KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Ahojte. Tie čo ste po KET ako sa cítite? Testujete už alebo čakáte až na výsledky z krvy?
@193169 ahoj, ja som 10 den po ET, v piatok idem na krv. uz ledva cakam. a stale sa musim viac a viac držať aby som si nespravila ten blby test 🙂 mala som ich hned na zaciatku vyhodit do kosa, lebo teraz len zbytocne lákajú 🙂 ale hádam to už tie tri dni vydržím nejak. držím palčeky
@butterfly333 čo ti ja viem? mala som druhy a treti den taku bodavu bolest chvilkovu, odvtedy nic. ani ziadne spinenie, len som trochen nafuknutá a prsia sa mi zvacsili a bolia ma, ale to asi skor z tych liekov. trochu tlak v podbrusku obcas, ale nejak nemam ziadne pocity. respektive, nic zvlastne.
@sirka9 ja som po vklade necítila nič a to som tiež brala lieky tak som vedela že nič z toho. U teba to vyzerá na dobrej ceste tak moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne.
Ahojte dievčatá,pripájam sa do témy, ja som mala KET 25.1. zatiaľ bez príznakov,len včera ma bolel trošku vaječník 🙄 a stále spím,ale to je u mňa normálne 😆😆😆
@butterfly333 dakujem. Budeme skusat dalej. A urcite sa zadari ked bude spravny cas. A nie iba mne, ale vsetkym, ktpre si tym prechadzame.
Dievcata, potrebujem radu. Uzivam uz asi skoro mesiac inofolic a obcas mam take bolesti v krizoch ako na menzes. Aj niekedy v podbrusku ma pichne. Moze to robit inofolic? Som par dni pred menzesom.

@mikasz v 6 tt som potratila