KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@milakrasna ahoj. ty teda chodis do reprogenesis brno? akurat dnes som tam volala. chcem tam prejst. chodim teraz do heliosu vlastne len cakam...len mam trocha ibavy ci su naozaj dobry, prijemny aj v reprogenesise a hlavne ze bude treba asi vela behat do brna a ci to bude mozne teraz v obdobi covidu...potrebudej asi podporu uistit sa ze su ozaj dobry. dakujem😘🤗
@ddudu to bolo v juni 2020..v maji sme skusili stimulaciu, ci nebudem mat nejake vajicka ja aj ked uz bolo jasne ze asi nie, lebo moje AMH je len 0,12 ale doktorka povedala, ze skusime, aby sme mali dusu na mieste ze sme to skusili...avsak nevytvoril sa mi ani jeden jediny folikul..tak sme sa hned o tyzden stretli s koordinatorkou darcovskeho programu no a povedala ze si mam zlozit rusko a povedala, ze ona pre nas proste ma darkynu, ktora sa velmi na mna podoba..ze oni neriesia poradovnik skor to, ze proste ked maju pocit ze by to mala byt moja darkyna tak ju daju nam
ja som si myslela ze sa dam dokopy po stimulacii svojej, ze trochu aj schudnem a tak no a odrazu uz som sa pripravovala na prvy vklad, lebo aj cykly sme mali nastavene rovnako..ten prvy ET vsak nevysiel..nasledne mi este zistili hranicne zvysenu stitnu zlazu, tak som zacala brat lieky a teraz uz mam hladinu idealnu na otehotnenie..este mi dovysetrili aj pritomnost NK buniek v maternici, to bolo ok. Nasadili sme aj intralipidy a embryoglue a schudla som 8 kg. vsetko bolo pred KETom idealne, vyskla sliznice pri vklade 9,2 mm bez estrofemu. Brala som Lenzzeto, Prednison, Anopyrin a Progestanelle. KET nam vysiel..na 14.den bolo HCG 570, nasledne som na druhy den dostala teploty a HCG zacalo klesat. Bolo to biochemicke tehotenstvo. Sme ale radi, ze embryo sa uhniezdilo, je to omnoho lesie akokeby zase ani netuklo. Vycistila som sa menzesom sama, idem na kontrolny ultrazvuk a uvidim co povie Dr. Nabuduce ale chceme uz vlozit dve embrya naraz. Dufam to bude coskoro.
niketo ste poculi alebo nejake skusenosti nemate s knlinikou Unica v Brne? unica vs reprogenesis? chcem urcite prejst zo Slovenska do Brna...tu to este asi nie je tak rozbehnute...dlho sa caka😔
@ddudu tiež chodím do reprogenesis sú úžasný aj keď nám prvý vklad nevyšiel no chceme ísť znova dr Koukal je super.
@butterfly333 zjednala som termin na konzultaciu v reprogenesis s dr. Koukal. chcem sa spytat....casto chodite do Brna ?
@ddudu to je super a na kedy? No my sme to začali riešiť začiatkom rok roka 2020 všetko mailom a 13.3.sme mali ísť na prvú konzultáciu no začala korona. Tak sa to odlozilo n júl a tom som tam išla len 2x prvý krát na kontrolný sliznice tuším 10dc a na 19dc na vklad.
@butterfly333 cez skype mame konzultaciu. 14.1. ja aj mam papiere o vysetreniach aj manzel kedze sme zacali v Heliose tak dufam, ze sa nieco pohne konecne
@ddudu aj my sme mali tak konzultáciu. No keďže my sme mali darované embryo preto to bolo hneď.
Ahojte, rada by som sa Vas opytala aky je odstup od dalsieho ketu. My sme mali vklad v 17.12. ale neuspesne. Kedy mozme absolvovat dalsi?
Ake mate vy skusenosti?
Dakujem
@luckalatte pokojne aj v ďalšom cykle, ak nemas ine problemy. Mne tak navrhovali.
@michaela329 ahojte a nemáte skúsenosti kedy na ďalší ket po biochemickom tehotenstve? Mali sme vklad 25.11. Na 14ty deň bolo Hcg 570 a následne začalo klesať. Po menzese už som mala Hcg 0 takže som sa vyčistila sama.
@michaela329 Neviem ci mam na to odvahu, dost ma to polozilo.
Asi si dam pauzu.
@luckalatte ja som si vzdy davala dlhsiu pauzu. Telo sa da dokopy rychlo, ale psychike to chvilu trva.
Drzim palce
Rada by som sa Vas opytala ze do kolkych dni Vam prisiel menzes po neuspesnom kete.
Ja som 3den co som vysadila lieky a mam bolesti a nic.
Dakujem
Ahojte, som tu nova... ja tiez dufam ze buduci rok bude TEN rok kedy sa to podari a prajem nam to vsetkym 🙂. My tri roky snazenia, 3xIUI,1KET bez uspechu... vzdy sa citim prve dni tehotna, slaba pozitivita testu a potom nic, pride MS. Zacala som sa este lepsie stravovat, cvicim jogu a v januari ideme na repro.imunologiu do NR. Mame este dvoch mrazacikov, tak nechcem nic zanedbat len ci to bude stacit... Este chcem predtym poriesit ockovanie proti korone a aspon sa vsetky vysetrenia dorobia a pojdeme na to 🤞 Mate niekto skusenosti s tym vysetrenim na imunologii?

@ddudu poplatok je len za výpis zdravotnej dokumentácie z centra z ktorého chceš odísť. To je myslím si ze všetko.