KET 2021
Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊
@luckalatte ja dnes test na glukozu a polka maja ultrazvuk🙂
Ako sa citis?
@bagiro ja sa citim dobre. vdaka Bohu nemam ziadne tazkosti.
@zuzzi18 mas to iste sko ak;)
Prolutex vysadlilo v Car a potom som presne brala este medrol,progestenalle a pichala fraxiparine do 16tt-toto bolo najhorsie🙂
Medrol mi vysadili cca v 20tt,predtym som este musela chodit na odbery a postupne znizovalo mg medrolu.
Teraz som v 29tt a beriem len kys.list,C,D,magnerot a musela som zacat brat zelezo.
Ahojte, kedy ste po KET mali špinenie? Ja som mala vklad 16.5 a dnes som 6. deň po vklade a mám špinenie ale iba na wc papieri som si to všimla. Také hnedkaste ako keď pred menštruáciou. 😊 Malo by to byť v poriadku , nie? Mala som už 3 vklady teraz je to 4. vklad ,zatiaľ som takéto špinenie nikdy nemala.
Ahojte, ostalo mi zopar liekov ktore viem, ze nie su najlacnejsie. Ak by mal niekto zaujem, poslem postou zadarmo: Femibion 1 - 8 tabletiek, Progestanelle - 13 tabletiek, Prolutex - 1 ampulka spolu s injekciami.
Ahojte baby , po dlhom čase píšem , 19.5 som bola na 13tom KETe ( 2 embrya ) , uchytili sa , hodnoty rastu , teraz 5+3tt avšak už týždeň spinim , bola som už medzi časom 3x na pohotovosti , že všetko v poriadku , spinenie a dnes trochu krvácanie je z krčka maternice . Máte s tým skúsenosť ? Vždy som z toho vystresovaná ... samozrejme lieky ako ascorutin , utrogestan , progesteron a pod . beriem .
@ivado jezis gratulujeeeem velmi a obe sa uchytili? neboj vsetko bude v poriadku. Ty mas na to spinenie asi nabeh ved kolkrat uz aj predtym si spinila nie? Ja som tiez trosku spinila este 4tt+5 a bolo to tiez ok, mala som hematom, kvoli ktoremu to bolo. Mala som nasadeny Dycinome a preslo to. Velmi drzim prsty nech vsetko dobre dopadne!
@zuzzi18 ja som do 18tt pribrala 10kg, ako som vysadila medrol tak odvtedy som schudla kilo a držím sa teraz som 23tt takže neboj sa len si dávaj pozor na stravu a snáď sa to spomali
@zuzzi18 ahoj, ja som 17tt+4, tiez vsetko vporiadku, uz aj citim pohyby. Dnes zrovna sa mi vratili nevolnosti, ale to asi preto, ze teplo+Som mala behacky, bezne mi uz nebyva zle. ja som zatial nepribrala, nabrala som 10kg pocas stimulcie a spol, takze teraz si to asi odtial nejak berie. Ale som aj rada, lebo nechcem aby mi odisli kolena 😆
@niikoletka joj super ďakujem za povzbudivé slová 🙂

@bagiro Ahoj, ano bola som na ogtt a a vsetko ok. Usg mam v maji.