KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Dnes som 14.den po Ket. Hcg 10. 😢 Myslíte, že je tam nejaká nádej?
Ahojte , som tu nova , no uz mam zopar KET za sebou, celkom 5 vkladov, z toho 1x bio, a posledne sa udrzalo do 6 tyzdna ( rano hodnota HCG 700 a o 6 hodin spontanny potrat) ☹ , teraz lekar navrhuje aby som absolvovala hysteroskopiu + Biopsiu endometria (scratching) a az po tomto aby som sla na 6ty vklad. Mate s tym niektora skusenost ? Navstevujem Gyn-fiv , ale zvazujem Brno -Reprofit.
@ivado ano ja, pred par rokmi. Bola som po 3neuspesnych vkladoch. Absolvovala som hysteroskopiu a hned dalsi mesiac isla do ivf stimulacie a vklad sa podaril.
Viac krat som citala, ze to moze pomoct sliznici sa nakopnut aj ked neodhalia jednoznacnu pricinu neuspechu.
Ale suhlasim aj so @zuzzi18, ze ak nemas, urcite si dopln aj ostatne vysetrenia.
@zuzzi18 áno mám všetko spravené, vysledky mám zo všetkého ideálne, nie som indikovaný pacient na imunologickú liečbu, celkom mame ešte 6 mrazakov, jedine nemáme spravené vysetrenie/genetiku embryi, lekar odporuca vysetrenie embryi az pri novom IVF.
Pred KET beriem 3x2 estrofem a po vklade amalgen 2x1 + pri poslednom som brala inofolic combi premium. Zacala som spinit asi 5 dni po KET, ked som na to upozornila sestricky povedali , ze je to bezne a nic dalej mi neodporucili,ked som ich po par dnoch opatovne na to upozornila, tak odporucili Ascorutin, ale neudrzalo sa , neviem ci to mohlo mat vplyv...
@ivado v tom prípade je hysteroskopia a biopsia dobrý návrh ďalšieho postupu.. Ale pozor na tu imunológiu, lebo mne tiež vychádzala v CAR úvodná imunológia v poriadku ale po druhom vklade ktoré skončilo v 5tt ako biochemické, keď som dostala teploty, mi spravili už komplet reproimuno na úrovni imunologickych centier a tam už problém je dosť veľký, mam bojovne nastavenú imunitu proti embryu.
@ivado mne to robili priamo v Iscare tu rozsirenu reproimuno tiez mam nejake 4 strany vysledkov a robi to tiez pre nich Medirex. Tie vysledky zajtra nesiem do Imunovitalu aby mi mohli na zaklade toho nasadit liecbu. Tak Vam prajem vela stastia, snad ta hysteroskopia a biopsia pomozu a dalsi vklad uz bude uspesny
Ahojte, tak vysledky čo sa týka imunologie mam ok, akurat mi doporucila intralipidy pred vkladom 10 dni a 6 po. Ale zistila mi trombocytózu- krvene došticky ma zvýšene čize to je treba riesiť na hematologii, co uz som bola na odberoch len cakam na výsledky. A cudovala sa Dr na imuno ze mi nenasadili preventivne Fraik pred prvym KET. Čiže čakam na vysledky z hematologie. Uvidime čo mi tam odinterpretuje Dr.
@luckalatte ahoj a bola si v Imunovitale? Ja tam idem zajtra a z vlastnej iniciatívy som sa objednala aj na hematologiu k Dr. Drakulovej tak som zvedavá, možno ma tam zajtra imunologicka aj posle
@zuzzi18 ja som bola v po v adke dr Estokova. tiez z vlastnej iniciativy lebo podla centra netreba riesit nic lebo len problem v hlave mam.
@zuzzi18
a na hematologii sim bola v ke u dr Hulikovej
ahojte, ma niekto na predaj Meriofert Kit 75IU?? vo vsetkych lekarnak je nedostupny 😕
ahojte. chcem sa opýtať jednu vec. V utorok 16.2 mam druhy KET - mozem po nom normalne spať na bruchu? pri prvom som nespala az na konci tesne pred krvnym testom. Je to asi smiesna otazka ale nie som si istá 🙂 Dakujem
@mirka7890 ja som v 28tt a ešte teraz občas spim na bruchu 😁 určite tým nemáš čo ovplyvniť, embryjko ma tak 1-2mm
@milakrasna to fakt? 😁 Mne by sa maly vykopal asi von 😂 mohla som spat len na poloboku 🙈😂
@mikasz s malou dusickou občas, ale vždy čakám do čoho ma kopne 😂🙈
Ahojte....po Ket kludne chodite do roboty alebo sa date vypisat? Ja rozmyslam, ze sa dam vypisat. Alebo to netreba nejak riesit extra...

@miskam333 ja som 25.1