KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Ahojte! V utorok idem na kontrolu, tj.14 DC. Podľa Vás nebude neskoro na tabletky a injekcie? Myslím progesterón a Clexane? Bude to druhý KET, tak som zvedavá...Viem, v CAR mi povedia všetko v utorok...
Ahojte, som 9 dpo po vklade blastocysty. Testy bohuzial biele. Mam riadeny ket. Chcem sa spytat, ci mozem ist hned na dalsi ket? Dakujem velmi pekne
@filipa22 uplne ta chapem,maju nejake zauzivane postupy, ze vklad sa robi 19-21dc a potom nie su velmi pristupny zmenam. No u teba to moze byt implantacne zlyhanie, ze v tom case to proste nie je ono, ale tak po jednom vklade tazko sudit...
ja som bola pred 2t, zajtra idem na krv 🙏
Ahoj, rada by som sa pridala 🙂 my sme mali ivf, potom odklad pre OHSS a následný vklad o mesiac, ktorý nevyšiel. 18.2 KET sme si dali vložiť 2 embrya a už včera 24.2 som mala ducha, dnes bol troška silnejší máte niektorá skúsenosť? Robila som si tak skoro test lebo som mala intenzívnejšie bolesti ako predtým aj keď dosť podobné ako predtým.
@ddudu to na mrzí, vajíčka darkyne môžu zamrazit a potom po jednom oplodnit vždy pred vkladom nie?
@milakrasna no navrhli nám trocha zmenený postup ale ,že sa dá všetko vyriešiť len aby teraz už všetko klapalo 😉❤️
@ddudu tak vidíš. Nejak sa to určite dá vyriešiť 🙏☘️
@milakrasna už len znova čakať a veriť 🙏🍀 všetko bude dobre
@ddudu presne. Asi to tak má byť 😊 mne posunuli KET o 2 mesiace kvôli hroziacemu OOHS a potom sme ešte robila ERA test. Tiež som sa nevedela dočkať a oplatilo sa 🐣😊☘️
@milakrasna
@kroketka7 baby ste zlate. Mi sme uz zacali aj stimulovať našu darkyňu. 10 .3. sú odbery u nej a 15.3. by bol vklad. Dnes mi vysiel tiez pozitivny covid test. cize do 11.3. som v karantene. dufam, verime ze este nam to vedie spraviť. držte nám palce 🙏❤️
Ahojte všimla som si že niektoré píšete že po vklade beriete aspirin , aký to má význam ?
Ahojte... prosim Vás napíšete mi ako to vychádzalo finančne keď ste chceli preniesť svoje zmrazené embrya do Brna a ako to vychádza finančne KET tam?

@mikasz nie nemala.uzivam len estrofem,utrogestan,prednison,aspirin,clexan.