Mal niekto po vklade podobné príznaky?
Ahoj je tu niekto taký, kto mal vklad v máji? Ja som mala vklad 25.5. (pondelok) dnes 5 deň od vkladu a od včera ma boli brucho ako pred menštruáciu hrozne som nafúknutá nutkanie na wc pocit plnosti. Je to 24 deň môjho cyklu. Mal niekto také príznaky a nakoniec neprišiel menzes ale konečne || ?
@lienka191 ano určite je to tehotenstvo tak isto som to mala aj ja a bolo uspešne .
@pamelaandersom Ešte nič nieje na teste a k tomu aj vaječníky cítim neviem či lieky zastavuju menštruáciu ale bude dobre. Akú bolesť v podbrušku si mala alebo máš. Mne to príde ako keby mám dostať ale nič .
@pamelaandersom Ešte nič nieje na teste a k tomu aj vaječníky cítim neviem či lieky zastavuju menštruáciu ale bude dobre. Akú bolesť v podbrušku si mala alebo máš. Mne to príde ako keby mám dostať ale nič .
@lienka191 ano presne take mam ešte aj teraz mám bolesti a už meškam 3 dni
@lienka191 ono berieš pomerne veľa liekov a väčšina z toho, čo cítiš, môže byť z nich. Ja som všetko toto cítila aj keď to vyšlo, aj keď nevyšlo. Je ťažké sa na to nesústredit, ale skús sa niečím zamestnať 🍀
Ake lieki užvivaš?pichli ty aj injekciu ovitrele alebo niečo ine
@pamelaandersom áno to podľa mňa každá
Chodím aj na infralipidy beriem lieky aj tak test negatívny a to som ja v poriadku :/ 7 deň
@lienka191 ono berieš pomerne veľa liekov a väčšina z toho, čo cítiš, môže byť z nich. Ja som všetko toto cítila aj keď to vyšlo, aj keď nevyšlo. Je ťažké sa na to nesústredit, ale skús sa niečím zamestnať 🍀
@michaela329 presne tak
@lienka191 ahoj, držím palce, aj ja som mala minulý týždeň ku koncu vklad. Máš riadený?
@lienka191 ahoj, držím palce, aj ja som mala minulý týždeň ku koncu vklad. Máš riadený?
@slniecko_2919 koľkého ? Ja 25 začiatkom
Ako myslíš riadený ? Mám za sebou všetko si myslím NKBunky tie sú v poriadku, beriem mirovian na cukor euthyrox štítna ( a to nemám cukrovku ani štítnu len hraničné výsledky ) som na bezlepkovej strave chodím na infralipidy beriem medrol anopyrin amelgen prolutex. No vitamíny D aj K zinok koenzým Q 10 Omega 3 probiotikaheizne veľa 🤣
@slniecko_2919 koľkého ? Ja 25 začiatkom
Ako myslíš riadený ? Mám za sebou všetko si myslím NKBunky tie sú v poriadku, beriem mirovian na cukor euthyrox štítna ( a to nemám cukrovku ani štítnu len hraničné výsledky ) som na bezlepkovej strave chodím na infralipidy beriem medrol anopyrin amelgen prolutex. No vitamíny D aj K zinok koenzým Q 10 Omega 3 probiotikaheizne veľa 🤣
@lienka191 kvoli comu beries medrol a infuzky intralipidov?
@lienka191 kvoli comu beries medrol a infuzky intralipidov?
@anonym_e9016b tak nariadila doktorka keďže nedarilo sa nám prísť k embyam. Ja som v poriadku a toľko dala takže som rada že riešia. Manžel zlý spermiogram a to ma deti s predošlého vzťahu. Odporúčali darcovské spermie a máme embria podarilo sa.
@pamelaandersom waww blahoželám ❤️
@lienka191 dakujem a čo ty stale je ešte test negativni?

@lienka191 ano určite je to tehotenstvo tak isto som to mala aj ja a bolo uspešne .