icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

adrika1912
19. dec 2021

@anika02 urcite budu, treba verit a pizitivne 🤞

adrika1912
19. dec 2021

@anika02 dakujeeem, zajtra budem 9dpt

anika02
autor
19. dec 2021

@niky1402
@adrika1912 co dobre sa u vás pieklo? Aj ja dnes už piekla ale ešte ma čaká

adrika1912
19. dec 2021

@anika02 ja len medovniky a linecke som chcela 😊 nevypekam xy druhov. Ešte cez v týždeň spravim marlenka gulicky a rafaello gulicky a mam ozdobne krabicky tak tie chcem rodine venovat

niky1402
19. dec 2021

@adrika1912 a nevies ho tam este primiesat?
btw ja vobec nedavam... robim tento recept:
https://bonvivani.sk/recepty/linecke-kolaciky

anika02
autor
19. dec 2021

@adrika1912 ja som tiež robila rafaelo....ja robím viac a potom zadelim rodinke 🥰

niky1402
19. dec 2021

@anika02 ja som piekla medovniky a linecke a nakupila darky. To mam za tie 4 dni nicnerobenia 😂😂😂 a este dam struhany tvarohac a koncim.

anika02
autor
19. dec 2021

@niky1402 všetko sj dobehla...😁 ved to ze som mala naplánované a zasa sklz...minulý týždeň som nič také nerobila lebo sme mali úmrtie v rodine 😢 a teraz par dni lebo som oddychovala.

niky1402
19. dec 2021

@anika02 ja som akurat bola na wc a zbadala som uuuuuuuplne mini spinenie, len take jemno ruzove zafarbenia. A ked sa nad tym zamyslam, tak dnes by som asi mala mat mrchu, resp mozno zajtra. Neviem no... co si mam mysliet.

anika02
autor
20. dec 2021

@niky1402 už som viac x čítala ze v deň keď mali dostať žienky menzes tak mali male špinenie....verím ze je to dobre znamenie 😉

niky1402
20. dec 2021

@anika02 dnes zatial nic... no som zvedavaaaaa. zajtra dam test.

adrika1912
20. dec 2021

@niky1402 ooo dakujem, no to som nevedela ze nemusí ísť kypriaci 😂🙈 potom som ho zapracovala rucne len cesto uz bolo hotove tak uvidim co z toho bude 😂

kristy32
20. dec 2021

Ahojte žienky ako sa cítite? Federica...? Ako? Už sa ti to kráti vo štvrtok ideš na krv však 🙏☺️ja dnes pocit ze na mňa niečo lezie ale chlap to nieje... 🤣Dnes mam termín menštruácie zatiaľ nič.. Bud je to spôsobené tými liekmi ktoré užívam aj stres robí svoje alebo ze sa necítim fit 🙈

federicca
20. dec 2021

Ahojte dievčatá, som dnes v práci, tak mám toho veľa, veci, ktoré neviem spraviť z domu.

Od rána má dnes veľmi bolí brucho, mám dojem, akoby každú chvíľu sa mi mal spustiť menzes 😔🙄

@kristy32 snáď to nebude nič vážne, aj ja som mala cez víkend tu krátkodobú virózu, prešlo to, ťuk tuk. Zajtra by som mala skúsiť test, uvidím, či neskúsim až v stredu. Ty si ešte nerobila?

