icon

KET 14.12.2021

anika02
14. dec 2021

Pridá sa niekto nech čakáme spolu? 🤗

marrilyn
23. dec 2021

@bytcanka10 nevysadzala by som tie lieky na tvojom mieste, smerodajne su az vysledky z krvi. Ak sa to embryo chytilo a iba ti to domaci test neukazal, tak ak vysadis lieky, tak to odide.

marrilyn
23. dec 2021

@bytcanka10 hlavne ten progesteron

anika02
autor
23. dec 2021

@bytcanka10 ale keď sme vydržali toľko dní už pár d i vydržíme....čítala som ze niekomu ukáže čiarka až po dátume kedy mala.prist menštruácia.ja som mala mat včera, tiež mam pocity ako na menzes...tiež si nyslim ,e iba zdržiavam.. ale viem aj to ze nádej umiera posledná...zatiaľ ďalej netestujem ale dúfam....

anika02
autor
23. dec 2021

@bytcanka10 len nevysadzaj žiadne lieky....😉

tekvicka29
23. dec 2021

@bytcanka10 ale veď ešte ti môže vyjsť pozitívny test 🙂 sú baby,ktorým vyšiel až 10-11 deň duch...ešte nevešaj hlavu 🙂 a môžem sa spýtať či u teba je problém alebo u manžela?

bytcanka10
23. dec 2021

@tekvicka29 u mňa žiadny, ja mám protilátky na spermie..čiže týmto IVF sme to kvázi obišli...muž mal zlý spermiogram, ale nie až taký zlý...tak som myslela, že keď už máme to embryo, tak už sa musí vo mne ujať, lebo som ok..vôbec som ani nepomyslela, že by to nevyšlo, išla som na istotu...a to bol asi ten problém, že som inú možnosť nevidela..a bum...bielota ako sneh...mám už doma syna prirodzene 6 r...a čaká bratceka pod stromček, no nedočká sa 😌😌😭😭

anika02
autor
23. dec 2021

@bytcanka10 nestracaj nádej....a hlavne teš sa zo synceka ktorého máš doma... všetko bude edobre uvidíš 🥰

bytcanka10
23. dec 2021

@anika02 ďakujem...objednala som nás ešte na jedno odborné vyšetrenie imunológiu...že vraj sú veľmi dobrí, tak pred druhym vkladom by sme to chceli absolvovať

tekvicka29
23. dec 2021

@bytcanka10 u nás tiež, ja úplne ok a muž má oligoasthenoteratozoospermiu, takže dosť zlý spermiogram, nám povedali pred tromi rokmi, že u nás to inak ako umelým oplodenim nepôjde, ale povedali sme si vtedy, že predsa počkáme a uvidíme možno sa zadarí. A teraz to už doľahlo na mňa mám 31 a povedali sme si, že už mladší nebudeme. Vlastne ja mám trochu znížené amh 0,96. Ale hneď sme do toho išli s tým, že sa to vôbec nemusí podariť, stále je to pre nás zázrak a veľmi si to vážime. To máš ale super, že už jedno dieťatko máte 🙂 ja som nastavená tak, že ak sa toto tehotenstvo podarí tak na ďalšie ivf už nepôjdem, bude mi stačiť jedno dieťatko, ak by sme mali mať druhé tak sa podarí aj prirodzene, keď nie tak nie.

marrilyn
23. dec 2021

@tekvicka29 ja som si tiez tak povedala, ked sa krpec narodil, ze dalsie ivfko uz proste nie. Ale my sme mali este 2 embrya zmrazene, tak snad teda pribudne surodenec. Ale cele od zaciatku to prechadzat, to uz za to nestoji.

federicca
23. dec 2021

Tak dievčatá, krv negatívna, ale bola som pripravená na to, lebo poobede už úplne biely test a dnes ráno tiež. Takže máme smutné Vianoce, ani ma nebaví nič chystať a pripravovať. Ďalšie ivf už nebude, ale vám všetkým, ktoré ešte čakáte na výsledok, držím palce, myslím na vás a všetkým vám držím palce.
Prajem Vám pekné sviatky a verím, že tie, ktoré ste ešte netestovali, budete mať dôvod na radosť a tehulkam všetko naj, najmä zdravie.
Majte pekné Vianoce.

tekvicka29
23. dec 2021

@marrilyn áno jasné, keď máte zamrazené embryá. My tým že sme išli len do natívu tak embryá už nemáme žiadne, nám sa nepáčila predstava mať zamrazených niekoľko embryí (samozrejme nikoho neodsudzujeme). Takže aj k tomuto sme pristupovali tak, že ak máme mať dieťa tak sa to podarí a keď sa to nepodarí tak buď ho nemáme mať vôbec alebo ho máme mať neskôr 🙂

kristy32
23. dec 2021

Ahojte žienky teší ma každa dobrá novina...💕Hmm ja... Škoda slov menzes mal prísť 20teho neprišiel ale bolesť úplná na menzes nervozita... No hnus... Nedokážem si spravít test bojím sa sklamania na vianoce chcem mať kľud.... Budeme u rodičov tak myšlienky budú iné... Dnes som 10dpo...obavam sa moje pocity sú také ze už len lieky zadržujú menzes... Nespravím nič.... Prajem Vám všetkým šťastné a veselé sviatky plne lásky pohody.. A rastúce bruška ❤️👨‍👩‍👦

