icon

Júnová stimulácia pred mimotelovým oplodnením

14nunu10
31. máj 2016

Babulky zakladam temicku pre všetky budúce mamičky,ktoré začínajú so stimulaciou v júni,ako ja ..spoločné pokecanie,podporovanie.. 😲 😲 😲

Strana
z86
lmt
24. nov 2017

@leelloo je nádherná, srdečne blahoženám, prajem vela zdravia slečne.

kakatulik
24. nov 2017

@leelloo jeej to uuuz?

mimiqa
24. nov 2017

Ahojte bambulky...poradite mi?? Som po neuspesnom prvom vklade....co ste robili?, teda myslim brali ste nejake vitaminy caje na podporu aby to vyslo??? Dakuujjeem za odpovede 😚

leelloo
24. nov 2017

@evelka81 @lmt ďakujem 🙂

leelloo
24. nov 2017

@kakatulik veru uz, zbehlo to tak rýchlo 🙂

mimiqa
24. nov 2017

@leelloo krasne babanko 😚

leelloo
24. nov 2017

@mimiqa ďakujem 🙂 inak ja som brala materskú kasicku, vitamín D3, zinok a daj si spraviť aj hematologicke vyšetrenie, u mna bol tam problém. Držím palce

desza17
24. nov 2017

mimiqa
24. nov 2017

@leelloo no ja nemam oba vajcovody...preto ivf..podla lekarov vysledkov vsetko mam ukazkove.....no rozmyslam nad tym ze pojdem aj na geneticke

denidi
24. nov 2017

@leelloo to je nádherná bábika,malinká a sladucka❤
Veľa zdravíčka prajem a zo srdca gratulujem 😍

kakatulik
24. nov 2017

@leelloo tak to teda fakt. Akoby to bolo vcera, ako si sem po vsetkych tych spravach o nizkom amh,davala oznam,ze sd podarilo prirodzene. Malinka je fakt ako taky maly zazrak nadherny.Gratulujem!:kissing_heart:

leelloo
27. nov 2017

@denidi ďakujem 😘
@kakatulik áno, je to nás maly zázrak 😍 a ty sa máš ako?

kakatulik
27. nov 2017

@leelloo tak my zatial nic po 6mescnom snazeni...viem ze to nie je dlho,ale povedala som si,ze to necham do konca roka tak a potom Dame nejake vysetrenia a uvidime co dalej🙂

mkatkam
3. dec 2017

@leelloo ahoj;) gratulujem!Krásna je;)

lenca9219
8. dec 2017

Baby ,ak by niekto mal záujem tak mám celé balenie dekapeptylu a v druhom balení 3 inj.zaruka je do 8/2018...je mi ľúto vyhodiť to nakoľko to nebolo lacné a možno niekomu pomôžu....ak je to nevhodný príspevok tak admin kľudne môže zmazať..

Strana
z86