Bude to veľké sklamanie ak nakoniec nebude čo vložiť, ale dúfam 🤞🤞🤞😁

nkf
21. júl 2020

@linda279 Mrcha ti mešká asi zo stresu. Moc na to myslíš, ale chápem, veď jeden môže z toho ostať na nervy. Kľud moja, všetko bude ok👍

linda279
autor
22. júl 2020

@nkf tak aj 2 nanučiky sú úspech, pevne verím, lebo mne pri 2. IVF ani nepouzili nič a ani nezamrazili... nevyšlo, nedelilo sa ani jedno.... tak dúfam, že tí dvaja sú bojovníci 🤗🤗👊👊 je zaujimavé, že v gyn Fiv mi také niečo ani neponúkli, že genetika embria, hneď vkladali do 2 dňoch od výberu 😒 držím palčeky 😊

nkf
23. júl 2020

@linda279 na tvojom mieste by som si nedala vkladať skôr ako po PK, aspoň 5,6 dňové embryo, lebo predĺženú kultivaciu vydržia len tie najodolnejsie, inak sú to vyhodené peniaze

linda279
autor
23. júl 2020

@nkf to je pravda a ja ich nemám veru nejaké silné vždy ... mne na sonách našli aj 12-15 folikuloch ale vytiahli 4-5 max ... ostatné, boli prazdne cysty... takže nemám tú genetiku a kvalitu dobrú... musím pozorne presť všetko s embriologičkou, lebo fakt sú to nemalé peniažky a psychika v háji 😏😏😏 mrcha nič chápeš? To mi robí asi naschvál 😭

nkf
23. júl 2020

@linda279 teraz sme na tom rovnako, ja tiež čakám na menštruáciu, dúfam že tá Mrcha príde na čas. Držme si palce nech ju dostaneme 😁😁😁

janadaniel
25. júl 2020

Ak by mal niekto zaujem mam zvysne 3 balenia Gonal 900 expiracia jul 2020 za polovicnu cenu

linda279
autor
25. júl 2020

@nkf jasné držíme pevne verím, že aj napriek ťažkému roku čo začal koronou, bude tento rok pre nas šťastný 😇mrcha prišla už včera a od zajtra konečne pichám a vo štvrtok prvé sono ☺ dúfam

nkf
27. júl 2020

@linda279 no vidíš a teraz pre zmenu mešká mne, 😁, uvidíš že sa k tomu dopracujeme👍👍👍❤️

linda279
autor
27. júl 2020

@nkf fakt ti mešká? No ten stres je niekedy taký podvedomí, že narobí šarapatu 😏 ja už som po prvom vpichnutí, večer sme pichali, tak dúfam, že sono vo štvrtok ukáže niečo a hlavne niečo pozitívne.... čítala som recenzie na to Brno... dobré majú aj tie štatistiky... genetika z embrijka ešte neprišla?

nkf
27. júl 2020

@linda279 genetika trvá +_ 14 dní, takže ešte čakáme