KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@ddudu ja som chodila do prace a niekedy som bola doma. Aspon tie prve 2 dni po KET. 2 týždne som doma nikdy nebola. Nemyslim si ze to ma na to vplyv... Záleží ako to prežívaš 😊 niekedy je lepšie byť v praci a zamestnať si hlavu.
Ahojte baby, mam otazku som po prvom KET (nevysiel), teraz cakam na kramy (vysadila som fraxiparin, estrofem,prednison, progestanelle) mam brat len lieky ako pred tym - euthyrox a siofor 500 (jeden na stitnu zlazu a druhy na cukrovku, na nic z toho sa neliecim). A otazka znie - beriete aj vy siofor ?(ucinna latka metformin alebo take nieco) V pribalovom letaku je ze sa nema brat ak sa chystate otehotniet alebo ste uz tehotna. Moze to byt dovodom ze sa KET nezdaril?
@mikasz aj ja beriem estrogén 3*2 od 19 dňa po menzese až do 12 tyz.tehotenstva
@andy238 Ahoj.urcite im nejde o to neotehotniet.Ved oni sú šťastný keď to vide,im sa robí dobre meno.Asi skôr nestuduj toľko letáčiky.Skus im tam viac dôverovať.S každej jednej chcú spraviť tehuľku,maminku.Ved sú tam od toho pomôcť.Nebojkaj teraz to už vide a budeš mať na testujú 2 krásne ciarky
@mikasz fuphaston je na udržanie plodu aby sa nepotratilo.sestra moja ho brala.pomohol jej
@sofinkasarah ano, ale ked uz uziva progesteron, tak to nie je uplne standardne.
//duphaston obsahuje liečivo, nazývané „dydrogesterón“ a používa sa, ak telo nevytvára dostatočné množstvo progesterónu//
@sofinkasarah ale ak embryjko nie je tip top ani desať duphastonov mu nepomôže
@mikasz aj ja beriem progesterón
@milakrasna tak asi nebolo to embrijko 100/ keď sa neudržalo.musel tam byť dáky dôvod.lebo ak ty pochybujes o ich postupe v cár,tak to není bohvie čo.
@sofinkasarah koľko KETov si absolvovala a na koľkých klinikach si bola? Ja si po mojich skúsenostiach z 3 car nesiem svoje skúsenosti, bohužiaľ. Mohla by som aj knihu napísať 🤷♀️ Tiež som nosievala tvoje ružové okuliare...
@milakrasna Zlatko ja mám za sebou 2 mimomaternicové 2 krát z otravou krvy,kde my dávali márne šance na záchranu,samovoľny potrat ,zobrali my oba vajcovody,1 dieťa mám z priloženého tehu,1 ivf z toho mám doma 5 r slečnu a teraz 1 Keť ktoré vyšlo lebo som pozitivne nastavena.keby som sa opúšťala tak deti sú dávno bezomna.tiez to nemám na rukách ustlane
@milakrasna tiež mám kamarátku čo chodila do Brna a až na 16 krát im vyšla mala a to bola samoplatca.

@ddudu netreba to riešiť , bola som aj doma aj v práci , paradoxne keď som chodila do práve tak sa podarilo , len sa neudržalo.