Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@leelloo tak nech všetko hlavne ide tým správnym smerom,uvidis,co ti povedia v Ginfiv a potom aj v Brne...a čo to je kranioterapia?
My sa máme super,babatko je v poriadku,kazdy deň popochvam,ako mu bije srdiecko a potom som spokojná....počkaj,zachvilu aj ty budeš nosiť brusko pred sebou moja,moc ti to prajem😘😘😘
@denidi dakujem, ja tiez dufam, ze to bude coskoro 🙂
kranioterapia je taka vtipna/zvlastna vec, tazko povedat, ci to pomaha, ale poznam 2 baby, ktorym to pomohlo 🙂 V skratke je to "masaz", ktora spusta samoozdravne funkcie tela. Ak by to niekoho zaujimalo, tu je popisane viac http://kraniosakralnaterapia.sk/.
Dnes nam nas 8tyzdnovy drobcek odisiel do nebicka..boli to strasne
Je to take nespravodlive...tak sme sa tesili..utorok bilo srdiecko a sobota takto dopadne.ja tomu stale neverim.
@desza17 Večer som si tu prečítala vaše správy. Každý deň nakuknem, čo je tu nové, ale z tohto som nemilo v šoku. Veľmi mi je ľúto, že si sa ocitla v tejto situácii, ale ako si už napísala, treba si v tomto okamihu nájsť aj svetielko pozitívneho pohľadu, lepšie teraz akoby to malo prísť neskôr ... leelloo má pravdu, sme silné ženy a ty určite si... Ja si hovorím, že človek dostane toľko, koľko zvládne uniesť... Skús si cez deň oddýchnuť, zdriemnuť, aby Tvoje telo vládalo fungovať ... Prajem Ti veľa síl....
@jarusmischo ďakujem pekne za povzbudive slova.snad to druhykrat dopadne dobre.
Dievčatá od včera som začala s prípravou na KET, pichám si injekciu Clexane do brucha a jem tabletky...dúfam že všetko dobre dopadne, 18.10 pôjdem na kontrolu a uvidíme kedy bude vklad,,,len sa modlím nech sa nám embryjká pekne rozmrazia a žijú... 🙂
Všetkým vám držím palce, vela trpezlivosti a pozitívnych myšlienok, a hlavne partnerov, čo pri nás stoja... 🙂 .

@denidi @desza17 ja zatial nic nove, vo stvrtok mam konzultaciu v GF, uvidim, co mi povedia, ci ma poslu na nejake vysetrenia este. A o mesiac mam konzultaciu v Brne, potom sa uvidi, co dalej. Zatial som nasadila nejake vitaminy, bola som na kranioterapii, cvicim zasa Mojzisovu a tak 🙂 a vy sa ako mate? sem tam tu kuknem, ako vam tie tyzdne pekne pribudaju 🙂