KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@ella_ell ja som bola naposledy na odber v apríli 2020 nové ešte nemám no pozriem tie z apríla
@butterfly333 prosim ta a tebe to po liecbe Medrolom vobec nekleslo? alebo kleslo ale vklad nevysiel?
@zuzzi18 si presne ako ja no + - . Tiež som začala v auguste na váhe 85kg výšku 173cm
@zuzzi18 ja som po neúspešnom vklade nebola už na odber už som kašlala na to.
Baby a koľko mate rokov ak sa mozem opytat ja 35
@butterfly333 no ale na kontrolnom odbere po uzivani Medrolu si nebola? ze ako sa pohli tie hodnoty? mohla si ist na vklad aj bez toho ci ste vedeli ci liecba zabrala?
hej s vahou sme rovnako na tom, som zvedava teraz na tie tvoje vysledky cytokinov, ci ich ovplyvnila aj ta znizena vaha trochu
@ella_ell ja 41r
@zuzzi18 ja som bola práveže v tom apríl na kontrolný odber výsledky boli tie z apríla no dr v imunovital vklad aj tak odporučila aj s intralipidmi
@butterfly333 aha chapem, a tie povodne hodnoty pred nasadenim Medrolu boli este vyssie? pohlo sa to smerom dolu aspon o nieco?
@zuzzi18 ani nie vôbec sa to nepohlo pozriem výsledky
Tak potom nechapem ten medrol ma kopec vedlajsich ucinkov ja poznam tiez zname ze boli po nom vypelichane ako sliepky ten psychicky stav v minosoch a este aj neznizil cytokiny?
@butterfly333 na inzulinovu rezistenciu a ta ide ruka v ruke s pco.
Dnes na hematologii mi dr vravela ze mam trombofiliu cize aj to mohol byt neuspechu ketu.
@luckalatte inzulinovu rezistenciu mam aj ja mam uz vyse pol roka ketformin konkretne stadamed 500 2x denne 1tbl
Inak viete co baby tak na odlahcenie ja kukam TLC poznate ten program? Tam 300 kilove zeny a drb tehotne ja vam uz neviem cim. To je........ A preco je tolko neuspesnych potratov a problem celkovo...
@luckalatte trombofiliu MTHFR homozygot a ďalšie mám aj ja uz roky to viem mám clexan 0,4
@ella_ell Ano, je to nepochopitelne aj pre mňa
@butterfly333 ja som nevedela že mám.
@butterfly333 to mám aj ja MTHFR homozygot. pred ET mi nasadil fraxik, teraz sa chystam na KET tak asi tiez mi da. uvidime. ale hovoril, že toto je z tých mutácií ešte dosť donré, že sú oveľa horšie
@sirka9 mne dr v NR Dzurila vravela že si nemyslí že tie moje MA mám ich 7x že bola tam príčina z hematologie lebo to že mám trombofiliu viem asi 5r a mám dve deti z prvého manželstva syn 20r dcéra 14r a vtedy som nebrala žiadne lieky injekcie vôbec nič. No každopádne čakám na výsledky z NR a uvidím čo mi dá akú liečbu lebo v BA mi nerobili vyšetrenie na aktivitu komplementu.
Tak baby, mam za sebou odber, vzali mi 15 oocytov, to je vraj slušný počet... Potom koncom apríla ma čaká kryoembryotransfer.

@ella_ell juuj, ja som velmi komplikovany pripad. Vo velmi skratenej verzi: mam 32 rokov a nemam uz vlastne vajicka, v 2017 mi vyberali endometricku cysty a vzali skoro cely pravy vajecnik. Mame darovane vajicka, mali sme celkom uspesne oplodnenie, ostalo nam 6 embryjok. Prvy vklad nic, to som mala aj tu vahu este vyssiu. Nasledne mi zistili hranicne zvysenu stitnu zlazu, takze to som preliecila, teraz je to uz ok, aj som schudla pred druhym vkladom 8 kg a robili mi biopsiu maternice na pritomnost NK buniek priamo v maternici. Vysledok bol negativny ale aj napriek tomu mi pred druhym vkladom dala doktorka intralipidy a dali sme si aj embryoglue. Vyska sliznice bola idealna, bola som dobre pripravena a vklad vysiel. Na 14ty den HCG 570 a na 15ty den som dostala teplotu a na 16ty den uz bolo HCG 217, tak som vysadila lieky. No a prave ta teplota bola pre Dr. taka indikacia a dala mi spravit jednak CRP ale aj rozsirenu reprodukncu imunologiu a tam sa zistili cytokiny, sla som do Imunovitalu a uz sa liecim. Zaroven tam vysiel aj jeden hematologicky parameter zvyseny, tvorim protilatky proti anti annexin takze podla mna mi da hematologick aurcite fraxik. Dufam ze uz mam podchytene vsetko co len existuje a dalsi vklad bude ok. Chceme vlozit dve embryjka naraz, mame ich zmrazene na spolocnej slamke 🙂