@niky1402 presne také mini spinenie ružové som mala v lete, 6dpt, asi uhniezdovanie, na druhý deň som už mala pozitívny test. Pamätám sa, že som si zvýšila progesterón v ten deň, pre istotu

Držím vám dievčatá všetkým palce, ja som dnes trochu taká nijaká, prestávam tomu veriť, lebo to brucho mi ide rozbiť 😔

kristy32
20. dec 2021

@federicca presne viem ako sa cítiš moja 😔ja som mala pocit na menzes od 1dna vkladu do vcera.. Ja som dnes 7dpo takže ešte si nejdem robiť test uvidím či mrcha príde ak nie tak vo štvrtok by som si... Ale keď už nemám pocit na mrchu tak zas choroba na mňa lezie... Toto nevymyslis kokos... Drz sa moja... Viem presne ako ti je ja som včera bola s mužom v metre a nič len po wcku chodila ci sa mi nepusti mrcha... Myslím na teba... 🙏☺️

federicca
20. dec 2021

@kristy32 ďakujem Ti veľmi pekne, aj Ty sa drž a dávaj na seba pozor. Ja toto robím dnes v práci, stále sa kontrolujem, chodím na wc pozerať, ešteže som sama v kancelárii 🙄. Neviem, mám dojem, že sa dnes rozkrvacam, už som si pre istotu dala aj veľkú vložku 🤦🏻‍♀️

marrilyn
20. dec 2021

@niky1402 ja som mala pri prvom kete na 5 dpt tiez nejake spinenie ci co, nasla som si vtedy 2 malinke fliacky krvi na nohavickach a na 7 dpt bol pozitivny test, takze spinenie nemusi byt zle znamenie. Drzim palce 🤞

niky1402
20. dec 2021

@marrilyn
@federicca
@anika02 joooj tienky dakujem za pidporu. Noooo po tych rannych 2 ciarkach spinenia uz nic, ale teda som zvedava... dnes je to asi taky rozhodujuci den, kedze mrcha dnes byvala a zaroven vklad. Kedze som nasla doma zapatroseny test, tak ho skusim cez den 😄 skusim nepit a neist na wc 2 hodky a uvidim. Volala som aj do car, ci nepridame k prolutexu utros alebo co a povedali mi, ze mam mat dnes kludovy rezim a ak sa spinenie zintenzivni, tak pridame vecer prolutex. Ze moc nechcu vkladacie tabletky, kedze mozem este aj mykozu alebo cokolvek dostat a hlavne preventivne mi predpisali vkladacie laktobacily a to potom by musel byt 3 hodinovy rozostup, co sa moc neda.... tak som zvedava, lebo okrem toho mam preventivne aj clexan 🤪 proste dopichana som uz beztak. Ako dnes mam fedt pocit na mrchu ale to som mal pri vsetkych troch tehu a aj spinenie, takze kto vie....

niky1402
20. dec 2021

@federicca a neboj sa, urob test a aspon trosku budes vediet, ale ie pocity dnes s tebou brutal zdielam.... inak vies ze to mozme mat pocity leb v hlave? 🙂))

federicca
20. dec 2021

@niky1402 ja verím, že to bude v poriadku, takto som mala, ako som písala a pamätám, že to bol utorok a v stredu už pozitívny test, aj keď to nedopadlo dobre. Čiže ešte pichanie Prolutexu aj večer? Nebude to veľa? Ja som prvý vklad mala 3x1 Progestanelle, teraz mám ráno Prolutex injekciu a večer 200g utros dve kapsule.
Verím, že to sú len pocity v hlave, myslím, že je to úplne normálne, bojíme sa, na druhej strane sme zvedavé, čo a ako....a ešte k tomu neprispieva čas, ktorý je, predvianočný.

federicca
20. dec 2021

@niky1402 Ty už máš nejaké dieťatko?

