icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

desza17
7. aug 2016

@14nunu10 radsej pozriem tabletky👍.dakujem za radu.

14nunu10
autor
7. aug 2016

@desza17 kukni možno aj na nete nájdeš lacnejšie 😉

denidi
7. aug 2016

@desza17 ja som si ju prerezala a preglgla s vodou,ale aj obyčajne feferonky som jedla,ako 14nunu10 píše,ale normálne s jedlom ( pre mňa je to pochúťka)😉 ...ale pre teba budú možno fakt lepšie tie kapsule,ked štipľavé nemusis😃😃😃

tubuska2
7. aug 2016

Ahojte. Som tu nová... Pridávam sa k Vám, lebo aj my dá snažíme o bábo. Chodím do ISCARE Martin, mám nasadený costil už 3 mesiac a priznám sa, mám strach.... Nie pre vedľajšie u,ale preto,že PP druhom užívaní costilu sme boli na IUI,ktoré sa podarilo na prvý pokus. Avšak moje tehotenstvo trvalo len do 6tt. Trvalo 7 týždňov kým mi po spontánnom potrate prišiel menzes. Doktor mi odporučil,že ak chceme môžeme hneď začať znova a ísť znova na IUI. Súhlasili sme.. Ale mam obavy... Aj keď sa píše,že po potrate je pol roka žena najviac plodná. Máte niektorá s týmto skúsenosť???? Ďakujem za odpoveď.

denidi
7. aug 2016

@tubuska2 s týmto nemám skúsenosť moja,ale čoho sa bojís? Myslíš,ze za to,ze si o bábätko prišla,moze clostil?

lin34
7. aug 2016

Baby dnes som 10 den po et a zacala som krvacat, mam vysadit lieky (utrog. a estrofem), alebo mam dalej brat a utrog. zapijat?

14nunu10
autor
7. aug 2016

@lin34 ach moja ....aj keď si myslíš že je koniec a nevyšlo to,lieky nekazu vysádzať ale počkať na krv ..kedy máš ísť? A áno utros zapijaj

lin34
7. aug 2016

@14nunu10 no asi zajtra pojdem, no aj tak myslim, ze je to zbytocne, bazalka mi klesla vcera, tak som to tak nejak cakala. Ale vcera som mala pozitivny test, ale po termine. No tak este vydrzim asi do zajtra.

14nunu10
autor
7. aug 2016

@lin34 výdrž radšej za to nič nedáš 😎

lin34
7. aug 2016

@14nunu10 oki, vdaka, nejak to vydrzim

denidi
7. aug 2016

@lin34 ach😞 ta bt klesla až na predovulacne teploty?
Lieky ber ďalej,nikdy nevieš,presne nič za to nedas

lin34
7. aug 2016

@denidi ja som nemerala cely cylkus, kedysi som meravala. Predcerom som mala 36,98, vcera 36,72 a to bolo este o hodinu neskor, dnes uz len 36,66. Takze asi je to jasne. Vydrzim do krvi a uvidime.

denidi
7. aug 2016

@lin34 krv bude výpovedná,kedy máš ísť?

tubuska2
7. aug 2016

@denidi mno skôr progesteron či zato nemôže??? Ci som radšej mohla brat duphaston... asi najviac sa bojím,že zas potratim..

tubuska2
7. aug 2016

Babule idem sa spýtať, máte skúsenosti s inseminaciou??? Komu sa to podarilo??? Inak ja som tiež krvacala,slabučko a bola som tehotná. Držím ti palce

denidi
7. aug 2016

@tubuska2 nemaj strach,chceme babatko a musíme si ísť za svojím snom,niekedy to je ťažké,ale zvladnes to,len nemyslí na strach,treba veriť a hlavne pozitívne myslieť😉

denidi
7. aug 2016

@tubuska2 možno keby aj beries duohaston,stalo by sa to isté,dolezite je ísť dopredu a nerozmýšľal,co keby,lebo na to aj tak odpoveď nneda nikto

lin34
7. aug 2016

@denidi idem zajtra, 11 dpt. Tak uvidime, mrcha zatial taka slaba, ale ja nemavam nikdy silnu.

tubuska2
7. aug 2016

@denidi ďakujem 😀 si zlatíčko. Zajtra idem do Martina zistiť koľko máme vajíčko a aké sú veľké. Hádam mi povie dobrú správu ☺ napíšem potom. A ty ako???

denidi
7. aug 2016

@lin34 drzim ti palce moja,ozvi sa potom

denidi
7. aug 2016

@tubuska2 jej tak nech sú zajtra vajíčka pekne a zachvilu bude z jedného bublinka😉
Ja som teraz 6 deň po ET tak cakam,ci sa drobcek uhniezdil😘

tubuska2
7. aug 2016

@denidi buď hlavne v kľude a podarí sa,držím ti päste 😀 ja som si v práci urobila voľno,pomohlo to aj pri poslednej inseminacii. Priznám sa, že som 4dní čítala knihy a hrala scrable 😁 veľmi držím všetkým kočkám päste 😊 nech čím skôr máme v bruškách fazuľky 😀

denidi
7. aug 2016

@tubuska2 dakujem ti😘 a rovnako aj ja drzim prstiky tebe ...
Ja som tiež v deň ET a deň po ňom prelenosila😉

denidi
8. aug 2016

Bože dievcence asi je to taaaam😘😘😘😘😘😘vidíte niečo?

piussi
8. aug 2016

@denidi áno je tam!!!!

denidi
8. aug 2016

@piussi dakujeeem,este sa trasiem cela

kakatulik
8. aug 2016

@denidi jejooo,krasny dusik je tam 😘😘😘

denidi
8. aug 2016

@kakatulik Dakujem moja💙💚💛verím,ze bude silnieť😘