Je šanca na úspešné IUI pri zlej morfológii?
Ahojte, podstúpili sme iui a zaujímali by má vaše názory, či by to mohlo vyjst… partner má zlu morfológiu, len 1%.. inak má všetkého dosť a je to dokonca aj rýchle 😀 aspoň tak nám povedali v car.. ja mám všetko ok.. odporučili nám teda iui, ale citala som, že pri zlej morfo sa to ani neoplatí … prikladám foto .. ďakujem

@moolnarkaa tak to je asi zas trosku iný prípad … a čo idete teda robiť ?
@moolnarkaa lebo podľa mna vám povedali peknú hlúposť .. zvláštne
Skúšať naďalej prirodzene. Nám sa dva krát podarilo, žiaľ ani raz to neskončilo úspešne.
Prečo myslite, že hlúposť?
@moolnarkaa tak to má veľmi mrzí :( .. prečo hlúposť ? Stačí si prečítať tu na MK príbehy žien.. ako otehotneli po iui alebo ivf.. ak nemáte iný problém.. a morfo 3%… aký by bol dôvod, aby vám nemohli pomôcť ???? Zvláštne
Ja som ostala tehotná s 0,5% morfologiou kde povedali ze prirodzene šanca není.. predtým 2x potrat ale tam boli aj iné dôvody
@mimuska328 ďakujem 🙂
My s manželom stojíme pred rovnakým rozhodnutím. Pohyblivost aj počet má nadpriemer, len tá morfológia - 2%. Predsa len chceme IUI vyskúšať 🙂
@autorka zjavne si nepochopila moolnarkuu. Preco by to bola hlupost? 🙄 Doktori im jasne povedali ze nemusia riesit umele, (hormony, stresy, peniaze, injekcie) kedze su schopni pocat prirodzene. Nie ze by im nechceli pomoct.
Navyse evidentne 2x pocala, takze ak ich netlaci vek a ine vazne problemy, nie je nad prirodzene pocatie.
@colsami aha jasne, už chápem.. ospravedlňujem sa.. zle som to pochopila
@moolnarkaa prosim ta, ako sa Vam podarilo zlepsit morfo? Dakujem
My sme mali morfo pod 1% k tomu ešte nízky počet.Plus ja PCOS.
Prvé IUI nič,na druhé sme prišli ani nám ho po selekcii nespravili že to nemá zmysel ani jedna vhodná tam nebola tak potom sme podstúpili IVF 2 vklady nič dali sme si pauzu a mesiac nato som otehotnela prirodzene🙈.
@bubbka 1x Profertil, 2x Pycnogenol (zo začiatku asi dva týždne 4x, potom sme zmiernili na 2..), 1x kyselina listová 1000, 1x Vitamín D, a všetko to zapil Folandrolom. Nepil tvrdý alkohol, ani kvapku, fajčenie obmedzil.. nám to našťastie pomohlo, zrejme sme mali zle výsledky sposobene životným štýlom. Skúste, držím palce 🙏🏻

My sme mali 0%, vyškriabali sme sa na 3, a povedali nám, že v žiadnom prípade nie sme adept na umelé oplodnenie ani inú asistenciu, max odsledovanie ovulácie.