Kde zoženiem prípravok Dhea?
Ahoj baby..dnes mi bol doporučený tento hormon.prípravok..čítám ..hĺadám..nemôžem nikde nájsť kde ho kúpim..prosím poradíte?
@krausule to je sice pekne, ale mala by si si o tom nastudovat nieco viac. je to hormon, nie cukrik. mas spraveny nejaky rozbor hormonov ? ..podporuje rast / bujnenie ..nemas napr. myom ? zvysuje to vysku estrogenu aj testosteronu , to je to co chces ?
predavaju na swanson.sk , takze hladala si slabo 😉 ..precitaj si upozornenie priamo na stranke !
@prevenar ahoj doporučili mi ho priamo v Car ..po dvoch neúspěšných ivf..samozřejmě že by som do seba nervala niečo iba tak "od boku "..som zdravotná sestra mimochodom takže niečo si najskòr poriadne naštudujem..a uvédomujem si i možné riziká..už IVF proces je plný chemie..to si myslím uvědomujeme všetky..ktoré ho podstupujeme..ale díky za reakciu
@ladyblcha odkiaĺ příde do desať dní?Díky moc..
Ja mam jedno nenacate balenie 100mg/60capsuli a nacate 25mg/ostalo 44 capsuli od Swansonu
Ahojte, ak máte niektoré nepoužité dhea, tak sa mi ozvite, kúpim. Na swanson je momentálne výpredane. Ďakujem

iherb.com
Pride do 10dni