KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@federicca no spravila som dnes, nevydrzala som a je stale biely ale verim ze sa to zmeni abze je este skoro, brucho mam kazdy den ako na kramy take tlaky akoby a teraz rano mi vobec nechuti kava 🤮 odpila som 2x, to mam tak 1 na cely den a tuto asi nevypijem ani 😁 ale tak ak pocitam od nedele je to len celych 5dni po dnes zacina 6ty takze je to este skoro 🙈 no testy su silnejsie ako ja 😂
@adrika1912 takže si neodolala....neboj to je skoro určite budú // verím tomu 😉 Ja som zistila ze keď som dlhšie na nohách tak ma dosť boli brucho...neviem ci to je dobre 😏 musím si robiť častejšie prestávky aby som niečo nepokazila.
@adrika1912 Stále je to ešte skoro, ak vydržíš, tak skús až v nedeľu, obden, ja verím, že budú // 😌☺️
@adrika1912 do nedele to už nie je ďaleko, to vydržíš ☺️, dnes je to ani nie 6ty deň 🙂
Ahojte žienky ako sa cítite? Tak úprimne dievčence s pozitívnym testom v dobrom závidím 🤗ja dnes ako včera cez deň v pohode a večer zas bolesti ako menzes.. 🙄Takže žiadna sláva... Ale objednala som si pizzu a idem sa do žrať až mi je lepšie na srdci 🙊🙈☺️
@kristy32 haha aj my si ideme objednať pizzu len ja si stale vravim ze co vlastne mozem a co by som nemala jest 🤷♀️ v CAR mi nic nevraveli 😁 ja sa mam tiez rovnako, pocit akoby na kramy alebo take jemne tlaky v podbrusku mam len ked si lahnem 🤷♀️ inak nic speci
@kristy32 ale dnes som nemala vobec chut na moju oblubenu kavu ( co sa mi este nikdy nestalo) a vobec som ju nevypila 🤷♀️ mozno si len vela uz nahovaram co s cim moze mat suvis 😂
Dievčatá, spomínate príznaky menzesu, ja beriem progesteron až do odberu krvi, vďaka progesteronu vraj menzes nepríde. Podľa výsledku z krvi sa buď bude pokračovať alebo sa užívanie ukončí. Vám povedali, že menzes môže aj tak prísť?
@kristy32 tak ti poviem, že kým som nemala pozitívny test tak som sa bála či bude a keď ho mám tak sa bojím či to dotiahneme do šťastného konca. Čo som čítala tak mnoho žien potratilo po KET, ale mnoho aj donosilo. Čo je smutné, že to neovplyvníme. Ale veľmi sa snažím myslieť pozitívne 🙂
@darina85 ja som len čítala, že boli baby, ktorým prišiel menzes aj napriek progesterónu.
@tekvicka29 no ja citim stale tlak ked si lahnem na tom mieste ako mi den po ket nieco tal slabunko akoby puklo 🤷♀️ verim stale pozitivne i ked testy su zatial negativne 😁
@darina85 progesteron to je ten progestanelle?
@darina85 ahoj ja som ten prípad ze pri prvom vklade som normálne menzes dostala aj keď som užívala progesteron... Hold nie každej to zadrzi menzes.. Takže to je 50na 50... A keď budeš mat pozitívny test a následne z krvi že si tehulka naďalej budeš brat progesteron.. Ja konkrétne beriem utrogestan a ak Boh dá a budem tehulka tak až do 12tt ho budem musieť brat tebe nepovedali dokedy ho budes brat?
@tekvicka29 jasne je to dlhá cesta do úspešného konca...a verím ze to dotiahnes... Každá si to zaslúžime... 💕
@adrika1912 u mňa bol tlak dobré znamenie 🙂 na test je skoro ešte. V nedeľu si bola na vklade? A 5dňové embryo ti vkladali?
@kristy32 dúfam, že máš pravdu 🙏 musím aj ja veriť 💖
@tekvicka29 v sobotu som bola 11.12 o 9h rano, ano 5 dnova a hatchujuca blastocysta ( dufam ze som to dobre napisala)
@adrika1912 áno
@darina85 mne len vraveli ze to davaju dlhodobo ale nevravi ze na ako dlho 🤷♀️
@adrika1912 áno dobre 🙂 tak v nedeľu by si mohla testovať na 8dpt 🙂 už sa neviem dočkať 🤗🤗🤗 verím tomu, že bude pozitívny test 💖
Progesterón sa zvykne užívať do 12tt, aj v pribalovom letáku Prolutexu, injekciách, píšu, že do 12tt. Pri prvom tehu som vkladala 3x denne Progestanelle, teraz pichám ráno Prolutex a večer 2x Utrogestan 200mg. Drží menzes, ale sú aj prípady, kedy aj napriek braniu baby dostali 🤷♀️
@tekvicka29 dakujem, budem mysliet pozitivne 🙏💖
@tekvicka29 tak som to aj ja prežívala, najprv radosť, že //, potom strach a potom viete ako...a teraz som stále taká neistá a bojím sa, stále chodím na wc, pozerám na papier toaletný, či je čistý, toho strachu sa nezbavím 😌

@adrika1912 tak Tebe, ak by si robila test, tak ak budú //, bola by to realita 🥰