KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@tekvicka29 digitalny mas taky, co ukazuje aj tyzdne? Ak hej, tak sa nezlakni, ak ti ukaze len 1-2 tyzden, lebo on to pocita od oplodnenia. Vraj, tak som sa v diskusiach docitala, ja som ho nikdy neskusila.
@marrilyn áno taký čo ukazuje týždne. Už som si o tom čítala radšej dopredu, aby som nezažila ďalší šok 🤣
@adrika1912 ahoj 🙂 tak ako? Testovala si? Myslím na teba 💖
@tekvicka29 bude dobre, neboj sa 🤗
A ako píše @marrilyn, nezlakni sa tých týždňov, ono ukáže 1-2, lenže pre nás to nie je tak celkom smerodajné. A najmä, môžeš byť v kľude, tie clearblue sú 25tkove, takže uvidíš, že hcg už bude vyššie ☺️
@tekvicka29 aj vtedy si testovala týmto testom? Hlavne kľud tieto testy vraj majú málo farbivá....všetko je určite dobre
@tekvicka29 ahoj ano, slsbunka ciarka ale nesilnie 🤷♀️ nevydrzala som ani vcera tak rano som mala slabu //, poobede silnejsiu a dnes rano zniva len taku slabu 🤷♀️👀 ale stale verim pozitívne 😊😊😊🤞🤞🤞 a potom vcera vecer som spravila aj jeden dr max, som niekde citala ze nie su dobre a bol biely 🤷♀️
@anika02 ten druhý test bol pepino, ale po záruke a ukázal až po limite tak ho už neberiem v úvahu. Takže dva testy Pepino a ten po záruke silnejšia čiarka a nový pepino slabšia čiarka takže na ten po záruke musím zabudnúť 🤣🤣🤣
Dobre ránko prajem a prajem krásnu 4. Adventnu nedeľu 😉 vidím ze debata sa tu už rozprúdila... ako sa cítite? Ja mam pocit ze dnes má už brucho tak necítim tak uvidíme počas dňa...
@niky1402 dakujem, napodobne aj Tebe krasnu adventnu nedelu, o par dni su Vianoce 💖💖💖
@adrika1912 asi ozaj je dobré robiť len jednu značku testov, lebo každý inak ukazuje. Ja som tiež mala zážitok s pepino testami 🤣🤣 neboj sa, bude to v poriadku 🙂
@adrika1912 určite bude silniet....uvidíš....verím tomu...q budeme sa všetky tešiť s tebou 😉
@tekvicka29 no je pravda ze vsetky testy mam ine, vcera rabo rapidclear jeden slabunka uplne ciarka potom poobede dr max silnejsia vecer dr max ziadna a dnes rano rapid clear slabunka 🤷♀️
@anika02 ďakujem 🙏🤞 asi dnes pojdem kuoit 1 znacku nech mam pretoze v lekarni mi dali naozaj rozne rapid clear, mamtest, dr max...
@tekvicka29 to je vazne super, takze hcg je urcite vysoke a nic neklesa, gratujem 🙂
@tekvicka29 no vidíš...super krasne čiarky 🥰
@marrilyn ďakujem 🙂 a je oveľa silnejší ten pepino ako ten z rána (to bol len taký duch slabý), neviem či nepatrím k ženám, ktoré majú vyššie hcg počas dňa ako ráno 🙂
@tekvicka29 mne rano tiez vychadzaju slabsie ako vecer 🤷🏻♀️
@anika02 ánoooooo 💖
@marrilyn asi to takto vychádza viacerým ženám
@adrika1912 ja som si dnes rano robila test od dr. Max a úplne bielucky 😌....ale už ani doma nemám žiadny...zajtra si kúpim mamatest a skúsim
@tekvicka29 zo 💖 gratulujeeem 💖💖💖
@bytcanka10 naozaj? No ja toto iste vcera ale rano som spravila znova dr max a bola slabucka ale uplne slabucka 🤷♀️ ja si pojdem kupit jednu znacku a uz mi to neda... 🤷♀️Mam aj 1 digitalny ale ten si nechavam na posledne rano ked pojdem na krv 😊
@adrika1912 ďakujem krásne 💖
@adrika1912 ja som tiež chcela robiť digitálny v deň odberu krvi, ale dnes ma tak vystrašil ten duch na teste, že som musela 😁 mám ešte mamatest doma tak ten urobím v stredu a potom pôjdem na krv 🙂 a tebe držím palce aby si mala krásne čiarky 💖💖
@tekvicka29 dakujem, no momrntalne som z toho akosi zmatena, raz je slabunka, raz viac viditelna a raz ziadna 🤷♀️👀🤞🙏 tak ale ja som este len dnes 8dpt, tak este mam par dni pred sebou ale ty si na 9dpt mala uz peknu ciarku ze? 😊 Ako sa poznam, uz ked som raz zacala testovať tak budem aj 2x denne 🤞😂

@federicca och ďakujem pekne za upokojenie. Už som naozaj začala panikáriť, že mi slabne test 🤣 Ešte dnes skúsim digitálny a potom už hádam nebudem testovať do krvi, lebo ma to len zbytočné stresuje 🤣