KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@michaela329 urcite sa dockas drzim ti palce✊🍀😊
@ancike01 ahoj, pamätám si ta ešte z iných skupín. Aj si bola nakoniec na hematologii a repro imuno? Ja už ťahám 19tt 🤰 drzim palčeky nech sa podarí ☘️
Aj my čakáme na darované od septembra. Snáť rok 2021 bude šťastný rok aj pre nás. 🍀🙏😊
@ddudu idete do darovaneho vajíčka či embrya? Keď tak dlho čakáte
@butterfly333 darivané vajícko. Sme v Heliose. Neviem prečo tak dlho čakame.... inde je to rýchlejše. Poradte mi prosím....
@ddudu ja som mala darovane embryo v Brne darcu sme mali hneď v priebehu dňa aj kamarátka tam bola pre darovane vajíčka a tiež do pár dní mala darkynu
@butterfly333 a kedy to bolo teraz niekedy? Lebo teraz je aj blbe obdobie s koronou...a v Brne v Heliose? Alebo v inom centre?
@ddudu v júli sme boli v reprogenesis.
@ddudu hej, veľmi rýchlo to išlo, až mi vyrazilo dych, keď v piatok som bola na konzultácii a v utorok daľší týždeň mi došiel mail. ja som tam spokojná, lekár mi všetko vysvetlil, embryologička tiež, sestrička je strašne zlatá. už len aby to vyšlo. vklad by som mala mať cca v polke januára. ale jak som tu čítala tie diskusie, že baby aj 6 krát išli, tak mám aj obavy. ale chcem sa pozitívne naladiť. 🙂 Repromedica je v BA, na Búdkovej, za hradom ešte kus, kúsok za horským parkom
@butterfly333 aj sa vám podarilo otehotniet? Boli ste s nimi spokojne?
@ddudu spokojná som bola veľmi no žiaľ vklad nevyšiel. Tak chcem ísť na jar skúsiť znova.
@butterfly333 to mi je lúto ale isto sa ti to podari. Držím prsty. A keďže je to zahraničie preplatí Vám to poisťovňa?
@ddudu nie ja som už samoplatca mám 41r.
@butterfly333 treba tam ist aj na nejake vysetrenia? Alebo ked uz vlastne mam diagnozu...nemoze sa len priamo ziadost poslat uz? Ci ty si ram chodila od zaciatku? Chcela by som to urychlit som sa rozhodla a mozno by som presla tam...
@ddudu musíš mať za sebou uvodnu konzultáciu,môže byť aj online. Dajú ti pripravené papiere pre poisťovňu,k tomu dolozis všetky vysetrenia a lekárske spravy.
Takto to pošleš Petrenkovi (on ti da zamietnutie) a takto to pošleš na poistovnu. Pokiaľ nebudeš mať papier z poistovne tak s liecbou nezačínaj.
Good luck ☘️
Aj ja sa chystam v januari na KET.Od druheho dna budem uzivat estrofem,anopirin protect,clexan 0,4,prednison a potom utrogestan.Drzme si palce.
Ahojte, my sme ISCARE BA, mame darované vajíčka. Prvý ET v júli ani ťuk, následne som ale upravila štítnu žľazu, schudla 8 kg, nasadili sme aj intralipidy a embryoglue a KET vyšiel avšak v 5tt to skončilo ako biochemické. V novom roku chceme vlozit dve expandovane blastocysty ktoré máme zmrazené spolu a ešte okrem nich mame ďalšie dve zmrazené aj osobitne.
Ahojte,aj ja sa k vam pridám🤗 tento rok 2 neúspešne vklady,ani sa neuchytili😔 po novom roku chceme ísť na nás 3 vklad🍀

Ahojte, ja som po 2 neúspechoch - ani sa necucli. A este ma cakaju 3 pokusy, tento rok okolo mna rodili a tehotneli vsetci, co uz deti nechceli - tak hafam v 2021 uz sa dočkám aj ja 😀