KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@butterfly333 uz som mala 😂vies to su take alzy cez plac mala by som schudnut na 85 kil keďže mam 99 ide to tazko mala som 114 ked som potratila v 5 tt
@butterfly333 metformin je latka ktorá ti spusta ovulaciu ja mam pcos mam ho nasadeny 2x denne
@ella_ell toto ti povedali? Skor to suvisi s upravou tvojej nadvahy, ta moze zhorsovat pco. Ale metformin sam o sebe nespusta ovulaciu
//Metformin sa používa na liečbu pacientov, ktorí majú cukrovku 2. typu, u ktorých diétne opatrenia a cvičenie nestačia na udržanie normálnej koncentrácie glukózy v krvi. Používa sa najmä u pacientov s nadváhou.//
@ella_ell a kam idete na vklad?
@butterfly333 kazdopadne moze byt kedze kamosky sice maju nadvahu vyssiu ale nemaju PCOS
@ella_ell ono neda sa jednoznacne povedat, ze za vsetko moze nadvaha. Ale je to jedna z komplikacii a zhorsuje aj prejavy pco.
Mam aj kamaratku, prve sa im podarilo vcelku rychlo aj ked ma pco a teraz druhe sa nedari uz par rokov, ani po ivf a ma len o nieco vyssiu vahu ako predtym...
@ella_ell ja zatiaľ nemám indikovanu žiadnu liečbu , všetky výsledky mám v poriadku . Zatiaľ od prvého dňa beriem 2x estrofem a potom by som mala brat prolutex injekcie 1x denne a nejaké tabletky . Minule vklady som brala estrofem a amelgen 2x , ale mala som pocit že som bola predávkovana hormónmi , pretože hneď po amalgene skoro od prvého dňa vkladu som začala špiniť a stupňovalo sa to ( aj keď som už bola v 5tt) .
@butterfly333 ahoj ako citam u teba ty teda uz neriesis svoje vajicka a spermie teda vlastnu stimulaciu ale uz ste si kupili hotove emrya? A aj tak aa to neujalo?
Hotove zdrave emryo? A uz si mala aj intralipid? A medrol spominas mne medrol nechce nasadit kvoli vedlajsim ucinkom a ked som. To čítala 😵😵😵hrozne ani by som si to nedala a 70 kil mas dobru vahu
Ako obdivujem vsetky zeny mam. Kamosky ktorym pomohli po 10 rokoch az v Brne na dlhe lakte... Kazdopadne tie kortikoidy su svinstvo
Prosim ta kolko rokov to uz riesis
Dakujem ❤️
.
@ella_ell už 3roky sa snažíme a len minulý rok sme začali do Brna kde mám robili vklad darovaného embrya no nevyšlo to zrejme tam bol problém moje zvýšené vysoké cytokiny aj intralipidy som mala aj ten medrol. Je to poriadne svinstvo ten medrol no si dala som že mi pomôže aj keď budú vedľajšie účinky o ktorých som vedela no bola som ochotná to riskovať no ťažko som sa dala dokopy po ich vysadený vyzerala som strašne toľko vlasov čo som stratila a tie bolesti kolien mám stále je to hrozne ja si neviem sadnúť také bolesti kolien mám. No teraz som bola v tej NR na imuno na krv tak ja dúfam že sa cytokiny upravia .A keď bude všetko ok tak apríl máj pôjdeme do Brna a dúfam že vklad bude úspešný.
@butterfly333 aka je hodnota tych cytoinov? Cislo vies mi napisat? Presne pozriem si to aj ja
Kazdopadne ja si ten medrol nedam nikdy mna by to znicilo.... Musi byt aj ina forma
@butterfly333
@ella_ell
ahojte, ja beriem Medrol uz stvrty tyzden, prve dva tyzdne 20mg a teraz mam 16mg. Nie je mi vobec nic, akurat co som schudla od nasadenia dalsie 3 kg a mam lepsiu plet. Ja ale dodrziavam nizkosacharidovu a nizkokaloricku dietu uz od augusta a pokracujem v tom aj teraz. Dieta je prva vec co treba pri Medrole dodrziavat. Cim vyssia vaha, tym vyssie cytokiny. Ja som do toho isla s tym, ze Medrol je liek, ktory mi pomoze a nie ma znici a ocividne to zabralo. Je to jedina moznost na znizenie cytokinov.
Je fakt jedina moznost na znizenie cytokinov len medrol a kortikoidy?

@luckalatte a na čo je ten Metformin?