icon

Kde zoženiem prípravok Dhea?

krausule
16. feb 2018

Ahoj baby..dnes mi bol doporučený tento hormon.prípravok..čítám ..hĺadám..nemôžem nikde nájsť kde ho kúpim..prosím poradíte?

ladyblcha
16. feb 2018

iherb.com
Pride do 10dni

prevenar
17. feb 2018

@krausule to je sice pekne, ale mala by si si o tom nastudovat nieco viac. je to hormon, nie cukrik. mas spraveny nejaky rozbor hormonov ? ..podporuje rast / bujnenie ..nemas napr. myom ? zvysuje to vysku estrogenu aj testosteronu , to je to co chces ?

predavaju na swanson.sk , takze hladala si slabo 😉 ..precitaj si upozornenie priamo na stranke !

krausule
autor
17. feb 2018

@prevenar ahoj doporučili mi ho priamo v Car ..po dvoch neúspěšných ivf..samozřejmě že by som do seba nervala niečo iba tak "od boku "..som zdravotná sestra mimochodom takže niečo si najskòr poriadne naštudujem..a uvédomujem si i možné riziká..už IVF proces je plný chemie..to si myslím uvědomujeme všetky..ktoré ho podstupujeme..ale díky za reakciu
@ladyblcha odkiaĺ příde do desať dní?Díky moc..

ladyblcha
17. feb 2018

@krausule myslim si, ze som to jasne napisala

krausule
autor
17. feb 2018

@ladyblcha aha..som v škole na mobile prehliadla som ten odkaz...díkes

tecko28
17. feb 2018

Ja mam jedno nenacate balenie 100mg/60capsuli a nacate 25mg/ostalo 44 capsuli od Swansonu

prevenar
17. feb 2018

@krausule zo swansson.sk to mas doma za 2-3dni . vsetko dobre.

sawa
17. aug 2019

Ahojte, ak máte niektoré nepoužité dhea, tak sa mi ozvite, kúpim. Na swanson je momentálne výpredane. Ďakujem