icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

lucecita25
9. júl 2016

dakujem 😉 urcite bude uvidis 😉 treba mysliet pozitiiiivne a hlavne VERIT 🙂 😉

jarusmischo
9. júl 2016

Aj ja vám všetkým srdečne gratulujem, krásne ste to tu naštartovali s pozitívnymi testami a dávate nádej nám ostatným 🙂 Prajem vám všetkým pozitívnym veľa zdravíčka a nám zatiaľ nepozitívnym veľa šťastíčka 🙂

lucecita25
9. júl 2016

@jarusmischo jeeej to si pekne napisala...zlata 🙂 dakujemeeee cmuk

monso2107
9. júl 2016

@lucecita25 gratulujem akosi ten jun nam vsetkym zarial vychadza

19lilly
9. júl 2016

@lucecita25 ja verim 😀 ale je super mat utvrdenie v tolkych pozitivnych testoch 😊

14nunu10
autor
10. júl 2016

@lucecita25 krásne // na testikoch gratulujem 👍👏

denidi
10. júl 2016

@lucecita25 nádhera,toto je radosť pozerať,tesim sa vami všetkými čo ste to tu takto rozbehli😃

jarusmischo
11. júl 2016

Ahojte, vsetci.Ziadne novinky?Nemal ist dnes niekto na krvicku? 🙂

leelloo
12. júl 2016

Takze trosku to tu pokazim, dnes som bola na krvi a je to negatívne 😢

lucecita25
12. júl 2016

@leelloo čožeeee ? nieeeee ☹ 😒 😢 je mi to naozaj ľúto 😖 ☹

14nunu10
autor
12. júl 2016

Výsledok krvi + utz pozitiiiiiiivneeee 😇

14nunu10
autor
12. júl 2016

@leelloo ach ale nie 😞😔😔

leelloo
12. júl 2016

@lucecita25 tušila som, ze to nedopadne, ale aj tak to zabolelo :( no nic, musim ist dalej, este mam 2 mrazaciky. A tebe gratulujem, som rada, ze aspon niekomu sa podarilo 🙂

desza17
12. júl 2016

Ahojte spolubojovníčky,mozem vas poprosit o rady,kazda je vzacna,co doporucujete pocas stimulky a comu sa vyhnut...od zajtra zacinam pichat merional 225g,tak aby bolo vsetko v poriadku.dakujeeeeeem za odpovede

19lilly
12. júl 2016

@leelloo ale to bola len prva kontrola nie? Este mas jednu kontrolu hcg o 4 dni nie?

19lilly
12. júl 2016

Ahojte ja som bola dnes konecne na odbere 🙂 mame 17 vajicok tak som dala 12 napichnut a ostatne prirodzene tak uvidim zajtra co z toho bude a nedelu mame vklad. Tiez sa ma snazili presvedcit ze je to prvy cyklus prvy vklad ze si mam dat iba jedno embryjko ale ja som im povedala ze chcem dve a na to mi povedala embryologicka ze zakazat mi to nemozu 🙂 tak sa tesim na nedelu dufam ze si to s tym zakazom dovtedy nerozmyslia

leelloo
12. júl 2016

@19lilly kedze som este stale nedostala ms, tak mi povedali, ze mam prist este v piatok. Ale nemyslim, ze by sa nieco zmenilo. Vkladali mi 5-dnovu blastocystu a dnes je to 10 dni, takze to by z krvi uz urcite zistili.

19lilly
12. júl 2016

@leelloo to nevies este to nevzdavaj mozno len sa ti to posunulo a piatok to este stale moze byt pozitivne. budem silno silno drzat palce.

michaela.g
12. júl 2016

@leelloo ahoj aj ja som bola negativna, uz je lepsie tiez som to oplakala, ale mam este 2 snehuliacikov a uz som opat nastelovana na dalsi pokus... idem do toho v auguste, necham si mesiac pauzu a hor sa do toho... daj si cas spracuj to ako potrebujes nedus to v sebe uzi si dovolenku drzim palec

14nunu10
autor
12. júl 2016

@desza17 ahoj,aj ja som mala merional ale 150 UI no vedela veľa tekutín 3-4 litre veľa bielkovín ja som píla aj proteinove nápoje ,samozrejme zdravá ľahká strava a odpočívať ..držím moc palce

denidi
12. júl 2016

@leelloo och moja,to má mzi,ale uvidis ešte v piatok ak ms nepríde,nadej je vždy a máš aj tie snehulienky,drzim palceky

denidi
12. júl 2016

@14nunu10 tebe mojo z celého srdiecka gratulujem😉

lmt
12. júl 2016

Držím všetkým päste, nech to dotiahnete do úspešného konca, nám to nevyšlo,všetko je negatívne, aj testy aj krv. tak hádam v budúcnosti skúsime mrazáčikov 3 čo máme.

denidi
12. júl 2016

Dievcence ja som dnes volala do Car,c o a ako? Lebo majú mať dovolenky a ja mám v sobotu alebo v nedeľu dostať ms,tak s takou malou dušou som tam volala a jupiii mozem začať stimulovať,takze uuuz konecneee sa pridám tak naozaj😃

leelloo
12. júl 2016

@michaela.g ja som si tiez poplakala, ale bola som pripravena, ze to nevyjde na prvykrat, beriem to tak, ze to tak malo byt a ideme dalej. Uvidim, co mi povedia, kedy mozem ist na KET, najradsej by som isla hned dalsi cyklus kym sa na to citim a som odhodlana bojovat 🙂 tiez drzim palce

denidi
12. júl 2016

@19lilly super urodicka😃 no vidíš tak predsa vložíte dve,huraaa😉

leelloo
12. júl 2016

@lmt to ma mrzi, ze ani tebe to nevyslo ☹

denidi
12. júl 2016

@lmt 😞

leelloo
12. júl 2016

@denidi super, takze zacinas 🙂 nech to vsetko ide hladko 😉