KET 14.12.2021
Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗
@tekvicka29 no ty uz mas riadne kolajnice 👍 test z krvi tu je uz len formalitka, aby to bolo oficialne 🙂 super
Kedy budes mat vysledky?
@tekvicka29 Zo ❤️ Ti gratulujem a teším sa s tebou 😊
Dievčatá, testovala som opäť, z tej istej krabičky druhý mamatest, úplne biely, takže...nerozumiem...každopádne, zajtra krv povie len to, čo si už myslím...asi to bol včera chybný test, aj teraz ho mám pred sebou, tá čiarka je oveľa lepšie viditeľná ako na foto, normálne voľným okom...a teraz nič...bielo...buď biochemické, alebo chybný test, už hodinu tu plačem, bola to moja posledná šanca....😔😔😔
@anika02 mrzí ma to, možno keď skúsiš neskôr 😐😒
@bytcanka10 a ty ako dnes?
Tak dievčatá ja už mám aj výsledky krvi. Hcg mám 1364 🙂
@tekvicka29 vyborneeeeeee gratulujeeeem
@niky1402 ďakujem 🙂 teším sa, ale ešte veľmi potichúčky.
@tekvicka29 gratulejm 🙂 aj mne prave volali, presnu hodnotu hcg sice nepovedala, ale ze je nad 1000, tak ze to je urcite tam. Na sono mas ist este do centra, ci uz k svojmu lekarovi ta poslali?
@tekvicka29 @marrilyn Gratulujem vám, nech to pekne ďalej rastie 🙂
@marrilyn ja som aj na krvi bola u môjho lekára...do centra už nejdem, lebo my sme boli v Brne (300 km) Super, gratulujem Ti 🙂❤️ A na sono mi hovoril môj lekár, že o dva týždne po krvi.
@peronela ďakujem 🙂
@tekvicka29 a do brna kam chodite?
@tekvicka29
@marrilyn gratulujem vám 🥰
@tekvicka29 tiez idem tak, o 2 tyzdne, ale do centra. Drzim palce, dufam, ze nam to bude obom dobre napredovat 🤞🍀

@federicca ja som dnes 9dpo ale ako hovorím... Mam blbý pocit ze len lieky mi zadržujú krámy... 😔A ty sa ako cítiš???