KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@mirka7890 Ahoj, ja som za transport do Brna platila 295 Eur, plus 200 Eur manipulacny poplatok v starom CAR.
Tiez uskladnenie v kryobanke v novom CAR, nakolko mi transportovali 2 embryjka.
A Ket v reprofit stal 9800 czk plus lieky. Ale bolo to este v roku 2020.
Cena je za Ket 2/2021.
@mirka7890 ahoj. A prečo ich chcete prenášať? Pytam sa pretože keď už sú také aké sú v Brne to nejak nezmenia, pgt sa už urobiť nedá a tie postupy pri KET sú všade viac menej rovnaké a prevoz nie je lacný. Ci bývate v CZ? Sory za zvedavosť 😁
@milakrasna ahoj. lebo mam pocit, ze tam kde sme nerobia dosť resp. mam pocit, ze nieco prehliadli ale hej prenasat ich asi nebudem... je to rizikové. ale rozmyslam, ze aspon pojdem inde na konzultaciu aspon alebo neviem... vzdy mi povie dr ze ja som ok embrya ok a zase nic... ako viem je to druhy pokus mozno prehanam ale myslela som, ze este budem toho roku rodit ale uz to asi nestihnem...
@mirka7890 a vysetrenia mas spravene vsetky? Hematologia, reprodukcna imunologia, stitna zlaza? To vies spravit aj po vlastnej osi, poziadat gyn.ci vseob.o vymenne listky a zajednat si vysetrenia
Ak by aj vsetko bolo dokonale, vzdy je sanca na uspech 40-60% 😬🤷🏼♀️
Nam napr.prvy syn vysiel na 4-ty vklad, su veci ktore ovplyvnit nevies...
@mirka7890 ahoj nemôžeš sa hlavne stresovať, viem že je to veľmi náročné. Mne tiež v CAR neurobili skoro žiadne vyšetrenia, ale po 3 neúspešnom KET som sa objednala na konzultáciu a vyžiadala reprodukčnú hematologiu a genetiku, reprodukčnú imunologiu som mala v CAR tak usúdili že tu netreba. Nikde žiadny problém nenašli, akurát som si pichla Clexane na odporúčanie hematologa po 4 a 5 vklade a bohužiaľ aj tak boli KET negatívne, ani malý náznak tehotenstva. Psychicky som to nezvládla a dala pauzu 3 mesiace a čuduj sa svete v Januari mi môj gynekológ povedal že som tehotná 🤰, úplne spontánne a prirodzene. Veľa je toho v mysli. Držím palce
@ella2211 hej uvidim zajtra ked mi krv potvrdi negativny vysledok rovno sa spytam, ze ake testy mi oni robili a ked rovno idem za obvodnou... no ono keby som ja ako neplodna s diagnozou PCO a anovulaciou a moj muz so spomalenymi spermiami otehotneli spontalne tak by som asi odpadla... ja sa snazim byt v pohode ale nepochopim ked raz ma byt vsetko OK tak preco to nejde...
@mirka7890 ja mám taktiež PCO a partner horší spermiogram, v CAR povedali že šanca prirodzene je minimálna. Ja som si tiež myslela že viac v pohode ako som bola už nemôžem byť. Dúfam že tie vyšetrenia vybavis čo najskôr vzhľadom na túto situáciu s covidom. Mne všetky potrebné ziadanky dali v CAR a nemusela som ísť k obvodnej. Len som sa musela objednať na tú konzultáciu na ktorej sme to riešili.
@mirka7890 nezúfaj 😊 urobis si vysetrenia a budes vedieť na com si. Jeden pokus je ešte nič v celom tomto... Viem ze to nepridava na psychike ale treba veriť a skúšať. Nám sa podarilo až na 6.KET a to som si tiež myslela,ze nebude problém lebo som mala 30 rokov. Koľko máte embryjok? Ak by sa ti nepodarilo v prvom kole IVF otehotnieť určite chod do Brna. Ale kým ich ešte máte tu zmrazených tak všetko vysetri a povkladaj, nie všetky embryjka sú geneticky v poriadku tak preto sa každé nemusí uchytiť ani keby si bola upne zdravá ☘️ drzim palce
@mirka7890 ahoj mala som takú podobnú skúsenosť a konzultovala som postup gynfivu aj s Brnom a povedali že všetko postupujú správne. Ja mám za sebou 4 ket , z toho 2 čiastočne úspešne . Teraz v marci sa chystám na 5 ket , po absolvovaní scratchingu a hysteroskopii. Snáď už to bude teraz úplne celé úspešne .
baby, chodíte momentálna alebo sa chystáte do Brna, Česka na KET? ako to je na hranici? pustia bez problémov keď máme potvrdenie od centra? ďakujem za každé info 😉
Ahojte baby chystate sa niektora na ket teraz v marci do Gyn fiv v Bratislave?
Moj druhy pokus spociva v nasadeni infuzii intralipidov v imunovital a pichanie injekcii Clexane 0,4
Prvy vklad bol v juny ale v 5tt som zacala silno krvacat takze bolo po vsetkom
Vyska 166
@ella_ell a akú máš výšku. Tiež sa im moja váha moc nepáčila ale nehovorili že mám schudnúť no aj tak po neúspešnom vklade som sa dala do chudnutia to bolo 3.8. 2020 moja váha bola 85kg výška 173cm a teraz moja váha 70kg.
@butterfly333 no mne kazu schudnut na 85 z 99
@ella_ell do kedy máš schudnúť?
@butterfly333 aj ja som schudla ale myslim si ze to bolo po nasadeni Metforminu. Ale isla som rapiadne dole s objemu. Na vahe len 4 kila ale objem brutalne. Este cakam na hematologiu a doberiem vitex na zvyseny prolaktin a tiez verim ze mi to pomoze pred dalsim vkladom.