icon

Je normálne mať bolesti niekoľko dní po odbere vajíčok?

monula333
Dnes o 06:31

Ahojte mam za sebou 4IVF v piatok som mala odber vajicok a teda predchadzajuce odbery som ani nevedela ze boli no teraz mam stale bolesti. Kazdym dnom sa to zlepsuje ale len fakt pomaly. Ked mam ist cikat tak ani nemozem urobit nejaky tlak lebo mam pocit ze zo mna vsetko vypadne. Prosim je to nornalne ? Mala som len 7 vajicok takze asi OHSS to nebude.
Dakujem za rady

leona45
Dnes o 06:51

@monula333 ach 4x.to ste si 4x pichali hormony?

babushkaem
Dnes o 07:17
@leona45

@leona45 no, to sa pri IVF zvykne...

michaela329
Dnes o 07:24

@monula333 mne bolo tak nanič, tlaky tiež, zápcha a to som mala len 10 folikov. S príchodom ms to odznelo. Ak by sa Ti zle dýchalo, volaj CAR - alebo Dr. Ohss môže prísť aj pri menšom počte vajíčok.

monula333
autor
Dnes o 07:52
@leona45

@leona45 ano bohuzial

monula333
autor
Dnes o 07:53
@michaela329

@monula333 mne bolo tak nanič, tlaky tiež, zápcha a to som mala len 10 folikov. S príchodom ms to odznelo. Ak by sa Ti zle dýchalo, volaj CAR - alebo Dr. Ohss môže prísť aj pri menšom počte vajíčok.

@michaela329 praveze ine problemy ako bolest podrbuska nemam ale teda naozaj to dost boli a je to uz nejaky ten den a oproti predchadzajucim cyklom to znasam vyyyrazne horsie :/

michaela329
Dnes o 07:56
@monula333

@michaela329 praveze ine problemy ako bolest podrbuska nemam ale teda naozaj to dost boli a je to uz nejaky ten den a oproti predchadzajucim cyklom to znasam vyyyrazne horsie :/

@monula333 ono predsa len, tie vaječníky môžu byť už citlivejšie. Ja som bola úplne nemožná vtedy, ako keby som mala celé dni silne ms bolesti. Bola som rada, že nemam ET. Ale prvým dňom menštruácie to uťalo, takže držím palce 🍀 Nech je to úspešne posledná stimulácia.

anonym_304d51
Dnes o 08:02

@monula333 teplotu nemas? Ja som po odbere vajicok mala bolesti, neskor horucky, neskor som skoncila v nemocnici na 10 dni 3 druhy antibiotik. Keby som dosla neskor, fatalne nasledky. Zapal maternice a vajecnikov. Asi pan doktor resp. sestra zle umyli nastroje. Kreteni.

monula333
autor
Dnes o 08:37
@michaela329

@monula333 ono predsa len, tie vaječníky môžu byť už citlivejšie. Ja som bola úplne nemožná vtedy, ako keby som mala celé dni silne ms bolesti. Bola som rada, že nemam ET. Ale prvým dňom menštruácie to uťalo, takže držím palce 🍀 Nech je to úspešne posledná stimulácia.

@michaela329 dakujem ❤️ snad ano modlim sa za to 🥹 ja ta Miska sledujem my mame podobne endometriozu ja som velmi rada ze sa Vam podarilo tiez po dlhom trapeni ❤️❤️

monula333
autor
Dnes o 08:38
@anonym_304d51

@monula333 teplotu nemas? Ja som po odbere vajicok mala bolesti, neskor horucky, neskor som skoncila v nemocnici na 10 dni 3 druhy antibiotik. Keby som dosla neskor, fatalne nasledky. Zapal maternice a vajecnikov. Asi pan doktor resp. sestra zle umyli nastroje. Kreteni.

@anonym_304d51 nie teplotu nemam ani sa necitim nijak inak zle len tie bolesti brucha akoze su dpst vyrazne uz nejaky ten den po. A mam pocit ze je to trosku lepsie kazdym dnom ale aj tak nie uplne. To ma mrzi ze ste takto dopadli :(

anonym_7d0219
Dnes o 08:59
@leona45

@leona45 co achkas?

anonym_7d0219
Dnes o 09:00

@monula333 ahoj, isla by som sa skontrolovat gynekologovi... moze to byt kludne OHSS aj zo 7 vajicok ... dovnutra nevidime... po prvom odbere som nemala nic, po druhom OHSS , ze som skoncila v nemocnici

lucyjka6
Dnes o 09:37

@monula333 treba isť dr.,alebo pohotovosť nie je to sranda...ja som skončila v nemocnici

monula333
autor
Dnes o 10:18

Dakujem za rady skusim zavolat dnes koordinatorke a opytam sa jej na to urcite 🙂

leona45
Dnes o 10:38
@monula333

@leona45 ano bohuzial

@monula333 to mi je ľúto. Mňa po odbere bolelo podbruško, oddychovala, ležala som. Žial ja som schytala ovarialmy syndrom, odležalasom si 2 týždne v nemocnici na infuzkach.

leona45
Dnes o 10:38
@babushkaem

@leona45 no, to sa pri IVF zvykne...

leona45
Dnes o 10:40
@anonym_7d0219

@leona45 co achkas?

@anonym_7d0219 meni Vám to jedno?

anonym_7d0219
Dnes o 11:49
@leona45