icon

Kedy robiť test po KET?

snazilkaxy
4. nov 2023

Ahojte, chcem sa opýtať, aký druh testu ste si robili po KET? Čítala som diskusie a niektoré ženy mali pozitívny už napr. aj na 3, 5 či 8 deň po KET...nikde som sa nedočítala či je jedno, po akom teste siahnem...ja som len druhý deň po KET, žiadne príznaky nebadám na sebe, ale ani sa nesledujem, takže možno aj su, len o nich neviem..

Strana
z2
snazilkaxy
autor
9. nov 2023

@bejbs123 to bol dr.max 6 dni pred očakávanou mrchou, a robila som si aj rapiclear kt.sa robí po meškaní mrchy, keď aj napísala že to nemá vplyv, keď to bolo po vklade, no vyšiel mi úplne biely, žiaden náznak čiarky..tak možno to ma vplyv, že aký test, neviem no..

bejbs123
9. nov 2023

@snazilkaxy ja som po vklade vedela,ze pokial nie je test pozitivny 10den,tak to nevyslo,za mna je test dr.max spolahlivy,ale mama test ma viac farbiva a tu ciarku som jasnejsie videla skor na nom ako na dr.max

bejbs123
9. nov 2023

@snazilkaxy ktory den je to po vklade? KET bol v native s ovitrellom alebo riadeny s estrofemom?

snazilkaxy
autor
9. nov 2023

@bejbs123 ja som dnes 7 deň po vklade a mala som ovitrelle 03.10., čo je mesiac aj pár dní. Veď uvidím, neteším sa ešte a rovnako ani nádej nestrácam. Budem robiť len dr.max a uvidím či bude tmavnut

bejbs123
9. nov 2023

@snazilkaxy no pokial budem silniet,tak je to jasne,drzim palce

leyla01
Autor odpoveď zmazal
snazilkaxy
autor
10. nov 2023

@leyla01 super, takže niekedy aj keď to vyzerá, že to nevyšlo, to stále vyjsť môže. Každá sme veru iná. Gratulujem a teším sa a hlavne držím palce, že to dotiahnete s drobcom do úplného konca.

Strana
z2