Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@leelloo tak nech všetko hlavne ide tým správnym smerom,uvidis,co ti povedia v Ginfiv a potom aj v Brne...a čo to je kranioterapia?
My sa máme super,babatko je v poriadku,kazdy deň popochvam,ako mu bije srdiecko a potom som spokojná....počkaj,zachvilu aj ty budeš nosiť brusko pred sebou moja,moc ti to prajem😘😘😘
@denidi dakujem, ja tiez dufam, ze to bude coskoro 🙂
kranioterapia je taka vtipna/zvlastna vec, tazko povedat, ci to pomaha, ale poznam 2 baby, ktorym to pomohlo 🙂 V skratke je to "masaz", ktora spusta samoozdravne funkcie tela. Ak by to niekoho zaujimalo, tu je popisane viac http://kraniosakralnaterapia.sk/.
Je to take nespravodlive...tak sme sa tesili..utorok bilo srdiecko a sobota takto dopadne.ja tomu stale neverim.
@desza17 Večer som si tu prečítala vaše správy. Každý deň nakuknem, čo je tu nové, ale z tohto som nemilo v šoku. Veľmi mi je ľúto, že si sa ocitla v tejto situácii, ale ako si už napísala, treba si v tomto okamihu nájsť aj svetielko pozitívneho pohľadu, lepšie teraz akoby to malo prísť neskôr ... leelloo má pravdu, sme silné ženy a ty určite si... Ja si hovorím, že človek dostane toľko, koľko zvládne uniesť... Skús si cez deň oddýchnuť, zdriemnuť, aby Tvoje telo vládalo fungovať ... Prajem Ti veľa síl....
Dievčatá od včera som začala s prípravou na KET, pichám si injekciu Clexane do brucha a jem tabletky...dúfam že všetko dobre dopadne, 18.10 pôjdem na kontrolu a uvidíme kedy bude vklad,,,len sa modlím nech sa nám embryjká pekne rozmrazia a žijú... 🙂
Všetkým vám držím palce, vela trpezlivosti a pozitívnych myšlienok, a hlavne partnerov, čo pri nás stoja... 🙂 .

@denidi @desza17 ja zatial nic nove, vo stvrtok mam konzultaciu v GF, uvidim, co mi povedia, ci ma poslu na nejake vysetrenia este. A o mesiac mam konzultaciu v Brne, potom sa uvidi, co dalej. Zatial som nasadila nejake vitaminy, bola som na kranioterapii, cvicim zasa Mojzisovu a tak 🙂 a vy sa ako mate? sem tam tu kuknem, ako vam tie tyzdne pekne pribudaju 🙂