KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Ahojte, bolo Vám po KETe zima a bolel vás chrbát?Mam ale len 5 deň 🤷♀️
@siska266 no to je presne to keď už hatchuje že sa vyzliekla a je pripravená na uhnezdenie lieky som začala brať pred vkladom postupne podľa tých čo mi napísali niektoré 7,5 dni pred niektore som pridala 3 dní pred Ket tak postupne ale nie od začiatku ms som nebrala nič až pred vkladom
@ciarafan Ďakujem prečítala som si. A aj si mala nejaké špinenie, že dôkaz že sa uhniezdilo?Ja nič, len niekedy ma bolia kríze už večer a trochu podbrusko. A ešte tie príznaky na MS skôr mam. Mne kázali test si spraviť až na 14 deň a potom až na krv. 14 deň mi vychádza na budúcu sobotu, takže na krv až nabudúci pondelok na 16 deň.
@siska266 nie nemala som žiadne spinenie ja som skôr bola asi od 3 alebo 5 dňa veľmi unavená a keď som sadla do auta bolo mi zle a kríže no mňa skôr chrbát bolel a lítka ale skôr si myslím že žiadne príznaky prvý prvom Ket som robila na 7 dpo test a nič až do konca tam nič nebolo a pri druhom mi ukázalo hneď na 5dpo áno neodporúča sa robiť skoro test lebo niekto má slabú len na 11dpo je to u každého individuálne ale ja som mala aj skoro krv už na 9dpo
Tak ja som dnes 10 DPT a test úplne biely. Už ani nedufam ☹

@ddudu ty si tiez s darovanym vajickom ak si dobre pamatam, ze? Tak drzim palce nech to vyjde. Ja som mala prve dva dni dovolenku, potom bol vikend a od pondelka som na home office. Mna velmi intenzivne poobede po vklade pichalo na pravo ako je vajecnik..potom kusok aj na dalsi den..teraz uz necitim vobec nic aj ked je pravda, ze spat sa mi chce riadne, zaspavam vecer pomaly uz o 9. Kedy sa chystas testovat?