kristy32
23. dec 2021

@federicca ahoooj moja ako si dopadla?? Som nedočkava myslím na teba 🥰

tekvicka29
23. dec 2021

@federicca joj to ma veľmi veľmi mrzí 😢😔 ani neviem čo povedať. Aj by som ti zaželala krásne sviatky, ale vieme ako to je teraz, aj napriek tomu si skús užiť Vianoce v pokoji a s láskou a neprestaň veriť na zázraky 💕

tekvicka29
23. dec 2021

@kristy32 a ty už si skúšala test predtým či? Si 10 dní po vklade? Ja som tiež tak bola 8 dní po vklade (v čase očakávanej ms) že som si myslela, že už musím dostať menzes úplne som sa tak cítila preto som testovala, že nech to mám potvrdené z testu, že to nevyšlo ako dostať menzes 😁 takže nevešaj hlavu. A prajem krásne Vianoce 💖

kristy32
23. dec 2021

@federicca joooj to na mrzí... Ale myslím ze ta budem nasledovať.... Vôbec nemám ani pocit ze by to vyšlo... A dnes som bola v lekárni a nekúpila som si test vôbec ma to nelakalo 😢prajem ti krásne sviatky... A opýtam sa ta menzes sa ti rozbehol ci?

kristy32
23. dec 2021

@tekvicka29 ďakujem za pekne slová... 💕No menzes mala prísť 20teho.. Ale dnes mam úplne bolesti na menzes a pichá ma nie na pravo ale na ľavo... Presne ako keď mám dostať menzes... Nejdem si robiť test sú Vianoce tak až po... Ak nedostanem mrchu.. Ale lieky sú sviňa určite ju potláčajú... Aj tebe krásne sviatky a tehulkovanie❤️

tekvicka29
23. dec 2021

@kristy32 budem veriť, že mrcha nepríde 🙂 a po Vianociach budeš mať pozitívny test 🙂 ďakujem pekne 💕 Aj tebe krásne Vianoce 💖

anika02
autor
23. dec 2021

@federicca je mi to veľmi ľúto a ťažko sa mi čítajú tvoje slová... ako mi povedal lekár v centre...za týmto spravodlivosť nečakajte...a mal pravdu...nechcete vyskúšať ešte jedno IVF? Aj keď ani ja neviem ci by som išla ešte do jedného. V každom prípade ti prajem pozehnane sviatky...kľudne sa ozvy niekedy hoc súkromné do správy.

anika02
autor
23. dec 2021

Baby prajem vám.pokojne a požehnané sviatky 🥰

marrilyn
23. dec 2021

@federicca velmi ma to mrzi. Ak nemas chut, nechystaj, myslim, ze najblizsi to pochopia. Idu sviatky, tak to vyuzi na to, aby si sa obklopila ludmi, ktorych mas rada, nech aspon na chvilu prides na ine myslienky.

niky1402
23. dec 2021

@bytcanka10 ja tiez cisty test ale lieky budem brat do posledneho dna, ono je to tych 14 dni aj pre telo dolezitych, pre cyklus.

tekvicka29
23. dec 2021

@niky1402 mrzí ma to 😔

bytcanka10
23. dec 2021

@niky1402
@federicca dievčatá mrzí ma to, nechcem napísať, že sme v Tom spolu, ale jedno viem..že musia byť aj tie ktorým to nevyjde v daný cyklus...snáď sa na nás usmeje šťastie nabudúce. Doma tiež nemáme najlepšiu atmosféru, som nervózna ako pes..a nechcem..chcem mať pekné Vianoce a sviatky. Želám vám tiež pokojne prežitie vianočných sviatkov, ako si ich spravíme, také ich budeme mať 🙂

bytcanka10
23. dec 2021

@kristy32 mne meškajú 4 deň a prd z toho 😔 zajtra skúsim posledný vianočný test na 12 deň.

hafanana25
23. dec 2021

Dievcata, prajem vam krasne prezitie Vianocnych sviatkov, aj ked krv negativna alebo zatial nie su // na teste, vsetko raz pride.Teraz si uzite tieto dni v kruhu rodiny a najblizsich a hlavne v zdraví 🎄🎄☃️☃️🥰🥰🥰🤞🍀 . Pride dalsi rok a ten bude uspesny 🥰 Krasne Vianoce všetkým 🎄❤️🧡❤️

darina85
23. dec 2021

@bytcanka10 ja skúsim zajtra test, to bude 9ty deň, no a potom už počkám na krv 27.12., ale dnes mám kŕče v podbrušku, neviem čo to je, no tiež som už skeptická

kristy32
24. dec 2021

@bytcanka10 ahoj viem presne ako sa cítiš.... Mne dnes 4den... Ale nemyslím si ze to vyšlo... Navyše choroba opäť zaútočila... 😔Dnes sú Vianoce budem papkat a kukať rozprávky... Teším sa na večeru a na svoju rodinu... Vám tiež prajem pokojne prežitie vianočných sviatkov 💕

tekvicka29
24. dec 2021

Krásne vianočné ránko dievčatá 🙂🎄 tak ako? čakám pozitívne testy 🙂 normálne na vás myslím od rána 🙂