icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

bagiro
6. nov 2021

@luckalatte ja mam za sebou 6 ket:( takze mam za sebou az az a este aj 2 potraty…

luckalatte
8. nov 2021

@bagiro tazke to je cele!

niikoletka
8. nov 2021

@bagiro jasne ze sa nevzdávam ale aj tak je to ťažké ved ty sama vieš ako to je. Stále sa opakujhci cyklus nádeje a sklamania

bagiro
8. nov 2021

@luckalatte ahoj,takze dnes 11dpt a hcg 670😍😍😍 stale tomu nemozem uverit🙂

zuzzi18
8. nov 2021

@bagiro ahoj, gratulujem velmi. Nie si dnes uz 12 DPT? aj testy ti asi vysli pozitivne ze?

bagiro
8. nov 2021

@zuzzi18 kedze som mala vklad poobede a odber skoro rano,tak to vypocitali🙃

bagiro
8. nov 2021

@zuzzi18 ja som si robila test na 9ty den rano a potom som isla na krv🙂

bagiro
8. nov 2021

@zuzzi18 dakujem🥰

bagiro
8. nov 2021

@niikoletka ano,ale raz to vyjst musi naisto,niekomu skor niekomu neskor ale musi🙂

luckalatte
9. nov 2021

@bagiro blahozelam

bagiro
9. nov 2021

@luckalatte dakujem🙂
Na srdiecko ides 19.11. ze? Ja mam termin 22.11.😊

lenja227
9. nov 2021

@bagiro gratulujem veľmi, držím palce nech ide všetko v pohode 😊

bagiro
10. nov 2021

@lenja227 dakujem,strasne si prajem aby to teraz vyslo,prvu polovicu roka sme mali dost smutnu a depresivnu,preto pevne verim,ze to konecneee dobojujem🙂

luckalatte
10. nov 2021

@bagiro ano, 19.11. snad vsetko dobre dopadne.

bagiro
10. nov 2021

@luckalatte ako sa citis? Ja som jeden trosku spinila,ale pobolieva ma hlavne vecer trochu brucho…takze som z toho taka trosku v strese.
To cakanie je nekonecne.

luckalatte
10. nov 2021

@bagiro citim sa dobre, obcas mam take tenzie take pichanie v podbrusku, som unavena poobede a mam citlive prsia. ale inak nic.

luckalatte
10. nov 2021

@bagiro aj ja som troska nervozna a tiez stres.

bagiro
10. nov 2021

@luckalatte ja sa skor obavam tych bolesti v bruchu,cez den ok potom podvecer to zatial vzdy pride;(

luckalatte
11. nov 2021

@bagiro tak ja mam take napatie hocikedy pocas dna. Ale niekedy ma tak pichne silne tupo v podbrusku ze nechapem.

bagiro
11. nov 2021

@luckalatte ja mam dnes este podanie intralipidov infuzne,test som si pre istotu urobila aj dnes rano a ciarky tam nastastie su.
Uz keby presli 2 tyz… je ti este dlhaaa doba

luckalatte
12. nov 2021

@bagiro a kam chodis na intralipidy?

bagiro
12. nov 2021

@luckalatte do Presova. Aj v pondelok som objednana na kontrolny odber tam,kedze kosicky Medirex je zavrety.

luckalatte
12. nov 2021

@bagiro aj ja som mala predpisanu liecbu kntralipidmi. ale dr vravela ze to nema nejaky vyznam. tak neviem. ale treba skusit vsetko

bagiro
12. nov 2021

@luckalatte ja by som bez toho nemame ani vklad,kvoli neliecenym cytokinom som potratila,takze na intralipidy nedam dopustit🙂

zuzzi18
12. nov 2021

@bagiro prosim ta a aj teraz si mala pri tomto vklade cytokiny zvysene? Ja som cytokiny liecila kortikoidmi, vtedy sa mi aj upravili na hranicne hodnoty ale aj tak vklad nevysiel tak som Medrol vysadila a na dalsi vklad ma pustili uz iba s intralipidmi ale ani to teraz nevyslo..

bagiro
12. nov 2021

@zuzzi18 ja beriem medrol 12 mg od maja.
Pri predchadzajucom vklade som mala 8mg a zvysili sa hned po vklade a skoncilo to zial zle.
Preto mo hned navysili davky, plus chodim pravidelne na intralipidy

zuzzi18
12. nov 2021

@bagiro no ale koľko ho teda už berieš? Nemal by sa brat viac ako pol roka, mne ho preto vysadili.

bagiro
12. nov 2021

@zuzzi18 ja uz beriem 2 roky😉len rozne davky,bez medrolu by som nemala ziadne sance.

zuzzi18
12. nov 2021

@bagiro a kam chodíš do imunocentra?

bagiro
12. nov 2021

@zuzzi18 presov