KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@lenja227 chystam sa aj ja na KET ale teraz liecim imunitu, mam zvysene cytokiny tak beriem Medrol. O dva tyzdne ma caka kontrolny odber a v pondelok hematologicka. Ak vsetko pojde podla planov tak dufam v polke aprila zacnem pripravu na KET. Mame dve expandovane blastocysty zmrazene spolu na jednej slamke, chceme ich dat vlozit spolu 🙂
@lenja227 štúdie ukazujú ze pri KET je vyššia pravdepodobnosť uhniezdenia ako pri ET ☘️ drzim palce. Nám z 24 oocytov ostalo 8 kvalitných embryjok. Zvyčajne ostane jedna tretina po PK 😊
@ancike01 to je super správa ☘️❤️ drzim palce ✊ aby bolo všetko OK. Po prvom trimestri to už neskutočne beží 🙈😊
@milakrasna dakujem velmi pekne🍀🙏
@ella_ell vzhladom na vek?🤔
Ja som 2.Ivf mala tiez v 35 a nik mi nehovoril ze mam 2 dat naraz ani teraz o 2 roky neskor v Reprofite. Prave naopak, chceli opatovne zamrazit 1 embryjko, kedze boli 2 na slamke.
Posledne 2 embryjka by som sa bala vlozit naraz, byt na tvojom mieste. Teda ak to je len kvoli veku.
Ahojte, tesim sa ze tu vidim pozitivne spravy a gratulujem zo ❤️ Mozem sa spytat, mali ste nejake (a ake) pocity v bruchu medzi KET a krv.testom?
Som 4.den po KET, moj druhy pokus v 1.IVF a citim obcas od zaciatku mierne tahanie podbruska a mavam tam take pulzujuce pocity (ale to mavam aj pred MS), nespinim, som unavena stale. Snazim sa stale nesledovat ale je to tazke 😊 Dakujem
baby, gratulujem a držím palce do úspešného konca. dodávate nádej 🙂
Ako sa vam dari baby? Nejako je tu ticho... ja bohuzial 2.KET biochemicke tehotenstvo 😢 ale uz to je pre mna aspon malicky uspech, aspon to spravilo taky maly tuk. bola som prvy krat tehotna v zivote, aj ked iba par dni. boze, to tocenie hlavy a zvlastny pocit... a napinanie, este aj to sa mi pacilo! Hned aj ideme do dalsieho buduci cyklus, dalsie embryjko caka ☘️🙏🏻😊
@gven ahoj, aj ja som mala druhy vklad biochemicke, tiez som sa aspon chvilku tesila a beriem to tiez za uspech ze aspon sa chytilo. Mne ale potom zistili problem, nebola to len nahoda, ze odislo emrbyjko ale imunita ho zabila a uz sa liecim. Tebe nezistovali dovody, co sa mohlo stat ze sa chytilo a nasledne odislo?
Dievcata drzim palce v boji 💪 nas 7.vklad vyzera, ze bol uspesny, ja som vcera bola uz na sono, potvrdili ♥️ male sa tam furt hmirilo, tak dufam, ze budeme v poriadku pokracovat dalej 🙏🤰
@zuzzi18 ach, ved ja viem ze je to pomerne caste, ale naozaj som dufala ze sa to uz podarilo... mala si nejake parametre zvysene? Co beries? Ja som mala vysetrene hemato aj repro imuno a nic specialne nenasli, trochu zvysene periferne NK bunky ale to nemusi mat priamo vplyv. dostala som pred vkladom infuziu imunoglobulinov a pre istotu aj clexan. Sliznicu som mala krasnu, 20mm, hovorila doktorka ze uplne tehotensku. Asi nebolo kvalitne embyjko alebo co 😭
@gven verim v tvoje sklamanie je to velmi bolestivy pocit a najhorsie su dni dlhého cakania a dufania ze prosim pana Boha nech ti to dopraje ja sa chystam na 2 vklad tiez a tiez mam asi tu istu liecbu intralipidy clexane hrozne sa bojim dalsieho sklamania... A tych nasledujucich dni... Cakania a premyslania.. Neda sa odosobnit od toho...

@lenja227 Urcite nema ket mensiu uspesnost. Hlavne aby boli ok embryjka aj ty.
Ja som bola 2x na Ivf a pri et sa ani raz nepodarilo.
Drzim palce.🤞