KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@butterfly333 jaj ty sa nepýtas mňa 😀 ach. No nič aspoň som sa vykecala 🙈😂
@butterfly333 to je ešte dosť skoro, neboj sa dobre to dopadne už 🙏💞 je máj, lásky čas takže musí to vyjsť
@butterfly333 4 deň je málo, ja som tak ten 6 deň večer mala taký pocit, preto som 7 den ráno testla
@lenja227 ďakujem drahá 😘🙏🙏🙏
@lenja227 tak to máš super podľa mňa sa vám to podarilo. Ako som už písala ja od vkladu necítim nič presne ako pri prvom neúspešnom vklade.
@butterfly333 Ja som pri prvom Ket cítila prvé styri dni také pobolievanie ťahanie a potom nič všetko prerstalo a dr. mi povedala že takto skoro nemôžem nič cítiť že je to z liekoch a bol Ket neúspešný a teraz pri druhom Ket som od začiatku nic necítila a myslela som si že znovu to nevyšlo no potom som si spomenula na dr. čo mi povedala a naspet som si vsugerovala do hlavi že určite to vyšlo a aj vyšlo no jedine čo som mala tak na 4,5 deň som bola taká unavená a trošičku som mala pocit také bublanie v podbrušku alebo ťahanie ale to bolo veľmi slabé že skôr som si to namyslala ako cítila ale začalo mi bit zle v aute toto by som povedala za môj príznak
@butterfly333 presne ja som tiež už počula od viacerých bab, že tiež nemali žiadne pocity ani pri znaky a boli tehotné aj tak. Ono je to veľmi individuálne asi naozaj.
dievcata ja som to uz pisala do nejakej diskusie ale ja som necitila nic proste nic nic nic. este som aj 8dpt zacala krvacat a myslela som ze nic z toho, tak som to oplakala velmi a ked som si pre istotu den pred krvou urobila test, tak mi 2ciarky skoro oci vyrazili 😂 a teda nejake priznaky mi zacali az zaciatkom 7tyzdna. takze ziadne pocity nemusia znamenat nic zle naozaj ❤️
@ciarafan ďakujem snáď je to aj môj prípad veď som len 4dpt tak nebudem stresovat 😘
@butterfly333 držíme pevne palce. ja nemám v podstate príznaky doteraz žiadne 🙂 okrem občas pobolievanie pŕs. keby som nemala tú fotku tak ani neverím 🙂
@luckalukas_1 ❤️ gratulujem! Veru, človeku dosť pomáha čítať ako to vyšlo iným, takú nádej a potom pinus to vie dodať. Mne to osobne veľmi pomáha.
@luckalukas_1 jak pekne rovno je, moje je dolu hlavou 🙂
@lenja227 dakujem❤️ ano, mne to rovnako dodavalo nadej 🤗
@sirka9 cosii dolu hlavou to vazne 😆 maly akrobat 😊😄
@luckalukas_1 čo ti poviem, už v bruchu mu šibe, som zvedavá čo bude stvárať keď bude von 🙂 a s tou hlavou mi pripomína nejakú rozprávkovú postavičku, len si za ten svet neviem spomenúť ktorú 🙂
@sirka9 tak ten bude riadne podareny 😆 ..ja vidim na hlavicke takeho spokojneho smajlika 😅
@luckalukas_1 🙂 tak hadam je spokojný 🙂 len fakt mi pripomina nejaku macku alebo nieco, este aj taku ofinku do strany ma 🙂
@sirka9 urcite je spokojny 🤗 ofinku som si tiez vsimla 😆
@luckalukas_1 gratulujem a prajem všetko dobré 🤰
@butterfly333 dakujem 🙏❤️
@butterfly333 určite vôbec nato nemysli či cítiš alebo necitis mne nič nieje akokeby bežné dni
@ciarafan oki máš pravdu 😉
Ahojte, tak nejak mi to nesilnie 😔 pomaly sa lúčim s možnosťou že to vyšlo

@sirka9 a od koľko dpt si niečo cítila? Ja som dnes 4dpt no zatiaľ necítim vôbec nič tak sa bojím že sa to zas nepodarilo Viem že je skoro.