IVF - vklad 1 alebo 2?
Umelé oplodnenie
každá žena znáša IVF inak, a každá má aj odlišnú liečbu 🙂 ja som nerobila nič preto, aby sa uhniezdilo a som tehotná.. a pri otázke či dať jedno alebo dve, treba zvážiť možnosť viacpočetného tehotenstva a jeho riziká, čiže zase je to individuálne 🙂 najlepšie je ísť sa poradiť do centra asistovanej reprodukcie
@bozidaratrppp ahoj... No mne 1.IVF nevyslo a ani som nemala na vyber ze jedno ci dve lebo nam zostalo len jedno. Kazda zena inac reaguje na liecbu. Vsetko je to o stasti a sance su 50:50 bud, alebo.... Vela stastia 😉
Ahojte mne dnes vložili jedno embryo tak uvidíme.. dúfam že sa uhniezdi
Ahojte.mne vcera vlozili 2 embryjka ale boli iba dvojbunkove.tak dufam ze sa uhniezdia 😁
@bozidaratrppp urcite iba 1. Ja som nerobila nic zvlastne po vklade, nelezala, normalne sla do prace a tak. Ale zas nic extremne. Akurat na akupunkturu som bola pred a po vklade...
ahojte ja som dala jedno teraz som 4den po et ale este nic netusim ...to cakanie je hrozneee
@bozidaratrppp dopadlo vyborne, KET mi vysiel a teraz som v 38tt mam pred porodom 🙂
@bozidaratrppp držím palčeky nech sa fazuľka poriadne zavŕta 😘
poznám to, to čakanie je hrozné, ja som testovala až 10dpt a stálo to zato, boli palice ako hrom.. 🙂
Ja som si dala vlozit 2 a som v 33 tt s dvojickami. A som rada lebo uz mam dost rokov a na dalsi vklad by som nesla
Ahojte som 10.den po ket a dost ma pobolieva podbrusku a pobolievaju ma prsia a zenske maju prist o 2 dni.myslite ze sa uhniezduju?
@ingelika78 tak v tp dufam aj ja ze uz nepride.na krv mam ist na silvestra ale asi si medzi tym urobim testik
Ja som si robila dnes test a negativny.hadam to je este skoro na test.lebo mi vkladali 2 dvojbunkove po ket.teraz to je 10 den po ket

Ahojte chcem sa opýtať ako to šlo pri ivf a čo robiť po ivf aby sa uhniezdilo v maternici a či dať jedno alebo dve