icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

rosomac
24. feb 2021

@mikasz nie nemala.uzivam len estrofem,utrogestan,prednison,aspirin,clexan.

ancike01
autor
24. feb 2021

@rosomac ahoj ja vidim a drzim silno palceky🙏🍀❤

kecalkova
24. feb 2021

Ahojte! V utorok idem na kontrolu, tj.14 DC. Podľa Vás nebude neskoro na tabletky a injekcie? Myslím progesterón a Clexane? Bude to druhý KET, tak som zvedavá...Viem, v CAR mi povedia všetko v utorok...

ddudu
Autor odpoveď zmazal
sirka9
25. feb 2021

@kecalkova ja som mala progesteron pichať až odo dňa vkladu, vkladala som začala týždeň pred vkladom, ja som sice mala fraxik, nie clexane, ale pichala som si ho až od 4 dňa pred vkladom.

filipa22
25. feb 2021

Ahojte, som 9 dpo po vklade blastocysty. Testy bohuzial biele. Mam riadeny ket. Chcem sa spytat, ci mozem ist hned na dalsi ket? Dakujem velmi pekne

zuzzi18
25. feb 2021

@filipa22 este pockaj na potvrdenie z krvi a ak bude negativna mozte ist hned na dalsi KET, s tym nie je problem. Ak vsak nebude chciet doktor patrat po pricine neuspesneho vkladu.

mikasz
25. feb 2021

@filipa22 nato ti daju asi najlepsiu odpoved v car, ale po riadenom by som osobne mesiac pockala

filipa22
25. feb 2021

@zuzzi18 @mikasz dakujem za odpoved. Mam este 4 mrazacikov. Tak by som este jedneho chcela skusit. A potom si dat prestavku. Chcela by som vediet, ci niekto bol takto po sebe? A rozmyslam aj nejaky pokus bez liekov. Len u nas v centre preferuju riadene cykly.

mikasz
25. feb 2021

@filipa22 ja som bola aj v native, pichli mi ovitrelle ked bol dozrety folikul, potom som zacala brat progesteron, ale nevysiel.
Drzim palce

filipa22
25. feb 2021

@mikasz To je mi luto. Je to vsetko vo hviezdach asi. Mne ovulacia chodieva prirodzene aj 19 dc, tak velmi nechcu tak neskoro robievat vklad. Ale ovulaciu mavam skoro vzdy. Len tie prirodzene cykly su samozrejme dlhe. Ty sa chystas este na vklad?

mikasz
25. feb 2021

@filipa22 uplne ta chapem,maju nejake zauzivane postupy, ze vklad sa robi 19-21dc a potom nie su velmi pristupny zmenam. No u teba to moze byt implantacne zlyhanie, ze v tom case to proste nie je ono, ale tak po jednom vklade tazko sudit...
ja som bola pred 2t, zajtra idem na krv 🙏

filipa22
25. feb 2021

@mikasz Tak silno drzim palcee🙏🙏🙏. A kolky pokus ak sa mozem spytat? No mala som sliznicu az skoro 13 na vklad a to sa bojim, ze uz bolo aj vela. Ale to nikto veru nevie, co moze byt na chybe.

miirka123
25. feb 2021

Ahoj, rada by som sa pridala 🙂 my sme mali ivf, potom odklad pre OHSS a následný vklad o mesiac, ktorý nevyšiel. 18.2 KET sme si dali vložiť 2 embrya a už včera 24.2 som mala ducha, dnes bol troška silnejší máte niektorá skúsenosť? Robila som si tak skoro test lebo som mala intenzívnejšie bolesti ako predtým aj keď dosť podobné ako predtým.

mikasz
25. feb 2021

@filipa22 dakujem 🤗
Dokopy 7.vklad, 4.ivf
Syn nam pred 4.rokmi vysiel na 4.ty vklad v 3.ivf, teraz sme sa pred rokom vratili po surodenca, minuli sme 2mrazacikov, tak sme skusili este jedno ivf, tak uvidime co 🙏

filipa22
25. feb 2021

@mikasz Tak ste uz toho celkom dost preskakali. Teraz to urcite vyjde. .My druhe ivf a medzitym prirodzene sa podarilo. Ale uz teraz musime opat na ivf pre zhorseny stav manzela. Budem drzat palce na zajtra🙏🙏🙏

milakrasna
25. feb 2021

@ddudu to na mrzí, vajíčka darkyne môžu zamrazit a potom po jednom oplodnit vždy pred vkladom nie?

ddudu
25. feb 2021

@milakrasna no navrhli nám trocha zmenený postup ale ,že sa dá všetko vyriešiť len aby teraz už všetko klapalo 😉❤️

milakrasna
25. feb 2021

@ddudu tak vidíš. Nejak sa to určite dá vyriešiť 🙏☘️

ddudu
25. feb 2021

@milakrasna už len znova čakať a veriť 🙏🍀 všetko bude dobre

kroketka7
25. feb 2021

@ddudu Presne tak. Treba verit ze tak to proste malo byt, aby to dobre dopadlo.🤞
Aj ked ta uplne chapem. Cakania su najhorsie.

milakrasna
26. feb 2021

@ddudu presne. Asi to tak má byť 😊 mne posunuli KET o 2 mesiace kvôli hroziacemu OOHS a potom sme ešte robila ERA test. Tiež som sa nevedela dočkať a oplatilo sa 🐣😊☘️

ddudu
26. feb 2021

@milakrasna
@kroketka7 baby ste zlate. Mi sme uz zacali aj stimulovať našu darkyňu. 10 .3. sú odbery u nej a 15.3. by bol vklad. Dnes mi vysiel tiez pozitivny covid test. cize do 11.3. som v karantene. dufam, verime ze este nam to vedie spraviť. držte nám palce 🙏❤️

kecalkova
28. feb 2021

@sirka9 Ďakujem za info. No tak uvidíme. Tak budem mať Clexane 0.6 a Prolutex injekcie. Už sa teším 🙏😊

zuzzi18
28. feb 2021

@kecalkova ahoj prosím ta akú máš diagnózu že ti tieto dve veci predpisali? Ja idem o týždeň k hematologicke

ivado
28. feb 2021

Ahojte všimla som si že niektoré píšete že po vklade beriete aspirin , aký to má význam ?

mikasz
28. feb 2021

@ivado indikuje sa pri poruchach krvotvorby, niekto dostane fraxiparin,niekto clexan, niekto anopyrin, niekto nic, ako ja😁

kecalkova
28. feb 2021

@zuzzi18 Tak ja mám trombofílny stav, takže Clexane 0.6 budem brať, doteraz bola 0.4 (Hematologička predpísala) a Prolutex - progesterón som brala aj pri prvom vklade.

zuzzi18
1. mar 2021

@kecalkova rozumiem.ja mam trombofilny stav ok ale tvorim protilatky prit anti annexin, takze predpokladam, ze tiez dostanem fraxiparin alebo clexane. Anopyrin som brala pred vkladmi, ale ten bol asi slaby na to.

mirka7890
1. mar 2021

Ahojte... prosim Vás napíšete mi ako to vychádzalo finančne keď ste chceli preniesť svoje zmrazené embrya do Brna a ako to vychádza finančne KET tam?