Kde je lepšie absolvovať IUI?
Ahojte, gynekologička aj urológ nám po testoch odporučili návštevu centra asistovanej reprodukcie a tam absolvovanie IUI. Našla som si tu odporúčania na rôzne centrá ako napr.Helios v Martine,atď...neviem presne,ako často treba do centra kvôli vyšetreniam ohľadom IUI chodiť, no sme z Trenčína a je jednoduchšie dochádzať 2km ako cez 100km...no v Trenčíne som absolvovanie IUI našla len v dvoch klinikách - CEGYS, GYNEKA - sú to však iba gynekologicko-porodnicke kliniky,kde robia aj IUI, nie špecializované kliniky asistovanej reprodukcie..Myslíte,že máme skúsiť aj tieto kliniky? Alebo radšej uprednostniť priamo kliniky asistovanej reprodukcie aj keď sú dosť ďaleko..? A má niekto s tými trenčianskymi skúsenosti? ĎAKUJEM 🙂
@baluinka my s priateľom chodíme do Martina, a čakali sme na schválenie žiadosti o IVF. IUI sme neskúšali kvôli mojej diagnóze... Ale pýtala som sa Dr. že ak by sme museli podstúpiť najskôr IUI, či ho môžem absolvovať v TN, čo mám omnoho bližšie. Odpoveď bol, že bez problémov.. takže by som kvôli IUI nešla XY km.
@evita87 ahoj, mohla by som mať otázku na MT?
@marinecka95 jasné 😃
@evita87 vedela by si povedať približnú cenovú reláciu IVF? Áno viem, cenníky sú dostupné ale zaujíma ma realita 🙂 Ako dlho ste podstupovali vyšetrenia v danom centre kým si podstúpila IVF? Berú do úvahy výsledky od iného Dr alebo trvajú na svojich?
@marinecka95 my ešte len začneme prvýkrát stimulovať, takže jediné čo som zatiaľ platila boli injekcie, cenu budem vedieť, až keď mi odoberú vajíčka a tie následne oplodnia.
@deya123 ďakujem veľmi pekne za info
@evita87 my sme sa na tuto možnosť odhodlali, no teraz nám trošku komplikuje situáciu korona 😶 každopádne ďakujem za info

@baluinka ahoj. Ja si myslím že v tom veľký rozdiel nebude. Bola som na IUI v dvoch centrách + jednom zdravitnickom zariadeni (nie CAR) a všade je to o tom istom. Pred ovulaciou 1- 3 sono kontroly aby sa zistilo v ktory den presne pebehne ovulacia a potom samotny zakrok.