icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

tekvicka29
15. dec 2021

@anika02 to sme na tom podobne, plus u mňa aj prsia. A vtedy si mala úspešný vklad?

anika02
autor
15. dec 2021

@federicca ahoj, aj ja som mala včera vklad takže čakáme spolu...je mi ľúto ako to dopadlo minule 😔 teraz to už bude všetko dobre , verím tomu ...

anika02
autor
15. dec 2021

@tekvicka29 nie, žiaľ neúspešne. Ale úprimne ani som ine nečakala. Keďže som brala jedne lieky ktore mi asi zaťažil pankreas a druhý deň po vklade mi začali ukrutne bolesti, bola.pri mne rýchla a potom som skončila na urgente. Od toho som ležala aj v horúčkach, týždeň dieta, silné bolesti a kŕče. Tam podľa mňa nebola šanca aby to vyšlo 😒 teraz ich už neberiem takže verím ze bude všetko dobre 🥰

tekvicka29
15. dec 2021

@anika02 jaaaaj to ma mrzí 😏 pevné verím, že to dobre dopadne 🙂❤️

kristy32
15. dec 2021

@anika02 ahojky ja som bola 13.12 🙈

kristy32
15. dec 2021

@federicca ahoooj zaujala ma tvoj príbeh ja som mala vklad 13.12 a od včera brutálna bolesť hlavy je to na nevydrzanie volala som do centra a povedali mi ze to môže bit z liekov.. Konkrétne s prolutexu bo keď si ho pichnem tak to strašne páli tak mi to vymenili za utroš 2-0-2 inak beriem ešte estrofem 3x2 fraxiparine a kyselinu listovú.. Toto je môj 3pokus ale prvé dva boli v 2018 roku.. Hádam nám to vide dievčence držím Vám všetky prsty 🙏🥰

anika02
autor
15. dec 2021

@kristy32 takže ďalšia do partie 😊 teším sa ze nás je viac co teraz čakáme na výsledky a verím ze každá bude mať dobru správu 😉

kristy32
15. dec 2021

@anika02 kde si bola ak sa smiem opýtať...

anika02
autor
15. dec 2021

@kristy32 v Košiciach v SPLNe

kristy32
15. dec 2021

@anika02 aha ja som z Kysúc chodim do iscare martin.. Ako sa cítiš? Mňa ta hlava stále boli hrozne niečo... Inak pocity na menzes ustáli prsia ma bolia z liekov už dlhšie ale zatiaľ žiadne pichnutie 🙈viem každá žena to mame iné.. Ale veľa čítam ze mali tie pocity pichnutia v brušku... Menzes mam dostať 20...hadam sa už podarí... Budeš si aj testy robiť alebo počkáš na krv....

anika02
autor
15. dec 2021

@kristy32 pobolievaju ma kríze, občas cítim vaječníky q brucho ale nechcem to pripisovať ničomu...môže to byť aj z liekov. Pri prvom pokuse som mala také pichnutie aj jednorazový slabý ružový výtok, teraz zatiaľ nič. Nk.zasa ma nepobolievalo brucho ani kríze.Ale.ako si spomínala u každého inac, myslím si ze aj každý pokus môže byť iný. Takže nechcem sa prehnane sledovať...len počkať....a testovať? Neviem ci budem...uvidím, zatiaľ nad tým neuvažujem keďže ešte iba prvý deň. 😉

kristy32
15. dec 2021

@anika02 pri mojom prvom aj druhom pokuse som netestovala teraz rozmýšľam ze by som test spravila keď mi menzes nepríde... Bo vtedy mi prišiel aj napriek liekom... Je to zvláštne po 3rokoch opäť ty máš druhý pokus ci?

anika02
autor
15. dec 2021

@kristy32 áno druhý, prvý som mala v septembri...

federicca
15. dec 2021

@anika02 verím aj ja v šťastný koniec, najmä je čas zázrakov, takže pre Teba a všetky nás ostatné, to dopadne dobre ☺️😉

anika02
autor
15. dec 2021

@federicca iné s ani nepripúšťam 🥰

federicca
15. dec 2021

@kristy32 ahoj, mrzí ma, že tiež máš tie problémy s bolesťou hlavy, ale ja si vravím, že ak to má byť to isté, čo v lete, tak tú bolesť vydržím. Pichám si aj ja Prolutex, pri prvom vklade som ho nemala, vtedy som vkladala Progestanelle 3x2, teraz ráno pichám už týždeň Prolutex a večer vkladám Utrogestan 2 kapsule, beriem Estrofem, plus Anopyrin 100mg 1 tbl denne, predtým som pichala Fraxik. Neviem, z čoho teda môže byť tá bolesť, meriam si tlak, ten mám normálny.

