icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

desza17
26. feb 2017

@leelloo to vaaazne???do kelu,a ja som tak dufala,co teraz?

leelloo
26. feb 2017

@desza17 povedal, ze mozeme hned dalsi cyklus skusit nativ, uplne bez liekov, iba odsledovať ovu. A ze urcite by nešiel do tak vysokých dávok liekov ako som mala pri prvom IVF. Ze vyzera, ze tie vajka tam teraz boli, len ovu proste bola skor. Je to dost mozne, lebo vcera ma vaječníky brutalne boleli a dnes rano uz nic.

denidi
26. feb 2017

@leelloo och to má mrzí moja😑
Ani pregnyl nezabránil prasknutiu folikulov?

desza17
26. feb 2017

@leelloo och,ale snad to uz v dalsom cykle vyjde,silno budem drzat palce,zasluzis si to👍💞

leelloo
27. feb 2017

@denidi pregnyl som pichla v piatok, ale ovu bola zrejme rychlejsia ☹

leelloo
27. feb 2017

@desza17 drzim moc palce dnes 🙂

desza17
27. feb 2017

@leelloo dakujem pekne,uz lezim s nohami hore👍💞

lmt
27. feb 2017

@desza17 oddychuj veru🙂, mne kontrola dopadla dobre, zajta mi budú volať či môžeme prísť do Ba v stredu na vklad toho nášho prvojadra.

desza17
27. feb 2017

@lmt super tak to sa tesim.drzim silno palceky

lmt
28. feb 2017

@desza17 no nič, volali mi dnes z gyn five, že sa embryo nevyvíja po rozmrazení, takže my na vklad zajtra nejdeme 😔, naše prvé IVF sme vyčerpali, načerpáme novej sily a peniažkov a na jesen hádam skúsim 2 IVF, Všetkým držím palce, a bude s radosťou sledovať vaše tehulkovanie. Vela štastia baby.

desza17
1. mar 2017

@lmt joj to mi je uprimne luto a aku si mala stimulku?prajem ti zo 💗nech sa vam to uz konecne podari.

leelloo
1. mar 2017

@lmt to ma velmi mrzi 😢 je to ťažký boj, ale neostáva nam ine, len bojovať. Vela stastia ❤️

segab090
3. mar 2017

ahojte kocky, tak ja som mala mat tento mesiac vklad, no bohuzial mi vcera stopli stimulku v 6 DC na usg boli foliky ale vraj nedostatocne velke no a z krvi zistili ze nereagujem na hormony. mala som dlhy protokol diphereline + fostimon 150 UI. vcera som to riadne oplakala. zatial je to nase prve IVF. mate niektora podobne skusenosti??? inak nechapem preco nereagujem na tie hormony. ☹ a foliky nerastu. pred ivf ked som chodila na folikomertiu tak som mala pravidelnu ovulku folikul pekne rastol az do 22-23 mm tak som davala tomu dost velku sancu ze predsa ked do seba picham tie hormony malo by to byt lepsie. No opak bol pravdou.

123tana123
3. mar 2017

@segab090
Ahoj ja skm tiez nereagovala hormonalne na davky merionalu zacala som si pichat 2 prasky +1 vodicka a skoncila som pri 4 praskoch kedy sa konecne nieco rozbehlo...no v nasom pripade sme to dotiahli do uspesneho konca ♡
Preco nezvisili davku ked si na tu povodnu nereagovala ? Nechapem tomu ale v kazdom pripade drzim silno palce aby sa Vam co najskor zadarilo 🤰

desza17
12. mar 2017

Ahojte dievčatâ,tak dnes 13.dpt..zajtra ma caka krvicka💟

cucica
12. mar 2017

@desza17 Krasny🙂 moc gratulujem🙂

desza17
12. mar 2017

@cucica dakujem zo 💗

denidi
12. mar 2017

@desza17 ❤❤❤

leelloo
12. mar 2017

@desza17 jeeej, úžasne, gratulujem z celého ❤️😍😍

mkatkam
12. mar 2017

@desza17 super ,gratulujem😉

desza17
12. mar 2017

@leelloo
@mkatkam baby dakujem,uz len to dotiahnut do uspesneho konca💗👍👶

lmt
12. mar 2017

@desza17 blahoželám, nech všetko klape ako má. teším sa s tebou.

desza17
12. mar 2017

@lmt dakujem si zlata.a ty sa ako mas?

lmt
12. mar 2017

@desza17 dakujem, celkom dobre, snažím sa upierať myšlienky na prácu. Sledujem ako sa vám tu darí a teším sa s každej dobrej správy.😉

desza17
12. mar 2017

@lmt si zlataaaa🙏😘,na jesen sa to uz podari aj tebe,silno drzim palceeee

leelloo
15. mar 2017

ahojte baby, mam nejake novinky 🙂 pred dvoma tyzdnami som tu pisala, ze pri odbere vajicok sme zistili, ze sme premeskali ovulaciu a vajka tam uz neboli. No a cuduj sa svete, som tehotna 😍 takze sa nam to poradilo prirodzene. Ani som tomu nechcela verit. Meskala mi ms, tak som si len tak spravila test a tam na mna vyskocili //. Kym som si nespravila druhy test, tak som si myslela, ze sa mi sniva. A dnes je HCg 801, takze by to malo byt ok 🙂 aj ked stale nemozem uverit, co sa stalo.
Zazraky existujuuuuu 😍😍😍

cucica
15. mar 2017

desza17
15. mar 2017

@leelloo ahooooooj,az mam zimomriavky a vysli mi slzyyyyy,to je uzasneeeeeeeeeeeeee💟💟💟💟💟🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘💗💗👶👶👶,ja sa tak strasne tesiiiiim akoby som ta poznala 100rokov😘😘😘😘,to je zazrak neskutocny,gratulujeeeeem

leelloo
15. mar 2017

@desza17 dakujem krasne 😍 😘 stale sme trosku v soku, ale tesim sa hrozne, nikdy by som necakala, ze sa nieco taketo moze stat 🙂 😍

denidi
15. mar 2017

@leelloo mojaaa to sú uuuzasne správy😍😍😍😍