icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

zadana19
25. dec 2020

@zuzzi18 ahoj mozem sa ta opytat v akej sume a kolko ti garantovali vajicok?dakujem

rosomac
26. dec 2020

Ahojte,otazocka.Pred planovanym KETOM resp. pocas tehotenstva sa budete davat ockovat proti Covidu?

michaela329
26. dec 2020

@rosomac pocas tehotenstva sa nesmie ockovat proti nicomu. Ale zaočkovať sa ja dam - neviem kedy pojdem na KET, kedze mam nedoriesene problemy a v tomto marazme, kym sa neskonci korona, ich ani nevyriesim 🤦‍♀️

rosomac
26. dec 2020

@michaela329 ja mam naplanovany KET cca v polovicke januara.

michaela329
26. dec 2020

@rosomac ak nie si v ohrozenej skupine, ktora pojde medzi prvymi, tak to nemusis riešiť 🙂 A drzim palce, aby si to 9 mesiacov ani riesit nemusela.

zuzzi18
26. dec 2020

@zadana19 ahoj, garantujú 2 blastocysty a nakoniec darkyna mala 8 kvalitných vajicok a z nich sa 6 dostalo až do stadia blastocysty. Stalo to s príspevkom poisťovne 2990 eur no a plus lieky pre darkynu, následne mrazenie, KET atď. To sa potom nabaluje, už som aj prestala počítať.

kecalkova
26. dec 2020

@ancike01 Ahoj, aj my plánujeme úspešný vklad budúci rok. Tento rok to nevyšlo, od septembra beriem denne Clexane 0.4, zlepšili sa mi aj výsledky, tak snáď druhé IVF bude úspešné. Na psychiku to bolo ťažké, rodili a otehotneli ženy v rodine a my na náš zázrak si musíme počkať, resp.musíme trpieť... nevadí... Držím nám palce 😁

butterfly333
26. dec 2020

@kecalkova prečo berieš denne clexan?

kecalkova
26. dec 2020

@butterfly333 No tak mi nariadili, trombóza a rôzne mutácie či čo. Mala som problém aj s faktorom VII a VIII a fibrinolyzu v prdeli...a tak... Akonáhle sa potvrdí tehotenstvo, bude 0.6 Clexane 😁

butterfly333
26. dec 2020

@kecalkova aha to si picháš teraz každý deň a do kedy či stále? Ja mám trombofiliu MTHFR homozygot a ďalšie 4. Ja mám tiež clexan ale až keď bude pozitívny test tak potom celé tehu.

rosomac
26. dec 2020

@michaela329 praveze som v statnej sprave.

nina296
26. dec 2020

@kecalkova o psychike by som tiež mohla pisat😢 tento rok sa to na mna dost sypalo,v rodine aj kamarátky vsetky otehotneli,na prvý sup...a my už tak dlho cakame 🙏🏼😏

michaela329
26. dec 2020

@rosomac ja som učiteľ a dostanem to az okolo apríla - január vidim na zdravotnikov, max. dds. Ak idete na KET v januari, fakt nie je co riesit.

michaela329
26. dec 2020

@nina296 psychika je des...v case mojho prveho nevydareneho KET otehotnela sestra a v case druheho kamoška (ktoru frajer aj na potrat posielal, ale teda nenutil, nechali si). Psychika ma tie potrapila...

nina296
26. dec 2020

@michaela329 to áno😔 poplakala som si veľa krát a aj teraz a potom mi niekto povie,že mám byt hlavne psychicky Ok,ale ako?

rosomac
26. dec 2020

@michaela329 silove zlozky maju teraz v prvej vlne,urcite teraz ockovanie nechcem riesit.

michaela329
26. dec 2020

@nina296 na tu vetu som alergicka - a este "moc to riesite, uvolni sa" 😆 Ja som svoje depky prijala a snazim sa ich menit na energiu.

michaela329
26. dec 2020

@rosomac tak silové zlozky, statna správa je siroky pojem. Pozri, ved je to dobrovoľné, naozaj sa netreba stresovať. Ja dam potom po ockovani vediet, ci som sa premenila na terminatora 😆

nina296
26. dec 2020

@michaela329 presne tak😅🙈 kto nezažije,nepochopí 🤷🏼‍♀️

kecalkova
26. dec 2020

@nina296 Bude dobre, treba veriť. Tak u nás najprv porodila manželova sesterka, potom nám KET nevyšiel a na Mikuláša oznámila švagriná, že čakajú štvrté. Z mojich výpočtov vychádza, že vtedy otehotnela keď sa nám to nepodarilo. Ale to som už tušila mesiac a niečo, takže to nebola pre mňa novinka. Treba veriť... viem

kecalkova
26. dec 2020

@butterfly333 ja mám toho veľa .... mutácie rôzne, tak denne chodí susedka pichať. Ale ešte pred vkladom mám ísť ešte na vyšetrenie krvi....do odvolania...

butterfly333
26. dec 2020

@kecalkova tiež chodím na hematologiu aj imunologiu a pichám si to sama do brucha .

nina296
26. dec 2020

@kecalkova verim,stále nestrácam nádej.Ale je to tazke obdobie,facky som tento rok dostala dost.Ale to tu asi vsetky😢

milakrasna
28. dec 2020

Dievčatá drzim vám všetkým palce. Tiež som si prešla tým čo vy. Nám sa podaril až 6.KET. Som v 21tt a každý deň sa modlím za tento náš zazrak 🙏☘️

zuzzi18
28. dec 2020

@milakrasna ahoj, aj ste nasli priciny predoslych neuspesnych vkladov alebo ste len skusali a vyslo to nakoniec? 🙂

milakrasna
28. dec 2020

@zuzzi18 v prvom rade sme išli do Brna 😊 a zistili mi ze mam protilatky na embryo, brala som medrol a preventívne pichala fraxik. Urobili sme aj PGT a podaril a hneď prvý KET 🐣

butterfly333
28. dec 2020

@milakrasna mne v brne nerobili žiadne vyšetrenia prečo?

zuzzi18
28. dec 2020

@milakrasna mala si vlastné vajíčka? ako Vám dopadlo PGT? Koľko bolo geneticky v poriadku?My máme darované vajíčka a pokiaľ nebude žiadny vklad úspešný, tiež dáme spraviť PGT v nasledujúcom IVF.

milakrasna
28. dec 2020

@zuzzi18 hej mala som svoje,po punkcii ich bolo 24 a nakoniec nám ostalo 8 blastocyst. Zatiaľ máme vysetrene 3 z toho 2 OK. Zvysok casom (mame urobenu biopsiu).

ddudu
29. dec 2020

ahojte..môžem prejsť z jedneho centra do ineho? napr. chcem prejt z Heliosu do Reprogenesisu. Robili ste to uz niektora? ci su za to poplatky alebo to je normalne. v heliose sa dost dlho caka na vajicka...a v reprogenesise mi odpisali ze cca 2 mesiace je cakacia doba...dakujem,😉