Kedy ste mali pozitívny test po KET?
Ahojte, strašne som zúfalá, som 5ty deň po KET a tak moc chcem vidieť //. Toto čakanie ma ubíja. Ako ste to vydržali? A kedy ste mali pozitívny test? Ďakujem.
no veď som netrpezlivá to veru áno :/ snažím sa zamestnať domácimi prácami ale aj tak na to stále myslím ..
To je este skoro skus tak 8 den by uz mohla byt ciarka
ja som mala na 5 den ducha 🙂
a mám aj bolesti v podbrušku ako pred menzesom
dnes som začala slabo špiniť, mám 5 dní do menzesu.
ja som začala špiniť hnedým :(
@luciakovacova1986 tak nech to len pekne vyjde 🙂
Ahojte baby. Ja som mala ivf tento rok, prvý pokus nevyšiel to bolo v máji. Najprv som mala od 5 dňa slabú druhú čiarku,ktorá začala slabnut a aj krv bola potom negatívna. Druhý pokus bol vklad dvoch embryjok v auguste. Ten vyšiel, ale zaujímavé bolo že som si urobila test na 7 deň a nebolo tam nič. Už som sa zmierovala s tým,že opäť sa nepodarilo. Potom na 9 deň som už len tak ani neviem prečo urobila znova test a už bola jasná druhá čiarka. Aj krv bola pozitívna mala som hcg vyše 800. Uchytilo sa ale len 1 embryo z dvomi vložených. Momentálne som 20 týždeň tehotenstva a zatiaľ vyzerá byt všetko v poriadku, a vyzerá to tak že čakáme dievčatko 😊 Takže nezúfajte,viem aké to je a každej držím palce strašne ❤️
tak dievčatá, zajtra idem na kontrolu (mala som až v piatok ísť ale spinim trošičku ) tak mi držte zajtra palce :/ aj keď ja to nádejne nevidím ..