icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

denidi
26. júl 2016

@19lilly dakujem aj ja tebe😗

denidi
26. júl 2016

@katharinka24 ja zajtra idem na opu...neboj,urcite sa ti pri stimulke urobia vajka,aj preto máš dlhý protokol asi,pri tom sa da získať viac vajicok,len netreba otalat,d obre robis,ze zbytočne nenatahujes čas😃

kakatulik
26. júl 2016

@katharinka24 ale kdeze este nie som,ale dufam ze coskoro.

leelloo
26. júl 2016

@katharinka24 ano, vola sa to melatonin, su to vlastne tabletky na spanie, ale citala som vela odporúčaní na to, malo by sa davat 5mg pred spaním. Rada sa podelím o inšpiráciu, ak to pomôže 😉

leelloo
26. júl 2016

@19lilly objednavala som sa 15.7. A dali mi termin 28.7. Som zvedava ako budu robit v auguste a ci vobec budem moct ist na ten KET.

19lilly
26. júl 2016

@leelloo no to som aj ja zvedava co ti povedia daj potom prosim ta vediet. ja sa chcem zajtra objednat na konzultaciu tak som zvedava kedy mi daju termin

jarusmischo
26. júl 2016

Ahojte, žienky. Niekoľko dní som sa neozvala, pretože som spracovávala veeľmi zlú správu. Nasledujúci víkend som mala začať so stimulkou, ale medzičasom prišli výsledky z AMH a je to hrozné, ale moja hodnota je 0,09. Doteraz som sa z toho nespamätala. Stimulku odkladáme na neurčito, asi na nikdy. O FSH som vám písala, že bol 20,2. Neverila som, ani som nemala tušenie, že ja budem riešiť takýto problém.

denidi
26. júl 2016

@jarusmischo och moja to ma mrzi ☹
ale aj ked je to dost nizka hodnota,nechces tu stimulku ani len vyskusat?

jarusmischo
26. júl 2016

@denidi No bola som na konzultácii u mojej gyn. a tá mi našla cystu, ktorú mi v CAR nenašli, resp. nevideli. Je veľká 8x6 cm, tak ju ideme sledovať, poprípade odobrať. Dovtedy si to musíme premyslieť. Ale aj tak je tá hodnota tak nízka, že ja ani neviem, čo ďalej. V CAR samozrejme IVF odporúčajú, ale vidím, že zmenili entuziazmus, ktorý mali na predchádzajúcich sedeniach a akoby som z nich cítila, že nedávajú šancu.

denidi
26. júl 2016

@jarusmischo ahaaa,hmno zaujimave,ze ju v car nevideli,jaj do ritky,skoda zbytocne cakanie,ale ja by som to ivf potom ako poriesite tu cystu urcite skusila,ved nadej je vzdy,aj ked je amh 0,01...

jarusmischo
27. júl 2016

@denidi Rozmyslala som,ze by sme skusili rovno s darcovskymi.O necele dva tyzdne idem na kontrolu s tou cystou,potom sa budeme musiet rozhodnut.Skusim este kontrolny odber na amh.

leelloo
27. júl 2016

@jarusmischo ahoj, velmi ma mrzi, ze mas taketo zle spravy, ale ja by som to s tou stimulaciu nevzdavala. Ja mam tiez nizke amh a viem, ze raz sa mozem dostat aj na taku hodnotu ako mas ty. Skus si pozriet toto forum, je tam toho strasne vela, ale ja som to precitala velmi rychlo, ked som si hladala info o nizkom amh. Ja som DHEA zatial neskusala, ale ak sa nevydari toto prve ivf, tak to urcite vyskusam, ved nemame co stratit. Snad ta to trosku povzbudi 🙂

jarusmischo
27. júl 2016

@leelloo Ďakujem pekne za link. Budem dnes študovať, o DHEA som veľa čítala aj na zahraničných stránkach, len to musím prekonzultovať s mojou lekárkou, ktorá je teraz na dovolenke, takže musím počkať do tej kontroly cca o dva týždne a chcem skúsiť zmeniť aj CAR, lebo moja Mudr. sa vôbec nestotožňuje so správou z CAR. Tak sme sa dohodli, že o tie dva týždne mi dá ona spraviť ešte hormóny. Uvidíme.

leelloo
27. júl 2016

@jarusmischo niektore car to dokonca odporucaju, myslim, ze hlavne tie ceske. Drzim ti velmi palce, potom daj vediet novinky.

jarusmischo
27. júl 2016

@leelloo Ďakujem, dám vedieť. Snažím sa byť v pohode, ale občas ma riadne depky chytia, že radšej ani nejdem na MK.

leelloo
27. júl 2016

@denidi no ako si dnes dopadla? 🙂

19lilly
27. júl 2016

@denidi @leelloo noo to som aj ja zvedava

denidi
27. júl 2016

@leelloo jej moja ty si zlatá,ze na mňa myslíš😃 nakoniec neviem akým zázrakom tam bolo 5 vajicok,len neviem akej kvality,zajtra mi budú volať,ci sa oplodnili,ani si nevieš predstaviť,ako mi odlahlo,ze sú tam,lebo má od večera tak strašne bolelo brucho,ze som sa bála aj prd..t😂

19lilly
27. júl 2016

@denidi wau to je super ze ich bolo 5 dala si si ICSI? Drzim palce nech sa oplodnia vsetky

leelloo
27. júl 2016

@denidi 😀 😀 jeeeej, no vidis, ani si sa strachovat tolko nemusela 😀 z toho uz urcite bude nieco dobre. Tak sa velmi tesim s tebou 🙂

katharinka24
27. júl 2016

Ahojte, hlasim prichod z Martina 🙂 Z dlheho mi zmenili na kratky, takze okolo 17,18 augusta zacinam decapeptylom a potom pridavam gonal. Celkom sa aj zacinam tesit 🙂 Vsetkym babulkam drzim palce k tehotenstvam 🙂

denidi
27. júl 2016

@19lilly
@leelloo áno dali sme aj ICSI a teraz nedočkavo cakam do zajtra,verim,verim...a dakujem,ste úžasné😉😃

leelloo
27. júl 2016

@katharinka24 super, tak nech ti to cakanie rychlo ubehne 😉

monso2107
27. júl 2016

@denidi drzim palceky mi sme yiez malu 5 vajek

denidi
27. júl 2016

@leelloo dakujem moja😃

denidi
27. júl 2016

@monso2107 a už si tehulienka😉😃 diky moooc,snad aj ja sa budem zachvilu tešiť😘