Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
Baby v telke davali ze stahuju z trhu prednison ci ako sa to pise a tusim tu niektore spominali ze ho uzivaju tak si skontrolujte sarzu a vraj sa maju vratit do lekarne
@leelloo Ahoj moja, boli sme na dovce a opat v praci a tak sa pripravujem na dalsiu navstevu do centra, tak som si na teba spomenula, drzim ti palec, videla som tvoje spravy a moc s tebou citim, ja dufam ze mi povie ze moja maternica je uz po junovom neuspechu cista a mozeme ist na dalsi pokus, tak uvidime...
v mrazaciku mame 2 embrijka tak netusim ako to cele dopadne, chodim do ISCARU to je tiez v BA ak by si zvazovala dalsiu moznost...
Treba verit a dufat, mozno trosku niekam vypadnut men tato dovolenka neskutocne pomohla dat sa do pohody a som plna sil a odhodlania... tak drz sa moja
@michaela.g dakujem ti krasne, aj za ten kopec srdiečok 😍❤️ Uz som sa trosku otriasla, tento tyzden som videla prvykrat svoje krsniatko, tak som sa s nou mojkala cely cas a dodala mi vela, vela energie. V sobotu to este poriadne roztočíme na bratovej svadbe a potom začíname odznova. Moc ti drzim palce, nech je dalsi pokus úspešný a vsetko dobre dopadne.
Ahojte tak dnes som bola na krvi a na sone, som 13d po ET .....výstelka maternice 22 mm a Hcg 1533 🙂..... Tak...vraj jednoznačne som tehotná,ešte ma čaká jedno sono o týždeň.Dufam, že všetko dobre dopadne...☁ ☁ ☁ posielam tehu bacile 😉
Baby už len dúfať,modliť sa nech to dotiahneme až do finálne 🙂

@14nunu10 je to hrozneeee...urobila som si šumivy magnezium.a uvazujem o polke paralenu ale este pockam.