KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@bagiro tazke to je cele!
@bagiro jasne ze sa nevzdávam ale aj tak je to ťažké ved ty sama vieš ako to je. Stále sa opakujhci cyklus nádeje a sklamania
@luckalatte ahoj,takze dnes 11dpt a hcg 670😍😍😍 stale tomu nemozem uverit🙂
@niikoletka ano,ale raz to vyjst musi naisto,niekomu skor niekomu neskor ale musi🙂
@bagiro blahozelam
@luckalatte dakujem🙂
Na srdiecko ides 19.11. ze? Ja mam termin 22.11.😊
@bagiro ano, 19.11. snad vsetko dobre dopadne.
@luckalatte ako sa citis? Ja som jeden trosku spinila,ale pobolieva ma hlavne vecer trochu brucho…takze som z toho taka trosku v strese.
To cakanie je nekonecne.
@bagiro citim sa dobre, obcas mam take tenzie take pichanie v podbrusku, som unavena poobede a mam citlive prsia. ale inak nic.
@bagiro aj ja som troska nervozna a tiez stres.
@luckalatte ja sa skor obavam tych bolesti v bruchu,cez den ok potom podvecer to zatial vzdy pride;(
@bagiro tak ja mam take napatie hocikedy pocas dna. Ale niekedy ma tak pichne silne tupo v podbrusku ze nechapem.
@luckalatte ja mam dnes este podanie intralipidov infuzne,test som si pre istotu urobila aj dnes rano a ciarky tam nastastie su.
Uz keby presli 2 tyz… je ti este dlhaaa doba
@bagiro a kam chodis na intralipidy?
@luckalatte do Presova. Aj v pondelok som objednana na kontrolny odber tam,kedze kosicky Medirex je zavrety.
@bagiro aj ja som mala predpisanu liecbu kntralipidmi. ale dr vravela ze to nema nejaky vyznam. tak neviem. ale treba skusit vsetko
@luckalatte ja by som bez toho nemame ani vklad,kvoli neliecenym cytokinom som potratila,takze na intralipidy nedam dopustit🙂

@luckalatte ja mam za sebou 6 ket:( takze mam za sebou az az a este aj 2 potraty…