icon

KET 2021

ancike01
14. dec 2020

Ahojte baby tak pre nas bol rok 2020 neuspesny. Verim ze rok 2021 bude pre nas priat a dockame sa nasho vytuzeneho uzlika. Dufam ze sa tu najdu aj baby ktore sa tiez chystaju na KET a budeme sa podporovat navzajom. Drzim nam vsetkym palce 🙏✊

luckalatte
12. apr 2022

@bagiro Ahoj, ano bola som na ogtt a a vsetko ok. Usg mam v maji.

bagiro
12. apr 2022

@luckalatte ja dnes test na glukozu a polka maja ultrazvuk🙂
Ako sa citis?

luckalatte
19. apr 2022

@bagiro ja sa citim dobre. vdaka Bohu nemam ziadne tazkosti.

zuzzi18
22. apr 2022

@bagiro ahoj, tak ja som bola vcera posledny krat v CAR, vsetko je v poriadku, plod ma 13,79mm, som dnes 8tt+2 a 2.5. idem uz k svojmu gynekologovi

bagiro
22. apr 2022

@zuzzi18 noo supeeeer,tak uz to bude len a len dobre,potom ta caka ultrazvuk cca na 12-13tt,takze nech ti to zbehne🙂)))

zuzzi18
22. apr 2022

@bagiro dakujem, uz tomu zacinam aj verit, aj doktorka sa tak vyjadrovala ze vsetko ide uplne ako ma a ze riziko tych takych zamlcanych potratov je uz teraz dost eliminovane..uz mi vysadila aj Prolutex dnes. Ostal mi este Medrol, Progestanelle a Fraxik

bagiro
22. apr 2022

@zuzzi18 mas to iste sko ak;)
Prolutex vysadlilo v Car a potom som presne brala este medrol,progestenalle a pichala fraxiparine do 16tt-toto bolo najhorsie🙂
Medrol mi vysadili cca v 20tt,predtym som este musela chodit na odbery a postupne znizovalo mg medrolu.
Teraz som v 29tt a beriem len kys.list,C,D,magnerot a musela som zacat brat zelezo.

bagiro
5. máj 2022

@zuzzi18 ahoj ako?

bagiro
5. máj 2022

@misisi93 ahoj ako?

zuzzi18
5. máj 2022

@bagiro ahoj, v pondelok som bola u svojho gyn a všetko je úplne v poriadku. 23.5. mi už dajú knižku.

ddudu
Autor odpoveď zmazal
ddudu
22. máj 2022

Ahojte, kedy ste po KET mali špinenie? Ja som mala vklad 16.5 a dnes som 6. deň po vklade a mám špinenie ale iba na wc papieri som si to všimla. Také hnedkaste ako keď pred menštruáciou. 😊 Malo by to byť v poriadku , nie? Mala som už 3 vklady teraz je to 4. vklad ,zatiaľ som takéto špinenie nikdy nemala.

bagiro
22. máj 2022

@zuzzi18 ahoj ako?

bagiro
22. máj 2022

@ddudu ano,moze to bty aj ok,ja som napr nemala spinenie a za vtedy bol vklad uspesny,ale niekto tu pisal,ze spinienie bolo ok,asi to ma kazdy inak🙂

bagiro
22. máj 2022

@ddudu ja som mala uspesny az 7.vklad

zuzzi18
23. máj 2022

@bagiro ahoj, dnes mi dali knižku, som 12tt+5. Všetko vyzerá byť v úplnom poriadku. Už som vysadila aj Progrstsnelle a vysadzam od minulého týždňa konečne aj Medrol. Ostal mi už iba fraxik

zuzzi18
23. máj 2022

@ddudu držím palce nech už je tento vklad uspesny

bagiro
23. máj 2022

@zuzzi18 tak to super🙂 ja som az v 20tt musela vysadit medrol,takzw toto mas skvele🙂

zuzzi18
24. máj 2022

@bagiro hej ja som mala vysledky najlepsie zatial ake som kedy mala cytokiny, tak mi dovolili

zuzzi18
24. máj 2022

Ahojte, ostalo mi zopar liekov ktore viem, ze nie su najlacnejsie. Ak by mal niekto zaujem, poslem postou zadarmo: Femibion 1 - 8 tabletiek, Progestanelle - 13 tabletiek, Prolutex - 1 ampulka spolu s injekciami.

bagiro
24. máj 2022

@zuzzi18ja som musela pomaly vysadzat,preto sa to natiahlo na tyzdne
Kedze medrol sa nesmie rychlo,len sa po tyzdni znizuju davky
K

zuzzi18
24. máj 2022

@bagiro aj ja vysadzam z 12 mg po 1 mg kazde styri dni takze tiez to potrva..

bagiro
24. máj 2022

@zuzzi18 to kazdy veru Dr ma inak,ja som tyzdenne mala 12,potom tyzden 8mg,potom 6mg a potom 4mg,takze to trvalo az az🙂

ivado
8. jún 2022

Ahojte baby , po dlhom čase píšem , 19.5 som bola na 13tom KETe ( 2 embrya ) , uchytili sa , hodnoty rastu , teraz 5+3tt avšak už týždeň spinim , bola som už medzi časom 3x na pohotovosti , že všetko v poriadku , spinenie a dnes trochu krvácanie je z krčka maternice . Máte s tým skúsenosť ? Vždy som z toho vystresovaná ... samozrejme lieky ako ascorutin , utrogestan , progesteron a pod . beriem .

pinaofina
8. jún 2022

@ivado ahoj, ja som to tak mala, vsetko bolo ok ale proste som krvacala. Ja som este brala dycinone na zastavenie krvácania. Držím palce 😊

zuzzi18
9. jún 2022

@ivado jezis gratulujeeeem velmi a obe sa uchytili? neboj vsetko bude v poriadku. Ty mas na to spinenie asi nabeh ved kolkrat uz aj predtym si spinila nie? Ja som tiez trosku spinila este 4tt+5 a bolo to tiez ok, mala som hematom, kvoli ktoremu to bolo. Mala som nasadeny Dycinome a preslo to. Velmi drzim prsty nech vsetko dobre dopadne!

zuzzi18
9. jún 2022

@pinaofina ahoj, ako pokracujete? My sme skoro v rovnakom tyzdni tusim. Ja som dnes 15tt+1 a vyzera byt vsteko v poriadku akurat ze dost vela priberam, co ma trochu desi, len ja beriem aj kortikoidy, uz ich sice postupne vysadzam ale aj tak je to sila..

niikoletka
9. jún 2022

@zuzzi18 ja som do 18tt pribrala 10kg, ako som vysadila medrol tak odvtedy som schudla kilo a držím sa teraz som 23tt takže neboj sa len si dávaj pozor na stravu a snáď sa to spomali

pinaofina
9. jún 2022

@zuzzi18 ahoj, ja som 17tt+4, tiez vsetko vporiadku, uz aj citim pohyby. Dnes zrovna sa mi vratili nevolnosti, ale to asi preto, ze teplo+Som mala behacky, bezne mi uz nebyva zle. ja som zatial nepribrala, nabrala som 10kg pocas stimulcie a spol, takze teraz si to asi odtial nejak berie. Ale som aj rada, lebo nechcem aby mi odisli kolena 😆

zuzzi18
10. jún 2022

@niikoletka joj super ďakujem za povzbudivé slová 🙂