Kedy je tehotenský test po IVF spoľahlivý?
Prosim vaše nazori. som po ket 7 dni testovala som 6 a 7 den podla vas je to pozit je to nadejne alebo je to skoro? Mala so 5 dnove embrio prešiel geneticki.prikladam foto
Ten treti mas pozitivny... pockaj este dva-tri dni, ci sa pekne udrzi, skoro testujes.
@anjelicek26 ano ale čiarka silnela tak može to byt tehotenstvo?
@pamelaandersom ahoj. Drzim palce aby ciatka silnela.je to pozitivne.
@zuzka2662021 dakujem a dnes je už takato
Ahojte v pondelok som mala vklad dnes negatívny test je to skoro ?
@lienka191 ano, je to skoro
Skúsila som aj ovulačný test a tam sú 2 čiarky vraj on tiež vie zaznamenať HCG
@zuzka2662021 dakujem a dnes je už takato
@pamelaandersom
Blahoželám 🙂 chcem sa opýtať som 4 deň od vkladu v pondelok bol mala si nejaké bolesti alebo niečo také neboli ma brucho ale také iné to je :/ doteraz bez príznakov ?
@pamelaandersom
Blahoželám 🙂 chcem sa opýtať som 4 deň od vkladu v pondelok bol mala si nejaké bolesti alebo niečo také neboli ma brucho ale také iné to je :/ doteraz bez príznakov ?
@lienka191 ahoj od 5 dna som citila bolesti take jemne ako pred menštruačne a pichavanie vaječnikov.od 6 dna som mala pozitivni test aj ked to bul taki mini duch a každi den silnela a dnes je 10 den a je to už ovela silnejšia.a kolko dnove embrio ty vkladali 5 dnovi alebo 3 dnove?
Ahojte v pondelok som mala vklad dnes negatívny test je to skoro ?
@lienka191 ahoj dnes je len 4 den to je skoro na test ja som testovala 6 den a na test bola len velmi slabi duch skoro ne bolo ani vidno a maš neake priznaki .?kolko dno e embrio ty vkladali?takto silnela každim dnom stači ak budeš testovat 7 den
@lienka191 ahoj od 5 dna som citila bolesti take jemne ako pred menštruačne a pichavanie vaječnikov.od 6 dna som mala pozitivni test aj ked to bul taki mini duch a každi den silnela a dnes je 10 den a je to už ovela silnejšia.a kolko dnove embrio ty vkladali 5 dnovi alebo 3 dnove?
@pamelaandersom 5 dňové 4AA
@pamelaandersom 5 dňové 4AA
@lienka191 aj mne 5 dnove spravte zajtra a mali biste mat aspon fucha na teste
@lienka191 aj mne 5 dnove spravte zajtra a mali biste mat aspon fucha na teste
@pamelaandersom duch 6 den mal byt na test
Dobre skusim zajtra boli ma brucho žiadne extrém kŕče ale bez príznakov nie som. Ale to iba od včera
Dobre skusim zajtra boli ma brucho žiadne extrém kŕče ale bez príznakov nie som. Ale to iba od včera
@lienka191 to je dobry znak ale citiš aj take mierne pred menštruačne bolesti?
@pamelaandersom ja normálne dostanem nič viac neboli pred a už vôbec toľko dni pred skôr ma žila niekedy bolela na stehne to bola moja predzvesť ja ani prsia nič.
@pamelaandersom bodaj by 🍀
@pamelaandersom bodaj by 🍀
@lienka191 určite sa to podari zajtra si možeš testovat držim place.potom mi daj vediet a pošli mi test ako to dopadlo aspon mali slabi duch by tam malo byt ak to bolo 5 dnove embrio.
@lienka191 určite sa to podari zajtra si možeš testovat držim place.potom mi daj vediet a pošli mi test ako to dopadlo aspon mali slabi duch by tam malo byt ak to bolo 5 dnove embrio.
@pamelaandersom dobre ranko ja nič nevidim na teste :/

Ten treti mas pozitivny... pockaj este dva-tri dni, ci sa pekne udrzi, skoro testujes.