KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@butterfly333 reproimuno a cytokiny
@bagiro tie som mala aj ja vysoké 1vklad neúspešný potom som schudla 17kg išla na hysteroskopiu na imuno a cytokiny klesli v poriadku len NK bunky a IgG nízke a hraničná hodnota trofoblastu no vklad nevyšiel a i druhý dala mi imunoglobiny
@butterfly333 ja chodim pravidelne na intralipidy infuzne,plus medrol a zatial ani neodporucaju vklady…
@bagiro tiež som tak chodila a nepomohlo nič. Ja tiež už neviem ako dalej
@butterfly333 ja mam zatial zle vysledky a to chodim na reproimuno uz cca 1,5roka:(
@bagiro tiež som tak dlho chodila no až keď som schudla sa to upravilo
@butterfly333 len ja mam 52kg,skor som z tabl pribrala,mala som bezne predtym roky rovnaku vahu 46kg…skrz medrolu som pribrala 6-7kg
@karinaimi áno od 6 dna som mala slabého ducha a potom sa to stupňovalo lebo som testovala kazdy den potom (ja som po vklade KET na druhý alebo tretí deň cítila že asi nastalo uhniezdenie to bola sobota ráno a vklad som mala štvrtok) a čo viem tak len tá jednorazová injekcia progestron alebo ovitrelle sa mi zdá ukazuje ducha ale pred KET som si ani jedno z toho nedávala a utrogestan som si dávala az do cca konca prvého trimestra tak to by som potom testovat nemala vôbec ale prvé ET som si robila tiež tak skoro a mala som tiež utrogestan nasadený a nemala som ducha. Tak z utrogestanu sa mi nezdá že by sa robil duch
@miirka123 drzim palce. mna to caka asi o 2 tyzdne vsetko. dostala som menstruaciu a dr mi predpisal estrofem 3x2 a na vecer enoxaparin pichat.
Ahojte, tak náš druhý pokus dopadol pozitívne, dnes som bola po 14 dňoch od KET na krvi a sone a je tam gestačný vak a hodnota HCG okolo 6000, čo je riadne...dúfam, že to bude ok...
@karinaimi jee super gratulujem❤urcite to bude dobre.treba verit.aj ja som sa bala a po dnesnej kontrole je vsetko ok.ma 6 tyzdnov a 4 dni,co odpoveda vkladu.je to uzasne vidiet maleho cloviecika ako mu bije srdiecko❤ s centrom sme skoncili.vypisali mi spravu a uz mozme chodit k mojmu gynekologovi.velmi sa tesime.drzim palce.urcite to bude ok❤😉

@bagiro fúú tak to ma mrzí asi nevedia kde je problém?