icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

butterfly333
2. sep 2021

@bagiro fúú tak to ma mrzí asi nevedia kde je problém?

bagiro
2. sep 2021

@butterfly333 reproimuno a cytokiny

butterfly333
2. sep 2021

@bagiro tie som mala aj ja vysoké 1vklad neúspešný potom som schudla 17kg išla na hysteroskopiu na imuno a cytokiny klesli v poriadku len NK bunky a IgG nízke a hraničná hodnota trofoblastu no vklad nevyšiel a i druhý dala mi imunoglobiny

karinaimi
2. sep 2021
karinaimi
Autor odpoveď zmazal
bagiro
2. sep 2021

@butterfly333 ja chodim pravidelne na intralipidy infuzne,plus medrol a zatial ani neodporucaju vklady…

butterfly333
2. sep 2021

@bagiro tiež som tak chodila a nepomohlo nič. Ja tiež už neviem ako dalej

bagiro
2. sep 2021

@butterfly333 ja mam zatial zle vysledky a to chodim na reproimuno uz cca 1,5roka:(

butterfly333
2. sep 2021

@bagiro tiež som tak dlho chodila no až keď som schudla sa to upravilo

bagiro
3. sep 2021

@butterfly333 len ja mam 52kg,skor som z tabl pribrala,mala som bezne predtym roky rovnaku vahu 46kg…skrz medrolu som pribrala 6-7kg

miirka123
4. sep 2021

@karinaimi áno od 6 dna som mala slabého ducha a potom sa to stupňovalo lebo som testovala kazdy den potom (ja som po vklade KET na druhý alebo tretí deň cítila že asi nastalo uhniezdenie to bola sobota ráno a vklad som mala štvrtok) a čo viem tak len tá jednorazová injekcia progestron alebo ovitrelle sa mi zdá ukazuje ducha ale pred KET som si ani jedno z toho nedávala a utrogestan som si dávala az do cca konca prvého trimestra tak to by som potom testovat nemala vôbec ale prvé ET som si robila tiež tak skoro a mala som tiež utrogestan nasadený a nemala som ducha. Tak z utrogestanu sa mi nezdá že by sa robil duch

marilliana
4. sep 2021

@miirka123 drzim palce. mna to caka asi o 2 tyzdne vsetko. dostala som menstruaciu a dr mi predpisal estrofem 3x2 a na vecer enoxaparin pichat.

karinaimi
5. sep 2021

@miirka123 ja sa necham prekvapit az na kontrole a pevne dufam ze bude vsetko ok a budeme pocut dobru spravu

miirka123
5. sep 2021

@karinaimi držím moc moc palce ✊🏻🍀

karinaimi
5. sep 2021

@miirka123 ďakujem pekne

mathik84
1. okt 2021

Ahojte, tak náš druhý pokus dopadol pozitívne, dnes som bola po 14 dňoch od KET na krvi a sone a je tam gestačný vak a hodnota HCG okolo 6000, čo je riadne...dúfam, že to bude ok...

bagiro
1. okt 2021

@mathik84 ano,to je krasny vysledok!

mathik84
1. okt 2021

@bagiro dakujem dúfam že to bude ok😘

bagiro
1. okt 2021

@mathik84 isto,ja som mala po pozitovnom teste aj krvi nizke hladiny a skoncilo to zial kyretazou v 7tt…

mathik84
1. okt 2021

@bagiro to ma mrzí..☹

bagiro
1. okt 2021

@mathik84 dakujem,bol to nas 6ty Ket…ale ideme dalej a skusame

karinaimi
14. okt 2021

@mathik84 ahoj ja som včera na kontrole po vklade a tiež sa na ti podarilo konečne mám za sebou 4x ivf a teraz to vyšlo tak dúfam ze bude už len a len dobre

bagiro
14. okt 2021

@karinaimi waw,super! Kolko ket a et so mala?
Ja riesim tretie Ivf,mam za sebou 3 neuspesne Et a 6 Ket a z toho jedno vyslo,ale skoncilo zial kyretazou v 7tt

karinaimi
Autor odpoveď zmazal
mathik84
14. okt 2021

@karinaimi jee super gratulujem❤urcite to bude dobre.treba verit.aj ja som sa bala a po dnesnej kontrole je vsetko ok.ma 6 tyzdnov a 4 dni,co odpoveda vkladu.je to uzasne vidiet maleho cloviecika ako mu bije srdiecko❤ s centrom sme skoncili.vypisali mi spravu a uz mozme chodit k mojmu gynekologovi.velmi sa tesime.drzim palce.urcite to bude ok❤😉

karinaimi
14. okt 2021

@mathik84 tak aj ty si po vklade ostala tehotná?a kam si chodila ...ja do BB helios ja mam ešte jednu kontrolu v centre na druhý týždeň v stredu tiež mi ukončia papiere a začnem chodiť k svojmu tak sa teším už len aby sa ma silno držal a rástol 🙏🙏🙏🙏

bagiro
15. okt 2021

@karinaimi myslim dokopy kolko si mala pokusov Ket a Et, ci teraz bol celkovo druhy vklad?

karinaimi
15. okt 2021

@bagiro jaj tak ja som mala teraz 4x ivf

bagiro
15. okt 2021

@karinaimi ale myslim kolko ket a et v ramci tych 4 ivf🙂

karinaimi
15. okt 2021

@bagiro tým skratkam som nerozumela ale už viem ket som mala 2x et tiež