KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@marilliana ja som v 28tt vkladali mi 2 embryjka a tiež som krvacala udržalo sa len jedno možno preto tá krv
@miirka123 zial u nas odisli obe...
@marilliana do kelu to mi je ľúto 😔
@miirka123 no ☹ ale zase asi lepsie takto, ako keby odisli o dva mesiace...idem na kontrolu a uvidim, ako budeme postupovat dalej...
Ahojte, chcem sa spýtať na skúsenosť. Manžel nemá spermie ja som zdravá. No darovanie spermii u nás nepripadá do úvahy. Premýšľali sme ale nad darovaním embrya (aby manžel nemal pocit, že len on neni bio ocko) myslite, že mame pravo na tento typ KET ak ja som zdravá, no on nie?
@jodo27 samozrejme ze áno pôjdete do car že chcete darovane embryo a je. Tiež sme tak boli no nám vklad 2x nevyšiel s DE. Dajú vám dotazník a ten vyplníte požiadavky na darcov vyberáte podľa seba aby mali približne rovnaké farba vlasov farba očí výška váha a krvná skupina vzdelanie. Nájdu vám vhodné embryo a idete po príprave na vklad.
@butterfly333 a dorbe chápem, že tieto embrya už niekde existuju zmrazené ? Alebo budú špeciálne pre nás hľadať taký pár a bude sa čakať na embryo - nové vytvorené na našu prosbu?
@jodo27 tak to neviem na 100% ale myslím si že oni tam majú zmrazené zvlášť vajíčka a zvlášť spermie a tak hľadajú tých darcov mne vždy našli v ten deň max na druhy.Lebo keď som sa pýtala ci z toho materiálu sa podarilo tehu tak mi písali ze od darkyne 8 z 10 bolo úspešných a darcov podobne.
@butterfly333 pýtala som sa už nato. povedala mi, že sa jedná o zmrazené embryá. z tých sa vyberá
@jodo27 aha tak to som nevedela teda aj som si to myslela no zmietla ma to ze od darkyne bolo úspešných tehu iné číslo ako od darcu. No každopádne v ČR sú od mladých darcov aj tam rýchlo nájdu embryo a kam idete tiež do ČR?
@butterfly333 ešte nevieme či ideme... riešime genetické, o týžden máme ísť na konzultáciu výsledkov, no z hovoru vieme, že manžel ma zlé výsledky (hladame príčinu jeho azospermie) no a ja som zdravá. (čiže sa neodporuča ani messatessa) tak asi skončíme pri KET .. (Nitra GYN FIV)
Ahojte je tu niekto kto bol tiez teraz niekedy na ket?
@miirka123 to je skoro… plus aj lieky ukazuju falosnych duchov🙂 ale viem sama,ze zo zaciatku je to lakave az az, z mojej skusenosti,som takto zial bola aj velmi sklamana,kedze ako pisem,lieky mi ukazovali jemnuuu druhu ciarku a zivila som v sebe hned od zaciatku falosnu radost,nadej…
Naj test ukaze isto az okolo 9-10teho dna ak…
@bagiro lieky ukazujú falošných duchov? Aké lieky co viem tak inj ovitrelle alebo pregnyl áno
@butterfly333 ja beriiem progesteron lieky pred vkladom a aj po vklade ich beriem 2x denne
@butterfly333 ano;) sestricka mi to povedala
@butterfly333 preto nemam testovat do 9-10teho dna
@bagiro a ktoré lieky to sú? Tiež som mala občas ducha a nič z toho 😔
@karinaimi progesreon alebo utrogestan to aj ja mávam vždy pred vkladom aj po vklade no žiaľ 2x vklad neúspešný
@butterfly333 ja mam 3 kety neuspesne a 6 et neuspesnych..:(

@ivado ja by som odporučila skôr vyšetrenie potravinových intolerancii