niky1402
20. dec 2021

@federicca jooooj nemam... moj pribeh je celkom hardcore. Ale v skratke, v nivembri 2018 som otehu hned prvy mesiac snazenia prirodzene. Samozrejme som si ani test neurobila, lebo ved spinim a uz sa mrcha spusta a zrazu tampony ciste a vino mi nechuti, reku co to... urobim testy 3, lebo ved ukazuju falosne ale nie... pozitivne a teda velka radost ze som tehu a tak rychlo. Vsetko bolo ukazkove, aj teda celodenne nevolnosti a v 13tt na skriningu sa dokimu nezdala hodnota NT a poslal ma este v ten den za feriancom, ktory sa tomu venuje uplne a ten rovno povedal, ze bud budem rodit mrtve dieta alebo sa dozije max 1 rok. Nasmu chlapcekovi chybal mocovy mechur a este cosi... proste zle. Ale kedze som uz bola v 2hom trimestri, tak som ofiko nemohla na potrat. Ale nastastie Ferianec je doktor, ktory nehodnoti tehu podla mrchy ale velkosti plodu a tym padom mi dal ze plod je velkosti 12tt a tym padom odporuca potrat. Musel mi to odobrit aj prednosta nemocnice - cize jednak pdychika total v riti a este som musela bojovat za to, ze mozem svoje chore dieta, ktore ma brutal opuch na hlavke a chybaju mu organy potratit!!!! akoze dovi... preto by som tu kravu s ceruzkou miesto obocia v politike najradsej nevidela v tv. Takze bol kyret a nasledne analyza babatka ukazala ze trpel nas chlapcek genetickou vadou (nahodna, nie zdedena) trisomnia 18. Nasledne som musela mat kvazi 6dtonedelie a potom sme sli na ivf, kde som otehotnela v tom istom mesiaci aj prirodzene aj z ivf/ sa embryo rozdvojilo a prosto som cakala dvojicky. Avsak sa nevedelo e cakam dvojicky, lebo bolo len 1 vidiet a zaroven som krvacala a brutal mi rastlo hcg. Tak ma hospitalizovali a vyvolali chemicky potrat tabletkou, kontrakcie atd. Lebo sa to uzavrelo skrz krvacanie a sono ze rpebieha potrat. Avsak kontrolne hcg zalarmovalo vsetkych snad ku mne a miesto poklesu rastlo dalej.... v maternici nic nevideli... podozrenie na mimomaternicove. V den planovanej laparky, lebo ved v maternici nic nevidia, si doki urobil este sono a hla dutinka. Nasledne po akcii srdca ma pustili domov ale boli skepticki, lebo v maternici vyvolali drasticky potrat a aj ked to vydrzalo, tak ci nahodou ho to neposkodilo. A par dni po akcii srdca som zacala krvacat a potrat -nasledne kyret. Take asi tak.

anika02
autor
20. dec 2021

@niky1402 moja ťažko sa to číta....nie to ešte prežiť niečo také 😔 o to viac ti prajem aby to teraz dopadlo dobre a mala si celé tehotenstvo hladký priebeh.🥰

federicca
20. dec 2021

@niky1402 veľmi smutné, ani neviem, čo na to napísať...držím Ti veľmi palce, aby toto bolo úspešné ..🤗

dominika14112014
Autor odpoveď zmazal
anika02
autor
20. dec 2021

@dominika14112014 ja mam 30 dňový ale.ja mam stále.riadeny duphastonom...ja inac menzes nemám 😏 mala by som mať 22.12...ale vyrazky už mam ...snáď už nebude potrebná 😉

sasenka6
20. dec 2021

@anika02 vyrážky mám aj ja, ktoré začali po vklade pred ms 😂 a mám ich doteraz a už som v 13tt. Dokonca teraz som jak v druhej puberte ✊🏻

anika02
autor
20. dec 2021

@sasenka6 dúfam a verím ze budeme 2 pubertacky...😁

niky1402
20. dec 2021

@anika02
@federicca ☺️ dakujem zienky, ja len dufam, ze to tento krat vyslo 🕊

darina85
20. dec 2021

Ahojte dievčatá, dnes som sa dozvedela zlú správu, volala som do centra či posledné embryjko, ktoré tam ešte zostalo, úspešne zamrazili. Oznámili mi, že sa cez víkend prestalo vyvíjať. Čiže už nezostalo žiadne. Teraz mám obavy, či vôbec toto, ktoré vložili sa ešte vyvíja…. Mám depresiu s strach.