KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
Ahojte aj ja sa pripájam, momentálne začíname 16 týždeň, vyšiel nám druhý KET v septembri, zatiaľ ešte nevieme pohlavie, možno tento týždeň sa už dozvieme, idem na kontrolu...držím nám všetkým palce❤
@luckalatte ahoj, ako?kedy mas prvy skrining?
@bagiro ahoj, 4.1. 2022
a Ty ?
@luckalatte ja 10.1. a ako sa citis? Ja vyzeram ako v 5tom mesiaci…skrz aj liekov, cize mam o dost vacsie brucho. Cca tyzden uz qqpon netravim nad wc🙂
@bagiro Ja sa citim dobre. Obcas ma pali zaha, ked som hladna, aj som dost unavena, citim v podbrusku taky tlak, obcas sa mi kruti hlava v sede ale inak ok.
Ja som pribrala take dve az 3 kila. Inak nic.Mavam aj zapchy a vtedy mam brucho starsnw nafuknute.
Kam ides na prenatalny usg?
@luckalatte do Sace,kedze tam chcem aj rodit a su radi,ked sa u nich absolbuju jned od zaciatku vsetky vysetrenia🙂 ty?
Ja mam dost zapchy, v noci neviem spat uz cca mesiac…nie je noc,aby som nebola hore velakrat.
A tiez vaha cca 3 kg hore.
Dva mesiace som mala dost nevolnosti,vracala som. Ale pomaly to ustupuje.
@bagiro ja som nezvracala, co som rada. Ja idem na usg ku MUDr. Muranskej to je pri železničnej nemocnici. Rodit by som chcela v starej nemocnici. Ja spim dobre, len som unavena.
@luckalatte stastna zena🙂 mne este aj dnes bolo dost zle od zaludka.
Mozno uz budeme vediet teraz aj pohlavie,ktovie:!
@bagiro no mozno ano, tesim sa na ten usg.
@bagiro Ahoj, chcem sa Ta opytat, ze to sky odber kvi, na co budu mi udajne brat na prenatalnej diagnostike zajtra. To je ten 3 somny test?
Dakujem
@luckalatte ano,aj mne tak beru,v piatok nalacno,ultrazvuk a krv presne na diagnostiku.
@bagiro Ahoj, usg dopadol dobre, ale neviem este pohlavie.
Som zvedava na Tvoj usg.
@luckalatte ahoj,dnes som mala usg,vsetko ok, ale este si chcem dat urobit buduci tyzden trisomy test, kedze mam nad 35rokov, termin porodu mam zmeneny na 11.7. a vyratali mi aj iny tt (aktualne 13tt plus 4).
A cakam chlapceka pravdepodobne☺️
@luckalatte len test 350eur,ziadna slava,ale naisto chcem odber pre istotu.
Ahojte baby , ja idem na svoj 11ket v Brne , mame spravené všetky vyšetrenia , Era test , držte palce .
@bagiro Tak aj mne zmenili termin porodu na 7.7. Prvy bol 11.7, ale kedze som mala embryo 5 dnive tak priratavaju 5 dni k aktualnemu tyzdnu. Mnoho gynekologov to nevie, alebo sa tym nezaobera. Ja som aktualne 14+2 tt.
@bagiro A ja zatial neviem ci je to dievcatko, alebo chlapcek.
@luckalatte ja som najprv mala 14.7., teraz mam 11.7., takze ubrali 3 dni, ten trisomy test si si dala?ja mam ist buduci tyzden na odber.
@bagiro ano, dala. V pondelok mam ist aj ja.
Dievčata, aky je Vas nazor na očkovanie proti covidu v tehotenstve.

@bagiro verím ti... Ale hlavne je, ze teraz to vyšlo,mysli teraz už len pozitívne a na to, ako bude drobec potom s vami 👣💖 zo srdca držím palce 🙏