icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

kroketka7
6. mar 2021

@lenja227 Urcite nema ket mensiu uspesnost. Hlavne aby boli ok embryjka aj ty.
Ja som bola 2x na Ivf a pri et sa ani raz nepodarilo.
Drzim palce.🤞

lenja227
6. mar 2021

@kroketka7 ahoj, tak to rada počujem, ďakujem za povzbudenie 🙏😊💫

kroketka7
6. mar 2021

@ella_ell a preco ti vlastne navrhuju 2? Mas vela mrazacikov?

ivado
6. mar 2021

@mikasz nie celkom 4 vklady od gynfivu

zuzzi18
6. mar 2021

@lenja227 chystam sa aj ja na KET ale teraz liecim imunitu, mam zvysene cytokiny tak beriem Medrol. O dva tyzdne ma caka kontrolny odber a v pondelok hematologicka. Ak vsetko pojde podla planov tak dufam v polke aprila zacnem pripravu na KET. Mame dve expandovane blastocysty zmrazene spolu na jednej slamke, chceme ich dat vlozit spolu 🙂

lenja227
6. mar 2021

@zuzzi18 neboj, určite to bude už v pohode. Teraz sa dáš ešte viac do poriadku,naberie telo ešte viac sily a čoskoro budú dve čiarky 🙏😊 treba veriť

milakrasna
6. mar 2021

@lenja227 štúdie ukazujú ze pri KET je vyššia pravdepodobnosť uhniezdenia ako pri ET ☘️ drzim palce. Nám z 24 oocytov ostalo 8 kvalitných embryjok. Zvyčajne ostane jedna tretina po PK 😊

milakrasna
6. mar 2021

@ancike01 to je super správa ☘️❤️ drzim palce ✊ aby bolo všetko OK. Po prvom trimestri to už neskutočne beží 🙈😊

ancike01
autor
6. mar 2021

@milakrasna dakujem velmi pekne🍀🙏

ella_ell
6. mar 2021

@kroketka7 mam posledne 2 obe. Samostatne kaude v jednej palicke no ze vzhladom na vek ze to je bezne mam 35 ale to urcite nechcem dve naraz....

kroketka7
6. mar 2021

@ella_ell vzhladom na vek?🤔
Ja som 2.Ivf mala tiez v 35 a nik mi nehovoril ze mam 2 dat naraz ani teraz o 2 roky neskor v Reprofite. Prave naopak, chceli opatovne zamrazit 1 embryjko, kedze boli 2 na slamke.
Posledne 2 embryjka by som sa bala vlozit naraz, byt na tvojom mieste. Teda ak to je len kvoli veku.

ella_ell
7. mar 2021

@kroketka7 jasne ze to nejdem tak urobit v ziadnom pripade ved ona trepe v tom gyn fiv onicom proste urcite 1

gven
7. mar 2021

Ahojte, tesim sa ze tu vidim pozitivne spravy a gratulujem zo ❤️ Mozem sa spytat, mali ste nejake (a ake) pocity v bruchu medzi KET a krv.testom?
Som 4.den po KET, moj druhy pokus v 1.IVF a citim obcas od zaciatku mierne tahanie podbruska a mavam tam take pulzujuce pocity (ale to mavam aj pred MS), nespinim, som unavena stale. Snazim sa stale nesledovat ale je to tazke 😊 Dakujem

ella_ell
7. mar 2021

@gven kazda to ma inak mna na 6 den pichlo v boku a vedela som ze je to tam aj test mi vysiel // aj z krvi na 14 den hcg 1850 len radosť bola predcasna....

gven
7. mar 2021

@ella_ell dakujem ze si sa podelila o svoju skusenost aj ked so smutnym koncom... co nam ine zostava ako stale verit ze sa raz dopracujeme k babatku 🙏🏻☘️☘️☘️

ella_ell
8. mar 2021

@gven veru tak isto ten den príde a bude nam dopriate

ivado
8. mar 2021

@gven mna pobolievalo v podbrušku ale to po každom kete, ale keď som bol chvíľu tehu tak vtedy má začali bolieť kríze a to bolo iba 1x.

