Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením
Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲
@desza17 povedal, ze mozeme hned dalsi cyklus skusit nativ, uplne bez liekov, iba odsledovať ovu. A ze urcite by nešiel do tak vysokých dávok liekov ako som mala pri prvom IVF. Ze vyzera, ze tie vajka tam teraz boli, len ovu proste bola skor. Je to dost mozne, lebo vcera ma vaječníky brutalne boleli a dnes rano uz nic.
@desza17 no nič, volali mi dnes z gyn five, že sa embryo nevyvíja po rozmrazení, takže my na vklad zajtra nejdeme 😔, naše prvé IVF sme vyčerpali, načerpáme novej sily a peniažkov a na jesen hádam skúsim 2 IVF, Všetkým držím palce, a bude s radosťou sledovať vaše tehulkovanie. Vela štastia baby.
ahojte kocky, tak ja som mala mat tento mesiac vklad, no bohuzial mi vcera stopli stimulku v 6 DC na usg boli foliky ale vraj nedostatocne velke no a z krvi zistili ze nereagujem na hormony. mala som dlhy protokol diphereline + fostimon 150 UI. vcera som to riadne oplakala. zatial je to nase prve IVF. mate niektora podobne skusenosti??? inak nechapem preco nereagujem na tie hormony. ☹ a foliky nerastu. pred ivf ked som chodila na folikomertiu tak som mala pravidelnu ovulku folikul pekne rastol az do 22-23 mm tak som davala tomu dost velku sancu ze predsa ked do seba picham tie hormony malo by to byt lepsie. No opak bol pravdou.
@segab090
Ahoj ja skm tiez nereagovala hormonalne na davky merionalu zacala som si pichat 2 prasky +1 vodicka a skoncila som pri 4 praskoch kedy sa konecne nieco rozbehlo...no v nasom pripade sme to dotiahli do uspesneho konca ♡
Preco nezvisili davku ked si na tu povodnu nereagovala ? Nechapem tomu ale v kazdom pripade drzim silno palce aby sa Vam co najskor zadarilo 🤰
ahojte baby, mam nejake novinky 🙂 pred dvoma tyzdnami som tu pisala, ze pri odbere vajicok sme zistili, ze sme premeskali ovulaciu a vajka tam uz neboli. No a cuduj sa svete, som tehotna 😍 takze sa nam to poradilo prirodzene. Ani som tomu nechcela verit. Meskala mi ms, tak som si len tak spravila test a tam na mna vyskocili //. Kym som si nespravila druhy test, tak som si myslela, ze sa mi sniva. A dnes je HCg 801, takze by to malo byt ok 🙂 aj ked stale nemozem uverit, co sa stalo.
Zazraky existujuuuuu 😍😍😍
❤

@leelloo to vaaazne???do kelu,a ja som tak dufala,co teraz?