icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

zuzzi18
10. jún 2021

@ddudu ty si tiez s darovanym vajickom ak si dobre pamatam, ze? Tak drzim palce nech to vyjde. Ja som mala prve dva dni dovolenku, potom bol vikend a od pondelka som na home office. Mna velmi intenzivne poobede po vklade pichalo na pravo ako je vajecnik..potom kusok aj na dalsi den..teraz uz necitim vobec nic aj ked je pravda, ze spat sa mi chce riadne, zaspavam vecer pomaly uz o 9. Kedy sa chystas testovat?

ddudu
10. jún 2021

@zuzzi18 áno ja ty? testovať sa ešte nechystám. Nechcem veľmi. Chustám sa až na budúci týždeň vo štvrtok.17.6. a 18.6. mám ísť na odber krvi na Hcg. Ty sa chystáš testovať?

zuzzi18
10. jún 2021

@ddudu ano aj ja a teraz nam prvy krat vkladali dve. Dnes rano som si spravila test, som 7 den po KET, lebo priatel ma na to nahovoril ale bola to riadna hlupost, samozrejme ze bol negativny, iba ma to rozhodilo ☹..teraz uz ani neviem kedy spravim dalsi test..

ciarafan
10. jún 2021

@zuzzi18 nemáš foto testu?bol uplne bieli žiadny duch?

zuzzi18
10. jún 2021

@ciarafan nemam zahodila som ho, bol snehobiely, ziadny duch

ciarafan
10. jún 2021

@zuzzi18 ok tak držím palce nech všetko dobre dopadne

zuzzi18
10. jún 2021

@ciarafan dakujem, potesila by samozrejme ciarka uz dnes ale este stale verime🙏

ciarafan
10. jún 2021

@zuzzi18 viem čo prežívaš sama som tým prešla

siska266
10. jún 2021

Ahojte, bolo Vám po KETe zima a bolel vás chrbát?Mam ale len 5 deň 🤷‍♀️

ciarafan
10. jún 2021

@siska266 Áno bolo aj aj

siska266
10. jún 2021

@ciarafan No ved uvidíme, lebo aj pred MS ma boli chrbát a je mi zima. Len teraz je vonku teplo dosť, síce som v chládku nie priamo na slnku a ja studené nohy, nos, ruky a stále cikam.

ciarafan
11. jún 2021

@siska266 kedy budeš testovať či počkáš na krv?mne prvý ket nevyšiel a druhý Ket som už na 5dpo mala pozitívny test veľmi slabý ale viditelny

siska266
11. jún 2021

@ciarafan V pondelok, utorok mam dostat MS, tak dovtedy určite nebudem testovať. Už teraz sa stresujem, nechcem byť dlho sklamaná.

ciarafan
11. jún 2021

@siska266 jasne najlepšie je počkať ja som tiež nechcela len môj mal narodky tak sme skúsili že mozno bude prekvapko a bolo😍

siska266
11. jún 2021

@ciarafan Tak to muselo byt úžasné, najkrajší darček si mu dala aký môže žena mužovi dat.👍

ciarafan
11. jún 2021

@siska266 áno 😍😍😍zo srdca to prajem každej žene my už jedno dieťa máme ale prirodzene no nikdy by sme si nepomysleli že k druhému sa budeme musieť dobojovat cez ivf ale aj organizmus sa mení aj také veci sa deju

siska266
11. jún 2021

@ciarafan Gratulujem 👍 Je to obrovský dar. No ani ja som nemyslela, že sa tohoto dozijem... Hlavne keď dodnes neprišli na príčinu že sa nám nedarí a to mame všetky vyšetrenia za sebou.

ciarafan
11. jún 2021

@siska266 ďakujem pekne veď to je to najhoršie na Tom u nás tiež len spermiogram sa začal zhoršovať časom iné nič všetko bolo norme predtým

siska266
11. jún 2021

@ciarafan Tak,ale mali ste aspoň jedno bábätko, my nič ani ťuk nikdy nič sa ani nechytilo.A neviete prečo prvý ket nevyšiel? Koľko dnove embryjko ti vkladali? A išla si bez liekov?

ciarafan
11. jún 2021

@siska266 no to áno ale k druhému veľa rokou kým sme sa konečne dočkali prvý ket som mala len progesterón nič iné 5 dňová blastocysta vysokej kvality pri druhom Ket viac liekov tiež 5dnova blastocysta vysokej kvality ale už začala hatchovat a úspešny

siska266
11. jún 2021

@ciarafan Aj ja mam teraz len progesteron. Druhý ket tiež chcú s liekmi. Kedy sa začínajú užívať lieky od začiatku MS? Aj si si niečo pichala? Ja som mala 6 dnovu a vyšla akurát z toho obalu, mi to ukazovali pred KET.

siska266
11. jún 2021

@ciarafan Aha v správe čítam aké lieky si mala, až teraz som si to všimla 🤦‍♀️😆

ciarafan
12. jún 2021

@siska266 no to je presne to keď už hatchuje že sa vyzliekla a je pripravená na uhnezdenie lieky som začala brať pred vkladom postupne podľa tých čo mi napísali niektoré 7,5 dni pred niektore som pridala 3 dní pred Ket tak postupne ale nie od začiatku ms som nebrala nič až pred vkladom

ciarafan
12. jún 2021

@siska266 som ti to racej napísala do správy ak by si zabudla tak to budeš mať a nemusíš hľadať ten zoznam liekov

ciarafan
12. jún 2021

@siska266 kedy ideš na krvičku?ja som išla na 9dpo

siska266
12. jún 2021

@ciarafan Ďakujem prečítala som si. A aj si mala nejaké špinenie, že dôkaz že sa uhniezdilo?Ja nič, len niekedy ma bolia kríze už večer a trochu podbrusko. A ešte tie príznaky na MS skôr mam. Mne kázali test si spraviť až na 14 deň a potom až na krv. 14 deň mi vychádza na budúcu sobotu, takže na krv až nabudúci pondelok na 16 deň.

ciarafan
12. jún 2021

@siska266 nie nemala som žiadne spinenie ja som skôr bola asi od 3 alebo 5 dňa veľmi unavená a keď som sadla do auta bolo mi zle a kríže no mňa skôr chrbát bolel a lítka ale skôr si myslím že žiadne príznaky prvý prvom Ket som robila na 7 dpo test a nič až do konca tam nič nebolo a pri druhom mi ukázalo hneď na 5dpo áno neodporúča sa robiť skoro test lebo niekto má slabú len na 11dpo je to u každého individuálne ale ja som mala aj skoro krv už na 9dpo

zuzzi18
13. jún 2021

Tak ja som dnes 10 DPT a test úplne biely. Už ani nedufam ☹

ciarafan
13. jún 2021

@zuzzi18 si po Ket?

zuzzi18
13. jún 2021

@ciarafan áno s dvomi embryami