icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

leelloo
26. sep 2016

@denidi @desza17 ja zatial nic nove, vo stvrtok mam konzultaciu v GF, uvidim, co mi povedia, ci ma poslu na nejake vysetrenia este. A o mesiac mam konzultaciu v Brne, potom sa uvidi, co dalej. Zatial som nasadila nejake vitaminy, bola som na kranioterapii, cvicim zasa Mojzisovu a tak 🙂 a vy sa ako mate? sem tam tu kuknem, ako vam tie tyzdne pekne pribudaju 🙂

lmt
26. sep 2016

@leelloo nemám vysledky velmi zlé, ale sú tam zo štyri parametre ( ktoré neviem, nakolko mi to vysvetloval v cudzej reči ☹ ) ale povedal že ked sa to všetko spojí, tak to môže vytvárať problém.

denidi
26. sep 2016

@leelloo tak nech všetko hlavne ide tým správnym smerom,uvidis,co ti povedia v Ginfiv a potom aj v Brne...a čo to je kranioterapia?
My sa máme super,babatko je v poriadku,kazdy deň popochvam,ako mu bije srdiecko a potom som spokojná....počkaj,zachvilu aj ty budeš nosiť brusko pred sebou moja,moc ti to prajem😘😘😘

denidi
26. sep 2016

@leelloo pocuvam malo byť😂

leelloo
27. sep 2016

@lmt tak snad to pomoze, drzim palce 🙂

leelloo
27. sep 2016

@denidi dakujem, ja tiez dufam, ze to bude coskoro 🙂
kranioterapia je taka vtipna/zvlastna vec, tazko povedat, ci to pomaha, ale poznam 2 baby, ktorym to pomohlo 🙂 V skratke je to "masaz", ktora spusta samoozdravne funkcie tela. Ak by to niekoho zaujimalo, tu je popisane viac http://kraniosakralnaterapia.sk/.

denidi
27. sep 2016

@leelloo tak to je zaujímavé👍

desza17
27. sep 2016

@leelloo ahoj silno ti drzim palce nech uz aj tebe tie tt pribudaju a verim ze coskoro budu❤❤❤.my sme dnes boli na utz a uz mame akciu srdiecka...sme stastni.

denidi
27. sep 2016

@desza17 😘😘😘😘👍👍👍👍💙💚💛💜jupiiii💖

desza17
27. sep 2016

@denidi taka som šťastnaaaaaaa....❤❤❤💞💞💞

leelloo
27. sep 2016

@desza17 dakujem a tesim sa s tebou 🙂

denidi
27. sep 2016

@desza17 tak to ti verím moja,este mám čerstvo v pamati aké to bolo,ked mi prvýkrát povedali,z e tam krásne bije srdiecko

desza17
1. okt 2016

Dnes nam nas 8tyzdnovy drobcek odisiel do nebicka..boli to strasne

14nunu10
autor
1. okt 2016

@desza17 😭😱😭😞😩

leelloo
1. okt 2016

@desza17 cozeeee? ako to? co sa stalo? ach to ma strasne mrzi 😢 posielam ti objatie a vela, vela sily

desza17
1. okt 2016

@leelloo z nicoho nic krvacanie..teraz lezim po zakroky..museli drobceka vybrat lebo uz nebilo srdiecko.co sa stalo nik nevie....som plna beznadeje

leelloo
1. okt 2016

@desza17 och moja, ani neviem, co povedat, strasne ma to mrzi 😢

desza17
1. okt 2016

Je to take nespravodlive...tak sme sa tesili..utorok bilo srdiecko a sobota takto dopadne.ja tomu stale neverim.

lmt
1. okt 2016

@desza17 to ma mrzí 😒 , nestrácaj nádej.

denidi
1. okt 2016

@desza17 zlatik,uz sme si dnes písali,stale na teba myslím,moja obrovské objatie ti posielam a veľa,vela sily...tak moc má to mrzí😞😥😢

desza17
1. okt 2016

@denidi ďakujem ti..zo srdca.boli to ale uz sa na to pozeram aj inymi ocami.dr mala pravdu ze lepsie twraz ako neskor..a ze plodik nebol dost silny.dam sa do kopy a pojdeme znova skusit.

leelloo
1. okt 2016

@desza17 asi to tak malo byt, Dr.ma pravdu, viem, ze treba vela sily na to zdvihnúť hlavu a ist dalej, ale preto sme my ženy take silne. Vsetky sme s tebou a myslime na teba 😘

desza17
2. okt 2016

@leelloo ďakujem naozaj mi to velmi pomaha a važim si to...💗celu noc som nespala..stale ma prenasleduje otazka ze preco to takto skoncilo...budem sa musiet stym zmierit aby som bola ok a mohla ist na vklad opät.

jarusmischo
2. okt 2016

@desza17 Večer som si tu prečítala vaše správy. Každý deň nakuknem, čo je tu nové, ale z tohto som nemilo v šoku. Veľmi mi je ľúto, že si sa ocitla v tejto situácii, ale ako si už napísala, treba si v tomto okamihu nájsť aj svetielko pozitívneho pohľadu, lepšie teraz akoby to malo prísť neskôr ... leelloo má pravdu, sme silné ženy a ty určite si... Ja si hovorím, že človek dostane toľko, koľko zvládne uniesť... Skús si cez deň oddýchnuť, zdriemnuť, aby Tvoje telo vládalo fungovať ... Prajem Ti veľa síl....

desza17
2. okt 2016

@jarusmischo ďakujem pekne za povzbudive slova.snad to druhykrat dopadne dobre.

lmt
9. okt 2016

Dievčatá od včera som začala s prípravou na KET, pichám si injekciu Clexane do brucha a jem tabletky...dúfam že všetko dobre dopadne, 18.10 pôjdem na kontrolu a uvidíme kedy bude vklad,,,len sa modlím nech sa nám embryjká pekne rozmrazia a žijú... 🙂
Všetkým vám držím palce, vela trpezlivosti a pozitívnych myšlienok, a hlavne partnerov, čo pri nás stoja... 🙂 .

leelloo
9. okt 2016

@lmt drzim palce 🙂 jedna z tych, co bola s nami na vklade je tiez uz tehotna po KET, jej pomohli tiez injekcie, tak snad aj tebe pomôžu 😉

14nunu10
autor
9. okt 2016

@lmt moc držím palce a myslím na vas,nech to vyjde

desza17
9. okt 2016

@lmt ahoj..silno ti drzim palce.a kto ti doporucil Clexane?hematolog?

lmt
9. okt 2016

@leelloo jééj to sa teším že to aspon niektorej z nás vyšlo, velmi sa teším každej dobrej správe.