KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@tekvicka29 ďakujem za povzbudenie... Ale už mám opäť pocit na mrchu a kríze strašne bolia...
@kristy32 to je dobre podľa mňa, že sa cítiš ako na mrchu a bolia ťa kríže. Ja som sa tak cítila ešte asi dva dni po pozitívnom teste (2 dni meškania ms) a od včera už skoro vôbec len kríže hlavne panva a prsia. Takže ja považujem kŕče a kríže za príznak tehotenstva.
@anika02 mame to rovnake, tiez ked som dlhsie na nohach, tak citim tlaky v bruchu. Mna uz ani prsia nepobolievaju. Ono na tie priznaky sa ani neda spoliehat, kazda citi nieco ine, plus presne ako pises, aj lieky to este ovplyvnuju.
Pro prvom kete som necitila vobec ze nic, vtedy som si test spravila len tak, ze ved vyskusam. Prsia ma potom zacali boliet az ovela neskor, ale brucho vobec.
@marrilyn krasns testiky 😊 kedy ides na krv? 😊 A testy si si robievala rano ci skor vecer?
@adrika1912 zajtra idem na krv. Ja som robila praveze vecer testy. 11 dpt som skusila jeden test rano a to bola velmi slabucka ciarka, slabsia ako tie predchadzajuce. Tak som skusila este raz vecer a vysledok si videla na obrazku. Mne proste lepsie ukaze vecer
@marrilyn drzim silno palce 🙏🤞😊nech zajtra dopadne dobre krv 💖ale určite ano 🙏😊
@adrika1912 dakujem, snad to bude dobre
Tak predsa som.sa otestovala ....belší ani nemôže byť 😔 moja nádej klesá.
@anika02 a ktorý deň si dnes?
@tekvicka29 dnes 7 deň
@anika02 hmm skús ešte o dva dni...niekomu ukáže aj oveľa neskôr. Neboj ešte 🙂 a vkladali ti 5dňové embryo či?
@tekvicka29 áno 5 dnovu hatchujucu
@anika02 no skús o dva dni 🙂
@tekvicka29 si zlata diky za povzbudenie uvidím vo strvok dnes je to 2den co meškajú ale... Keďže sú aj lieky aj choroba tak radšej nejdem skákať od radosti... Ono to by bol zázrak po 10rokoch 🤗
@anika02 nevešaj hlavu možno je to aj tým že si netestovala z ranného mocu, ja hej a tá čiarka je tiež veľmi slabulinka a keby cez deň testujem je možno tiež biely a 7 deň je aj tak ešte môj skoro 🙂 skús o dva dni 💕
Ďakujem kočky ste úplne zlatíčka❤nepoznám vas ale mam vás rada 😘 určite otestujem až v piatok alebo v sobotu najskôr.
Baby ja som prišla z roboty teraz domov, idem pozrit na ten test a tam duch 👻 ja neviem či mi šibe, ale zas som dostala nádej a začala sa trošku radovať ....asi po usvhnuti sa objavil...🤷 Spravím ešte zajtra alebo pozajtra 🍀

@anika02 tak držím palce 🤗✊✊✊ ja som si radšej bola spraviť aj antigenovy test a bol negatívny ☺️ale zas mam pocit na menzes to telo je cele zblbnute 🤷♀️🤣