Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@monso2107 ahoj 🙂 na 15 deň po ET hcg 256 určite nie je veľa 😉 teda, ja sa v tých hodnotách veľmi nevyznám, ale ja som mala napr. na 12.deň po ET hcg 640 a na 16.deň po ET hcg 2500 a sestrička mi v oboch prípadoch povedala, že je to v poriadku...
@lucecita25 fuha to je rozdiel pekny ale dr povedal ze je to v piriadku ved uvidim o 2 týždne co bude
@monso2107 keď povedal že je to v poriadku, tak určite to tak je 😉 vy sa máte niektoré, už máte za sebou aj utz....ja idem na prvé utz až 4.8.
@monso2107to je normálna hodnota,ale môžu byť dve mne vkladali jedno a na 13 deň po ET som mala 920 hcg a je možné ze sa aj jedno rozdvoji ..ktovie dutinku videl jednu ale uvidí sa keď pôjdem za dva týždne na sono...drzme si palce 😍
@lucecita25ja 5.8 už na tretí utz 😁neboj dockas sa moja
@lucecita25 ja 3.8 mam ist nadalsie sono uz by malo byt vidno zevraj srdiecko
ja som mala na 16den po KET hodnotu 3329 a mame lenjedneho drobceka takze sa nebojte 🙂 🙂 🙂
@lucecita25 pekne poradie 😁určite to preto tak dal doki aby kontrola mala určitý zmysel...Ja 5.8 budem vlastne 8+2 tt a tiež som veľmi zvedavá na srdiečko a počet plodov 😁😁

@14nunu10 brali mi na 15 den ale nepovedala mi cislo len povedala ze hcg mate odost zvysene tak som zvedava dufam ze nejdem moc skoro k lekarovi