Je lepší Iscare alebo Helios v Martine?
Baby kde ste boli viac spokojnejší v Iscare alebo v Heliose? Zajtra by som nas s manzelom chcela objednať ale neviem kde. Plati sa aj pri vstupnom pohovore?
@tatinka lebo keby som vedela že je už aj Iscare tak idem tam poriadne no ja som mala 9vajíčok vložili najprv dve potom bol ket rozmrazili tri a štzri embria záhadne zmizli tak neviem čo si mám o tom mysliet hlavná vec že som ich zaplatila a embria sú fuč a nikto zrazu nevie kde sú 😒
ahojte baby, chcela by som sa podelit s vami o skusenost s Heliosom. Chodime sem uz štyri roky. Mame už jedného krásneho syna vďaka nim a 3 ivf za sebou. Prvé úspešné aj ked nedopadlo dobre a teraz cakám po transfere. Máme s nimi len tie najlepsie skúsenosti, boli sme aj na 5 IUI aj tam som otehotnela, síce tiež potrat, ale hned mi porobili vysetrenia, aj zisitili prícinu potratov. Majú výborný prístup k pacientom, nestretla som sa z neochotou a neodbornostou a to tam chodíme ozaj casto. Chodila som aj v tehotenstve na soná, krv, ja môžem len odporučit a z môjho okolia je vela deticiek práve vdaka nim. Sú super. tak ja len tak pre info... 😉

@tatinka to ste dobre spravili že ste šli do Iscare ja už aj banujem že som v Heliku bola na ivf 😒