icon

Kam putuje neoplodnené vlastné vajíčko po vklade embrya?

26. feb 2023

Ahojte. Zabudla som sa v CAR opytat a neviem to najst ani na nete, tak skusim tu - pred vkladom embrya sa picha ovitrelle na to, aby prebehla ovulacia.. nasledne je po par dnoch robeny KET, v pripade, ze je KET uspesny, kam putuje vlastne neoplodnene vajicko? Dakujem.

Strana
z2
stellarstar
26. feb 2023

@nafka0483 ty zase? Si sa ešte nevzchopila? Iná by šla ďalej nie ty musíš do mňa. Toto robíš aj doma? Tak prosím chod ďalej a nechaj ma na pokoji

stellarstar
26. feb 2023

@bilberryday ja nevykaskujem dobrú

martinaju
27. feb 2023

@stellarstar ved pisala o KET este co mala napisat? Cislo nohaviciek aby to bolo zrozumitelne? Ved kazda sme pochopili ze ide o nativ ked sa pyta na ovulaciu. Pomylene to mas ty a ides tu mudrovat do autorky

stellarstar
27. feb 2023

@martinaju a ty nevieš ďalej scrolovať? To aj reále takto vyskakujete na druhých?

martinaju
27. feb 2023

@stellarstar vy sa realne musite vyjadrovat ku všetkemu aj ked nie je o čom? Resp. vy neviete o čom?
Malo vam to autorka vysvetlila uz v otazka a potom v odpovediach? Aj tak ste si isli svoje. Ved si priznajte chybu ze neviete o com hovorila a nie ju tu pletiete a potom sa este navazate ze nieco napisala nerozumitelne.

opatrna38
28. feb 2023

Ja som to pochopila hneď čo sa pýtaš 🙂. Mala som KET v natívnom cykle a pekný vlastný folikul. Pýtala som sa, či môžeme mať sex, že radšej nie, hrozí viacnásobné tehotenstvo ak by sa uchytilo aj embryo! Čo urobí snažilka snažilková keď sa snaží 🙄😃? Jasné, že bol aj sex. Nezahodím predsa šancu a niekedy sa vkladajú ja 2 embryá, tak sme to poistili.

Strana
z2