KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@adrika1912 ktorý deň po si dnes? 🙂
@tekvicka29 krásne kolajnicky veľmi sa teším s tebou 🥰 mňa bolia prsia ešte najmä na dotyk (nie žeby som sa obchytkávala 🤣🤣🤣) aj napätie v bruchu a pobolievaju kríze.
@adrika1912 @federicca @anika02 ďakujem 🙂 všetky tu spolu diskutujeme 🙂 tak dúfam, že vám to zlepšilo deň a dodalo pozitívne myslenie 🙂 baby kedy budete testovať?
@federicca 6dpt 😊
@anika02 ďakujem pekne 🙂 toto iste mám aj ja presne takže to u teba vyzerá nádejne 🤗
@tekvicka29 samozrejme, že zlepšilo, držím palce, aby všetko dobre napredovalo, práve také správy nás posúvajú dopredu a dávajú nádej 🙂
@tekvicka29 mna laka aj dnes ale mam len 6dpt tak asi pockam do nedele
@adrika1912 nooo, tak zajtra by si už aj mohla skúsiť, alebo aj v nedeľu, ale nejaká ciarocka by byť mohla aj zajtra 🙂
@adrika1912 no čoskoro môžeš testovať 😉 ja a federicca sme teraz 3 deň
@tekvicka29 ja budem 7dpo, minule mi už ukázalo, tak možno aj teraz, vychádza to na utorok, moje prianie je vydržať aspoň do stredy, ale na test hcg chcem ísť už s tým, že viem, na čom som, ja som proste taká, že viem, čo môžem očakávať. Radšej.
@federicca nooo dlho ma presviedcat netreba, mozno predsa skusim aj zajtra 🙈 inak zienky, mate skusenost ze je lepsie z ranneho alebo poobedneho mocu?
@adrika1912 ja by som už asi skúsila...robila som ranný, je menej koncentrovaný, ale paradoxne počas dňa som ja mala silnejšie testy 😀
@anika02 vidim to teda bud na sobotu alebo nedelu 😊🤞
@federicca ved ja som si uz 2 spravila ale samozrejme boli po 2 a 4 dnoch cize biele ved to bolo skoro len to nutkanie spravit si test bolo silnejsie ako ja 😂 obdivujem vsetky zienky ktore dokazu vydrzat do 14 dna
@federicca ďakujem 😁 veľmi sa tešíme s mužom, ale zatiaľ tak potichúčky opatrne.
@adrika1912 niekomu už ukáže aj 6dpt, ale pre istotu počkaj tie dva dni ešte, aby ťa nestresovalo, keď bude náhodou biely ešte. No ja verím, že tam bude aj tá druhá čiaročka 🙂🙂
@adrika1912 to bolo veľmi skoro nemohlo ukázať ešte 🙂, ja som si robila, asi utorok pred vkladom, ale len preto, aby som videla, či Ovitrelle už vyprchalo, mala som ešte slabunku čiarku, ale minulý týždeň po pichnuti normálne pozitívny test.
@tekvicka29 to je povolené, máte dôvod, najkrajší vianočný darček, nič viac nepotrebujete 🥰
@tekvicka29 dakujem 🙏💖
@federicca ja som ovitrelle nebrala len pred opu a to ubehol uz mesiac, teraz mam estrofem a progestanelle
Zienky, ste ma tak ' namotali' ze mam 100 chuti si spravit dnes test ale musim vydrzat do zajtra 😁🙏
@federicca presne to som si hovorila, že ja nechcem nič na Vianoce len dve čiarky na teste a budem mať všetko ❤️
@tekvicka29 zázraky sa dejú na Vianoce 💞

@federicca no ja duuufam 🙏🤞 u mna na testy stale skoro ale uz ma rano znova tahalo si jeden spravit 😂 ale musim vydrzat do nedele aspon 🙈