KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Ahojte, mam uz aj hematologiu za sebou. Uz len na vysledky cakam do februara. Zajtra endokrinilogia tak uvidime ako to tam dopadne.
@luckalatte ja som bola vcera po vysledky, kde si bola?
@milakrasna tak je to zle, samozrejme ze cytokiny aj NK bunky zvysene. Musim ist do Imunovitalu, ked som im napisala co sa mi stalo tak mi dali termín nejakym zazrakom termin na 9.2. Tym ze uz mam vysledky hotove, tak uz staci nastavit liecbu, nemusia mi brat krv.
Nic ine som ani necakala, nepoznám zenu, ktorej by nevyslo nieco zle v reproduknej imunologii.
@zuzzi18 mne nic nevyslo, uz poznas 😀 Mam len vysoke ASLO a to nie je imuno problem.
@sirka9 držím silno palčeky nech všetko dobre dopadne.
@michaela329 zalezi aku reproimuno ti robili a kde, zo zakladnej prvej v CAR nevyslo nic ani mne, tiez som si povedala ze super, reproimuno mam ok a nie je to tak
Ahojte,my sme tiež boli na vklade 11.1.2021 čakám na výsledok z krvi ale už som sa testovala😀Mame syna z ketu a chceli sme súrodenca..Držím Vám všetkým palce aby sa tým ktoré nemajú ani jedno podarilo vytúžene babo.Silno držím ✊🏻Všetkým ❤️
@michaela329 bola som u Doc. Hulikovej v Ke.
Vysledky budu 18.2. tak som zvedava a 8.2 reproimunologia. Endokrinologia zajtra tak som sama zvedava ako to vsetko dopadne.
@butterfly333 dakujem. silno veríme 🙂
@zuzzi18 v Prešove v Adle, robili všetko (vsak aj brali kopu krvi) CAR imuno neberiem do úvahy.
@michaela329 tak to mas velke stastie, si ozaj prva, ktoru poznam👍
@luckalatte mne imuno vyslo ok, endo budem pacient, mam uzly na stitke, sice este neovplyvnuju hormony, no treba to sledovat. No a vcera na tej hematologii mi tiez nezistili nic, vo by branilo uhniezdovaniu, no po uspesnom KET musim prist, lebo mi tam vyskočila vyssia zrazanlivost a zo vraj môže spôsobiť potrat, tak ma bude sledovat. Drzim palce, nech ti to dobre dopadne.
@zuzzi18 aspon nieco, ináč vsade nejaky problem 🤦♀️
@michaela329 no hej kazda riesime nieco uplne ine, je to hruza. snad sa nam to vsetkym raz podari🙏
@michaela329 Dakujem
A aku pripavu si mala pred KET?
baby, taky vklad moze prebehnut aj za mesiac? ked mam vysetrenia vsetko uz pred a tedq iba mesiac stimulujem. ci je to vobec realne? viem, ze je to u kazdej ine len sa pre zaujimavost pytam . a este tqka mozno blba otqzka. da za den vlozeniq naplanovat dopredu? dakujem 🤗
@mikasz mam na mysli...budem mat DV len ja to nechcem prezradit nikomu v robote ani najlizsi o tom nevedia....chcem povedat ze budem mat umele oplodnenie a priprvujem sa na to ze mam stimulaciu atd. lenze na DV mam termin uz v marci....a potom sa dam urcite vypisat. ale ja to uz musim teraz nahlasit v robote...a chcem povedat, ze v mrci mi planuju odobratie vjicok a umele oplodnenie aj. a otazka by bola ze ci budem dobre klamat ze to stimulovnie predpriprav na umele oplodnenie ci sa stiha cca do mesiaca...no a ci je to realne ze j viem kedy budem mat vklad uz teraz tak skoro....🙏🙏😔dakujem vam za rqdy. dufam, ze ma chapete. nechcem to prezradit nikomu!
@ddudu jasne, tak to chapem, ja by som tiez nepovedala o dv... takze je to realne stihnut to do mesiaca. Myslim, ze nikto sa ta nebude pytat kedy co presne mas. A vzdy si vies vymysliet a povedat, ze to zalezi od toho ako budes reagovat na lieky a budu ti rast vajicka, ze dopredu nevies. Ja som mala 3x ivf stimulaciu a odbery boli 11,13 a 16.den, vzdy som inak reagovala... Potom vklad o 5dni. A tiez keby si sla do stimulacie, tak zaciatok zalezi aj od ms, kedy dostanes. Cize uplne s kludnym svedomim by som povedala, ze v marci ma caka to a to ale presny termin este nevies 🤷🏼♀️
@mikasz ďakujem krasne. vies este mam taky jeden problem, ze kolegyna moja mala teraz tiez umele oplodnenie. no a ona teda vie co a ako prebieha. tak preto chcem aj aby som "dobre klamala" ale ked poviem, ze teda uz som zacala so stimulaciou tak to asi nebude zle nie? a vtedy sq beru nejake extra lieky?
@zuzzi18 dobre ze si si to dala vysetrit, pozitivne je ze prišli na niečo 🙏 nasadia ti lieky a podari sa tak ako mne ☘️😊 ako veľmi to máš zvýšené?
@milakrasna neviem hovorila aj čísla ale bola som v šoku. Hovorila ze to nie je hraničné ale riadne zvýšené. Ze mam imunitu nastavenú bojovne proti embryu. Vraj 4 zo 7 tych druhov cytokinov mam zvýšených. Hovorila také ze keď je norma 31 tak ja som mala 39. To neviem ci je veľmi zle alebo nie. V pondelok všetko pošle mailom aby som to mohla poslať do Imunovitalu. Tí mi dali termín na 9. 2. keď som im napísala co je vo veci.
@luckalatte ja iba progestanelle, mam pravidelny cyklus, peknu sliznicu vzdy, ovulujem. Takze nic ine nedávali.
@zuzzi18 ale aspon uz viete, co treba riesit, to je pozitivne 🤞
@michaela329 len ked ja som si myslela, ze uz to ze v 32 rokoch nemam svoje vajicka, ze uz to je moja hrozna diagnoza a pricina 😢 a teraz k tomu este aj toto

@michaela329 karma je zdarma. taketo zeny nikdy nebudu mat vztah s dietatom. raz dieta pochopi a potom ....