federicca
15. dec 2021

@anika02 kedy máš ísť na krv? ☺️

federicca
15. dec 2021

Žienky, chodíte normálne do práce, či ste doma? Ja som predtým mala týždeň a pol dovolenku, teraz robím z domu, ale snažím sa fungovať normálne, akoby sa nič nedialo.

kristy32
15. dec 2021

@federicca nemám ani šajnu keď som volala do centra povedala som im o mojom probléme s bolesťou hlavy a aj o tom ze keď si pichám prolutex strašne to štípe tak mi kázali namiesto toho utrogestan.. Dat si paralen magnézium a ležať... Predtým keď som bola na et a ket som bolesti hlavy nemala ale je pravda ze predtým som nemala prolutex ani fraxik... Ty inak mávaš bežne migrény ci len po tom vklade si mala?viem každá sme iná... A tak je ťažko si namyslat aby nebolo sklamanie... Ale zaslúžime si mat krásne sviatky držím palce ❤️

kristy32
15. dec 2021

@federicca ja som na pn... Ale nevydržím ležať už má skube upratovať ved sa blizia Vianoce 🙈🙈🙈ale stromček som si vyzdobila už 1.🤣To máš dobre práca z domu ja by som to nedala robím za pokladňou a vykladať tovar bála by som sa a práca s ľuďmi to je ďalšia vec 🙈

federicca
15. dec 2021

@kristy32 nie, nie, práveže ja nemám migrény vôbec, jasne, sem tam v roku ma zabolí hlava, ale toto, čo sa deje od včera, až pocity na zvracanie, búši mi v ušiach, aj v noci som sa na to zobudila. A inak, od včera ma tlačí len spať a spať. Nechcem veľmi brat nejaké lieky, ale dala som si dnes Paralen a šumivé magnézium. Trochu poľavilo, ale nie je to na 100 percent.

federicca
15. dec 2021

@kristy32 veď ani ja nie, som si povedala, že polezim po vklade a ešte dnes, ale aj tak som chodila hore dole po dome, že idem upiecť nejaké suché koláčiky, ale nič som nakoniec nepiekla, ale ani nejako aktívne nelezala. Je dobre, že si na PN, práca v obchode nie je jednoduchá, ľudia, dvíhanie ťažkých tovarov, to nepotrebuješ. Teraz len hladkať bruško a veriť, že to bude ten naj vianočný darček ❤️

kristy32
15. dec 2021

@federicca a úplne v pohode znasas prolutex? Ti v dobrom závidím aspoň si nemusíš vkladať ráno utroš... Najhoršie že mi ostali 2plne balenia..skusim to posunúť... A máš už detičky ci touto cestou skusate šťastie.. My nemáme už 10rokov túžim a zatiaľ nič...

marrilyn
15. dec 2021

Ahojte, aj ja sa pripnem 🙂
vklad som mala 8.12., ale teda mne uz jeden z pred troch rokov beha po dome ☺️

federicca
15. dec 2021

@kristy32 zatiaľ áno, nič zvláštne nepociťujem, pichám ho týždeň. Hm, mne včera predpísali 2 balenia, inak by som ho od Teba vzala. Nie, nemáme deti, tiež sa snažím cez 10 rokov 😒

federicca
15. dec 2021

@marrilyn držím palce 😉, aby sa súrodenec podaril. Neskúšala si testovať? ☺️

marrilyn
15. dec 2021

@federicca tiez drzim paste, nech je darcek pod stromcek. Testy som skusala, kedze mi muz 4 doniesol 😆 ale ja som za tie roky pokusov videla tu druhu ciarku na vsetkych, aj ked boli negativne. O prveho sme sa 6 rokov skoro snazili.

anika02
autor
15. dec 2021

@federicca na krv mam ísť 28.12...vidím.ze aj vy ste doma teraz. Ja som tiež ostala doma do konca týždňa a neviem ci pôjdem na budúci týždeň do prace alebo nie. Čakáme na usmernenia v robote...a potom sa rozhodnem. Snažím sa ležať ale už tiež zvažujem pečenie už obzerám recepty 😊

kristy32
15. dec 2021

@federicca my sme podobný prípad wau.... A tie reči v rodine príde to keď to budeš najmenej čakať... To neznášam... Takže sa úplne v tomto chápeme môj muž nazval embryo nervacik že sa určite zakusne 🙈ti chlapi to tak vnímajú ako my... Ale sme silné a dáme to... V lekárni mi to nevezmu a tu nepoznám nikoho komu by som to mohla posunúť... Nevadí.. Teraz su podstatnejšie iné veci... Kedy ideš testovat?mrcha ti ma kedy prísť? Teda ona už nepríde to len tak sa pýtam 🙈

kristy32
15. dec 2021

@marrilyn ahoooj a predtým si mala tiež ket? Gratulujem a určite pribudne súrodenec ❤️