kroketka7
10. mar 2021

@ancike01 ahoj, ako?
Mne dnes potvrdili akciu 1 ❤️.
Tesila som sa sice na dve❤️ ❤️, kedze som mala vysoke hcg, ale aj 1 je super po tych neuspechoch a rokoch boja. Tak dufam ze to uz dobojujeme, aj ked nas caka este dlha cesta.

ancike01
autor
10. mar 2021

@kroketka7 ahoj tak to je super drzim ti palce🙏🍀presne tak urcite to dame do konca🙏🍀. V piatok idem na poradnu uz k svojej gyn😊

sirka9
10. mar 2021

baby, gratulujem a držím palce do úspešného konca. dodávate nádej 🙂

gven
16. mar 2021

Ako sa vam dari baby? Nejako je tu ticho... ja bohuzial 2.KET biochemicke tehotenstvo 😢 ale uz to je pre mna aspon malicky uspech, aspon to spravilo taky maly tuk. bola som prvy krat tehotna v zivote, aj ked iba par dni. boze, to tocenie hlavy a zvlastny pocit... a napinanie, este aj to sa mi pacilo! Hned aj ideme do dalsieho buduci cyklus, dalsie embryjko caka ☘️🙏🏻😊

sirka9
16. mar 2021

@gven to mi je ľúto. ja mám KET teraz v piatok. tak uvidíme. akurát to vychádza, že budem asi o 4 dni dlhšie čakať na testy HCG, keďže 14 dní bude akurát na veľký piatok :D

zuzzi18
16. mar 2021

@gven ahoj, aj ja som mala druhy vklad biochemicke, tiez som sa aspon chvilku tesila a beriem to tiez za uspech ze aspon sa chytilo. Mne ale potom zistili problem, nebola to len nahoda, ze odislo emrbyjko ale imunita ho zabila a uz sa liecim. Tebe nezistovali dovody, co sa mohlo stat ze sa chytilo a nasledne odislo?

gven
16. mar 2021

@sirka9 juuj super🤞Ja si myslim ze by ti kludne mohli zobrat krv aj na 13.den, mne tak brali. Tak mozno budes vediet uz na zeleny stvrtok ☘️ 🙂

mikasz
16. mar 2021

Dievcata drzim palce v boji 💪 nas 7.vklad vyzera, ze bol uspesny, ja som vcera bola uz na sono, potvrdili ♥️ male sa tam furt hmirilo, tak dufam, ze budeme v poriadku pokracovat dalej 🙏🤰

sirka9
16. mar 2021

@mikasz držíme palčeky 🙂

gven
16. mar 2021

@zuzzi18 ach, ved ja viem ze je to pomerne caste, ale naozaj som dufala ze sa to uz podarilo... mala si nejake parametre zvysene? Co beries? Ja som mala vysetrene hemato aj repro imuno a nic specialne nenasli, trochu zvysene periferne NK bunky ale to nemusi mat priamo vplyv. dostala som pred vkladom infuziu imunoglobulinov a pre istotu aj clexan. Sliznicu som mala krasnu, 20mm, hovorila doktorka ze uplne tehotensku. Asi nebolo kvalitne embyjko alebo co 😭

ella_ell
16. mar 2021

@gven verim v tvoje sklamanie je to velmi bolestivy pocit a najhorsie su dni dlhého cakania a dufania ze prosim pana Boha nech ti to dopraje ja sa chystam na 2 vklad tiez a tiez mam asi tu istu liecbu intralipidy clexane hrozne sa bojim dalsieho sklamania... A tych nasledujucich dni... Cakania a premyslania.. Neda sa odosobnit od toho...

zuzzi18
16. mar 2021

@gven mne zistili zvysene cytokiny a beriem Medrol, o tyzden uz idem na kontrolu ci klesli hodnoty a zaroven cakam este na vysledky hemato.
no podla toho co hovoris si bola dobra pripravena a asi len embryjko nebolo to prave. Dalsi vklad uz vyjde 🙂

ivado
16. mar 2021

@sirka9 ja mám ket vo štvrtok , tak aspoň v tom nie som sama