Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Ahojte. Som tu nová... Pridávam sa k Vám, lebo aj my dá snažíme o bábo. Chodím do ISCARE Martin, mám nasadený costil už 3 mesiac a priznám sa, mám strach.... Nie pre vedľajšie u,ale preto,že PP druhom užívaní costilu sme boli na IUI,ktoré sa podarilo na prvý pokus. Avšak moje tehotenstvo trvalo len do 6tt. Trvalo 7 týždňov kým mi po spontánnom potrate prišiel menzes. Doktor mi odporučil,že ak chceme môžeme hneď začať znova a ísť znova na IUI. Súhlasili sme.. Ale mam obavy... Aj keď sa píše,že po potrate je pol roka žena najviac plodná. Máte niektorá s týmto skúsenosť???? Ďakujem za odpoveď.
Baby dnes som 10 den po et a zacala som krvacat, mam vysadit lieky (utrog. a estrofem), alebo mam dalej brat a utrog. zapijat?
Babule idem sa spýtať, máte skúsenosti s inseminaciou??? Komu sa to podarilo??? Inak ja som tiež krvacala,slabučko a bola som tehotná. Držím ti palce

@14nunu10 radsej pozriem tabletky👍.dakujem za radu.