KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Ahojte. Tie čo ste po KET ako sa cítite? Testujete už alebo čakáte až na výsledky z krvy?
@193169 ahoj, ja som 10 den po ET, v piatok idem na krv. uz ledva cakam. a stale sa musim viac a viac držať aby som si nespravila ten blby test 🙂 mala som ich hned na zaciatku vyhodit do kosa, lebo teraz len zbytocne lákajú 🙂 ale hádam to už tie tri dni vydržím nejak. držím palčeky
@sirka9 aj máš nejaké príznaky či tušaka že sa to podarilo?
@butterfly333 čo ti ja viem? mala som druhy a treti den taku bodavu bolest chvilkovu, odvtedy nic. ani ziadne spinenie, len som trochen nafuknutá a prsia sa mi zvacsili a bolia ma, ale to asi skor z tych liekov. trochu tlak v podbrusku obcas, ale nejak nemam ziadne pocity. respektive, nic zvlastne.
@sirka9 ja som po vklade necítila nič a to som tiež brala lieky tak som vedela že nič z toho. U teba to vyzerá na dobrej ceste tak moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne.
@butterfly333 dakujem velmi. Dufam, ze ano.
Ahojte dievčatá,pripájam sa do témy, ja som mala KET 25.1. zatiaľ bez príznakov,len včera ma bolel trošku vaječník 🙄 a stále spím,ale to je u mňa normálne 😆😆😆
@lenkajh4 ja som mala 25.1 ET.
@sirka9 to ma mrzí 😔
@butterfly333 dakujem. Budeme skusat dalej. A urcite sa zadari ked bude spravny cas. A nie iba mne, ale vsetkym, ktpre si tym prechadzame.
Dievcata, potrebujem radu. Uzivam uz asi skoro mesiac inofolic a obcas mam take bolesti v krizoch ako na menzes. Aj niekedy v podbrusku ma pichne. Moze to robit inofolic? Som par dni pred menzesom.
@luckalatte z toho to určite nebude. Test si neskúšala?
@butterfly333 nie neskusala, pockam do menzesu mam dostat 4.2.

@mikasz v 6 tt som potratila